Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KRYŚKAZSASIEDZTWA1

ZOBACZCIE TO SŁUCHAM OD RANA DO WIECZORA:)

Polecane posty

Gość taka sobie żoneczka
męska lady gaga

Jesteś PUDZIESZ :D Nooooooooo zakochałam się na to wygląda :( Chciałabym żeby było więcej takich facetów szarmnckich i zadbanych :) Zakochałam się w muzyce i w jego image:) Dodatkowo widziałam urywki z BIG BROTHERA gdzie był jako VIP ale był taki normalny i sympatyczny że wszyscy go tam lubili,gwiazdy z siebie nie strugał :)

Cieszę się :)On wcale nie jest taki szczęśliwy jakby się wydawało ......najgorsze co ktoś mu podsunął żebt zrobił to ten ślub gejowski :( A ten niby jego mąż traktuje AZISA jak śmiecia :(Lansuje się na nim :( Wiem tylko że na bank teraz mieszka z mamą swojej córeczki ,tylko nie wiem kto to :(

PUDZIESZ -kochany,zostań jeszcze na chwilkę :) To co wkleiłeś to jest taki mix jego ,wyglądu w różnych klipach ,ale dobrze wybrałeś mnie to się też bardzo podoba:) A HOP to ma być parodia ruskiego FITNES CLUBU:D O dziwo ROSJANIE są nim zachwyceni :):)

Gość Detalisssss
21:58 [zgłoś do usunięcia]KRYŚKAZSASIEDZTWA1 "Mnie też wszystko w domu leży odłogiem bo słucham i muszę patrzeć Męzowi też zaczeło się podobać i słuuuuuuuucha " taaaaaaaa szczególnie ten post mnie rozbawił:classic_cool::classic_cool: