Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

No

Polecane posty

Gość cherry blossom lips
Prawda uważaj bo faktycznie idziesz w kierunku normalności i oduzależnienia-nie daj sie odciagnąć do reala NIE IDX W KIERUNKU ŚWIATŁA-ZOSTAŃ Z NAMI POTEPIONYMI;0))))) żartuję,i tak wiem że zostaniesz;))

Tylko to potrafisz mimiś wyrwać zdanie z kontekstu i dorabiać do tego jakieś chore ideologie. Pojeżdzasz mi tu pod adresem starych. Jakbym Ci opowiedział historię dzieciństwa to byś się chłopcze przeraził. Więc prosiłbym bez żadnych podtekstów na ten temat to i ode mnie podobnych nie będzie

Gość Bębem mo
LL ty się zastanów co piszesz i na KOGO bluźnisz. Wkleję ten top jutro!!! Pierdoliłaś że odchodzisz a siedzisz tu cały czas. żal mi cię kretynko.

Gość cherry blossom lips
LL a ty nie pisalaś przed chwilą że już idziesz? ;)spodobal ci się temat co?;)

a wklejach w chuj mam to w dupie bo wiecej tu nie zajze, jedynie kto sie skompromituje to kurwa Ty i nikt wiecej! poczytaj od poczatku do konca caly topik jak masz zamiar mnie tu kurwa oczerniac pierdolony maly dupku! Watykan autorytetem? ja cie prosze, ale spoko kazdy ma swoje zdanie, ja sie juz zbyt wiele nasluchalam i naczytalam na jego temat, filmy dokumentalne tez widzialam nie jedne i chetnie bym go zjarala gdybym mogla Siedziba zla zajebana! dobra nie wkurwiam sie wiecej, obiecuje ze byl to moj ostatni post tutaj Mam w dupie cale te pierdolone kafe

Gość Bębem mo
no w mordę a tu tradycyjnie strony nie działają :/

Zgodzę sie z LL że watykan to największe kórestwo na świecie. Bóg i aniołki lache na to kładę. JEstem ateistą

Gość Bębem mo
ale Lady Love mówiła,że wierzy w Boga a tak bluźni!!! cierpisz na chorobę psychiczną bo tak uważam!!! tępa idiotka.

Gość Bębem mo
a my mamy w dupie ciebie szmulu. nie masz szacunku dla żadnych wartości

Gość Bębem mo
a dziwka to twoja matka

to ty jesteś gimgówno bo podniecasz się jakimś wirtualnym romansem Michała i takaMAŁA. Tobie w życiu nie wychodzi obsrańcu to i innym zazdrościsz nawet wirtualnych znajomości.

jesteś plociuch co nie ma własnego życia. facetem to ty raczej nie jestes skoro ingerujesz w cudze wirtualne znajomości :D a co cię to kurwa obchodzi czy ktoś z kimś romansuje czy nie? :D

te twoje teksty coraz bardziej denne i na poziomie ograniczonego umysłowo. jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia to się zaczyna kogoś wyzywać tak jak ty :D

Co cię interesuję w co wierzy LL ty pierdolony pederasto przypomnę że pierwszy zacząłeś wyzywać wiec to z tobą coś nie tak.