Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mimi89

a mialo być tak pięknie

Polecane posty

pojeździłam 100 minut na rowerku stacjonarnym, wzięlam prysznic i zjadlam 3 bułki - nie smaruję pieczywa - i bezę z kremem kawowym, jestem w chooy zajebista, eh...

Gość JANUSZEK......................
Od jutra dieta ja Cię przypilnuję.Lodówa na kłódkę.

w sumie czego się spodziewałam, sniadanie o 12, obiad o 14 i teraz kolacja, to jakaś masakra

śniadanie dopiero o 12? Ja wcinam o 9.30, później czerwona herbata i jakaś przekąska, obiadu nie jadam, chyba że coś zamówimy, kolacja po 18 - 19 i tak mi dobrze.

Dieta cud :) Pieczywo i bezy :) Ile km zrobiłas w 100min bo tez tyle jezdze codziennie

rowerek jest super, ja zdychalam przy bieganiu, na początek chciałabym schudnąć 8 kg potem 6 kg i koniec

To ładnie przebierasz nogami :p Jeszcze zależy jakie obciążenie i waga koła zamachowego

heeh no dzięki:) trzeba się starać żeby były efekty, całą dupe miałam spoconą, koszulkę, poduszkę, spodenki, skarpetki i stanik mokry:) tylko sobie żarciem dojebałam no ale cóż, zobaczymy jak będzie wyglądał jutrzejszy dzień...nie ma nic za darmo

Liczy sie konsekwencja. Możesz jeść normalnie , byle codziennie poświecic te minimum 30 min na sport.