Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

No

Polecane posty

Gość cherry blossom lips
Prawda no nie da się nie czytać,to takie fascynujące jak się człowiek wkręci w taką waszą gwałtowna relację. Tylko po co się tak spalacie i przejmujecie ,przecież to tylko wirtual.

chyba u ciebie na podworku tak mowia na fajne laski booo u mnie szczota to zwykly pustak ;] ale skoro wzielas to za komplement to jest mi tym bardziej milo ps . na tym zdjeciu malej ja ni widze sweterka , rownie dobrzeee moglo to byc bolerko ( w zajebistym moim ulubionym kolorze) po co sie czepiacie do takich bzdur

Gość cherry blossom lips
no i całe szczęście że się prawda nie zniżasz do poziomu tej przygłupiej prostaczki,widziałaś co tutaj dzisiaj wypisywała,jakiś odlot ma dziś wieczorem

Gość cherry blossom lips
prawda-podobno od jutra nikt sie już tutaj nie pojawi

jakei wyzywanie co jakas afera kolejna?? zbrzydlo mi czytac naprawde .... moja kolezanka LEE odeszla z czarnego siedzi pod pomarancza i poki co mnie nie zaczepia lecz kto wie kto wie ... nie bedeeee wywolywac wilka z lasu bo na raz go wpierdole;DF

Gość krokodyl z antarktydy
Ja prawdę24 bardzo lubię i nie bardzo mi się to podoba jak ktoś ją wyzywa bez powodu. Zauważcie,że bardzo często była atakowana, bo: wstawiła zdjęcie, sprzeciwiała się aborcji, krytykowała zdrady. No sorry, ale chyba każdy ma prawo wyrazić własne zdanie, prawda??? Popatrzcie na siebie!!! Rozumiem,że takaMAŁA możecie krytykować, bo założyła temat i zaczęła wyzywać od najgorszych, ale prawdę24 zostawcie w spokoju! Prawda24🌼

MACIE HUJOWE info ! ! ! ! jak ACTA WEJDZIE to wejdzie ale trzeba czasu do tego by oficjalnie niektore portale zostaly ocenzurowane nie tak szybko to sie stanie z pewnoscia jak ACTA bedzie to do tego syfu kafeteryjnego sie dobiora i niech robia co chca .. juz nic mnie nie zdziwi na tej popierdolonej planecie

Gość cherry blossom lips
każdy ma tu swoje sympatie i antypatie,akurat zgadzam sie że lee też mięchem rzucała jak opętana co dobrze o jej poziomie nie świadczy ale to chyba małoletnia jest mała za to chyba juz dojrzałe kobiecisko a taki pustostan we łbie

Gość cherry blossom lips
jakoś nie zauważyłam żeby ktoś tutaj prawdę jakoś szczególnie atakował..także loooz

pozdrowienia od M. ;) 😘

Gość cherry blossom lips
Mała to znowu ty sie wkręcasz prawdzie w doopę bez wazeliny? Prawda/bez urazy

:D M * * * * * już wiesz? :D

Gość cherry blossom lips
zdaje się że masz tu chyba jakiś autorytet czy cuś? w każdym razie mała sobie poszła,chyba jednak nie miała nam dzisiaj za dużo madrości do przekazania jaka szkoda;))

hujaaa jaaa niczego nie odrzucalam! r krokodyl nie wiem nie wiem wez coss wiecej powiedz szyfrem jak juz tak zaczynasz;DF DO MNIE BYLO Z TYM AUTORYTETEM???? hahahahahahahah pojebalo do resztyy przyjazne autorytety .. skad wy jestescie ? z kosmosu

mam 160 cm wzrostu :classic_cool: :D

a idź Ty :D inna wskazówka...hmmm...zaraz się zastanowię :D

'nie przeklinaj tyle' 'kiedy wracasz do PL?' :D

Gość cherry blossom lips
no i jak tu wam można napisać coś miłego,zobacz prawda-od razu wyzywasz od kosmitów...co się dzieje na tym świecie...dramat wszędzie dookoła;))) to chyba jednak wolę pyszczyć;)))

cale zycie moj kochany bedziesz mnie kojarzyl z przeklinaniem .. oh nie dobry ty ale juz wiem ze To ty mACIussss;P:P:P:P:P:P:P:P:P ........ jak wieczorek?? goracy pomaranczu? :) wracam do polski w lutym tak jak mowilam .. a przeklinac bede zawsze ;D kurwa fuck sieeet !!!:)f

Te mimiś wara ode mnie. Nie mam zwyczaju pisać z pomarańczy. A małej bronił będę z tylko sobie wiadomych powodów. Nie osądzajcie kogoś kogo nie znacie. Wy jesteście kurwa wszyscy święci jak komuś pojeżdżacie co?!!!

ŁOT DE FAK? :D

mam 12cm w wzwodzie