Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gorna_Strefa

Nienawidze mojej starej.. najglupsza baba jaka kiedykolwiek poznalam.

Polecane posty

No normalnie brak mi slow.. moja matka jest okropna. O wszystko sie czepia, ja mam teraz diete i nie chcialam zjesc miesa na obiad a ona do mnie ze do psychologa z tym musimy isc bo ja jestem nienormalna! Byl czas kiedy czesto chodzilam na imprezy i wracalam pijana i klocilysmy sie czesto i z tego powodu ona wytoczyla mi sprawe w sadzie mialam wtedy 16 lat. Mialam przez nia kuratora i psychologa. Ucze sie dobrze wiec kuratora mi zlikwidowali. Ta baba ma tak gadane i potrafi uderzyc. Nie raz od niej dostalam. Ostatnio rzadko kiedy wychodze z domu a ona mi mowi ze zyje jak stara baba, ze nikt mnie nie chce (mam 17 lat) bo nie mam chlopaka, ze takiej jak ja nikt nie zechce. Ja jej nie rozumiem dostalam kuratora za imprezy a teraz nie chodze a i tak sie czepia. Jeszcze troche a dostane nerwicy. Ma 40 lat a przyprowadzala do domu 23- latka. Slyszalam jak to robia. Pozniej sie okazalo ze prawie wpadla. Teraz jest z takim facetem na ktorego tak wyzywa 5 zl mu na piwo nie da. Moja przyjaciolka sie jej boi.. Ona potrafi mi taka wioche zrobic. Taka matka to nie matka. Ojciec zostawil nas dla mojej wychowawczyni w klasie 1-3 podstawowki, nie dziwie mu sie jak zyl z taka jedza. Dobrze ze mieszkamy w mieszkaniu ktore jest dziadka bo jakby bylo jej to pewnie by mnie w wieku 18 lat wjb... Ona mnie tak nienawidzi.. ja jej tez. Od malego czulam ze ta baba to chodzacy pustak. Cieszcie sie ze macie normalna w miare rodzine.

Gość oasjfaoifhsaoi
patologia

Gość locitan
Co za problem, bierz dupę w troki i wyprowadzaj się. Ps kto cię utrzymuje?

Gość dertae
patologia społeczna

No kto.. ojciec placi alimenty. Oczywiscie ksiezna nie pracuje znalazla sobie fagasa i ciagnie z niego kase.. Musze z nia zyc.. niestety

Gość hgghhmmmmmmmmmmm
Twoja przyjaciółka się jej boi? To przynajmniej nie udaje, jak moja. Ja mam gorzej...

Gość ale co przepraszam
uważasz, że 16-letnie dziecko może wracać pijane z imprezy? w ogóle dziękować Bogu, że mogło na tę imprezę pójść!