Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KRYŚKAZSASIEDZTWA1

ZOBACZCIE TO SŁUCHAM OD RANA DO WIECZORA:)

Polecane posty

A co ty myślałeś że on tak naprawdę na co dzień wygląda ????? Mało kto wierzy że na co dzień to normalnie wyglądający facet ,to wszystko dla sławy -wymyślone od początku do końca .Wiem tylko że w Bułgarii o tym wiedzą i baaaaardzo go lubią ,bo nie gwiazdorzy jak nasza Doda czy Wiśniewski :(

Gość Rudopiegowata38
Ja go uwielbiam :) !!!!!!! w pracy patrza sie na mnie jak na idiotkę i wykolejeńca zombeboy na tapecie na kompie :P na słuchawkach Azis :P kurcze nie wiedziałam ze to taki porządny facet topik wrzuciłam sobie do ulubionych Krysiu super ze go załozyłąś :)

DO Rudopiegowata38 Witam cię kochana ,miło że przyszłaś :) To jednak trochę Polaków go zna :) Ja też myślałam na początku że to jakiś wykolejeniec ....ale zaintrygował mnie .I tak sobie poszukałam wszystkiego o nim i kopara mi opadła,jak to czasem nie wolno sądzić po wyglądzie :) On wcale nie jest taki szczęśliwy że się tak musi przebierać ,bo sama widzisz jak plują na niego :(Ale dopiero wtedy został zauważony :)Na codzień całkiem zwyczajny i dobry człowiek .:)

PUDZIESZ-Szpaka :D Nie nie lubię go już bo zaczął zgrywać wielką gwiazdę ale może się mylę :( Kochani chyba pójdę już spać ,temperaturka mi znów skoczyła i jestem do niczego :( Ale Azisa na dobranoc posłucham :)Pa kochani dobranoc :)

Gość pomaranczowsza
wy juz pewnie spicie slodko, a ja dopiero zazywam pierwsza dzisiaj dawke azisa ❤️ a ma ktos link do tego wywiadu, gdzie wyglada jak zwykly facet? bo po prostu ciekawa jestem jak wyglada bez kostiumow scenicznych, no wiecie, jakbym go miala spotkac na ulicy, to zeby poczynic natychmiastowe rozpoznanie i siup - zdjatko i autografik :classic_cool: tacy ludzie jak on upiekszaja swiat swoim cieplem, zyczliwoscia i olewaniem zlosliwcow i negetywo-tworcow (

Gość pomaranczowsza
bo ja nie moge tak jak wy sobie w pracy dogadzac ... :( u mnie by sie na tym nie poznali :( powiedzieliby krejzolka i tyle :( w ogole kaza sie w pracy nie rozrywac... a ja i tak podsiaduje na kafeterci jak sie da :D tylko nie naglos i bez zadnych slow o seksie na ekranie. no i bez stylizowanych gejow ;)

Wiek się nie liczy :D:D:D ale tak od 18 w górę niestety do......nikt nie musiałby znać waszych ników :)Zastanówcie się ,co o tym myślicie ? Jeden warunek będzie dużo muzyki AZISA :)ale inna też może być :)Byleby się dobrze bawić :)

Gość Kobylak
Kryska spalas ty dzisiaj cholernico ?

DO MIKIKIUN Brak słów :(:(Po co ty wklejasz takie linki co ?!!! JESTEŚ OKRUTNY !!!! Wcale się nie dziwię że później ,nikt was nie lubi ,boi się was, a tacy jak ty są wiecznie sami :( Więcej nic nie powiem ,jesteś jak powietrze dla mnie :(

Do KOBYLAK Spałam ale mój nie mąż wrócił z imprezy o 6 i mnie obudził ,cos tam ględził "nooo jak tam noc mineła choreńka?,z AZISEM I kaffe:D:D:D Oraz oświadczył mi że jak wstanie to pokaże mi jak nauczył się perfect tańczyć tym tyłeczkiem :D:D No to ze śmiechu nie mogłam zasnąć :) Ale koło 10 walnełam się jeszcze na 2 godz.:)