Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

No

Polecane posty

Gość cherry blossom lips
chyba szczurzyco-wypraszam sobie;))) co mała nerwy puszczają mysiu pysiu?

Gość OOOOOOOOOOOOOOO
a z tyłu jakieś czarne refleksy?:D na włosach??? co za beguście

Gość cherry blossom lips
prawda/ostatni dzień wolnoścci pisania,to swobodnie wymnieniamy poglądy,od jutra podobno żałoba narodowa:(

kurwa jak bym mial taką mordę jak ta tleniona blondi nigdy w życiu bym do netu takiej foty, jak ci nie wstyd i ty masz 24 lata ? wyglądasz grubo po 30 i z gimnazjalistą romansujesz to pod prokuraturę podchodzi

Gość OOOOOOOOOOOOOOO
taka mala jedna zawsze milknie jak pojawia sie cos co ja kompromituje lub zjdiece to juz nie 1SZY RAZ :D :D :D :D juz którys raz z kolei, a potem sie tlumaczy ze cos tam celowe zagranie co by nie podbijac tematu :D

Gość cherry blossom lips
ooo ja już widziałam tematy jak mała przez piętnaście stron potrafiła podbijać temat gdzie innej lasce jechali-trudno po czymś takim mieć do niej pozytywny stosunek

Gość OOOOOOOOOOOOOOO
ale prawda bedzie jej bornic zaraz:D ale twardo jest przeciwna obrazaniu i ponizaniu ludzi, co mala zrobila w tym temacie bez powodu 🖐️

Gość cherry blossom lips
nie wiedziałam że prawda się przyjaźni z małą no ładna farsa;)

Gość cherry blossom lips
mała frustracje to jak na razie widać głównie twoją

Gość OOOOOOOOOOOOOOO
:O najlepsze przyjaciołeczki!!!!

Gość cherry blossom lips
nie wierzę-prawda ma chyba inny poziom? nie wyzywa ludzi od kvrew jak to proste dziecię

Gość OOOOOOOOOOOOOOO
nasza gwiazdka sie kompromituje, a prawda pewnie juz skrobie do niej na maila :Dhahaha ,bo az sie tu nie wypowiedziala bo widzi, ze na przegranej pozycji są

Gość OOOOOOOOOOOOOOO
to nie widziałaś prawdy w akcji :D hahahaaahahaahhaahhaha wyzywa duzo gorzej i bywalo ze do rana siedziala jak sie z kims klocila, a mlodsza jest ode mnie o 2 lata :D nie wyobrazam sobie byc na tym poziomie w tym wieku :D

Gość cherry blossom lips
coś mi się tak wydaje że mała się teraz pociesza w mejlowych objęciach michaiła rycerskiego;)))

Gość OOOOOOOOOOOOOOO
zapewne :D

Gość cherry blossom lips
no poziomem niektóre panny tutaj naprawdę nie grzeszą ale mała zostanie na zawsze moją liderką;))

OOOOOOOOOOOOOOO to nie widziałaś prawdy w akcji hahahaaahahaahhaahhaha wyzywa duzo gorzej i bywalo ze do rana siedziala jak sie z kims klocila, a mlodsza jest ode mnie o 2 lata nie wyobrazam sobie byc na tym poziomie w tym wieku na chuj szczoto sidziaLAS i czytalas .. nikogo tu nigdy nie obrazalam bez powodu /.. ale ciebie obracze szczoto bede robic to co mi sie podoba czym jest dla ciebie ranek? booo ja o 4 chodze spac wiec dla mnie to jeszcze noc wytluku michal no wcale bym sie nie zdziwila teee mimisiowy a czemu dalej siedzisz na moim nicku cooo??wydawales sie spoko koles ale widze ze tobie tez cos odjebalo

Gość OOOOOOOOOOOOOOO
szczota to inaczej fajna laska, dzieki 😘 :D

jawnie musze przyznac coraz rzadziej tu wpadam i wychodzi mi to na dobre... nie wymieniam z mala emaili .. z nikim tu nie wymienialam procz dwoch osob wiec nie wiem skad masz takie hujowe infoo a wy jak zwykle szukacie huja do dupyf