Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masz na imie Iweta?

Smiesza mnie blogerki bo robia sobie tysiace zdjec, mizdrza

Polecane posty

Gość manio ciekawski
fruniaaaa Dziękuję! I jeszcze raz dziękuję! 👄🌼❤️ Jeju! Jak mi jej brakowało! :D Dziewczyna wierzy w siebie :classic_cool:

Gość masz na imie Iweta?
A to faktikos Fruniaaa rzeczywiscie ona jest szajbnieta jesli czuje sie celebrytka hahahaha

Gość szeroki ekran
i czu ona powaznie pisze, ze Rimmel podsunal jej szminke, zeby (w domysle ) reklamowac na jej blogu ? :D spece od reklamy chyba nie popelniliby tak kardynalnego bledu psucia wizerunku wlasnej marki? zakladam wiec, ze wymysla...robi to dla zartow? z zawisci, ze inne dziewczyny maja popularniejsze blogi? ze dostaja kontrakty na reklamowanie produktow?

Gość manio ciekawski
fruniaaaa Właśnie zaczynam oglądać :D Nawet nie wiesz jaką mi radochę sprawiłaś :D Mam nadzieję, że nowy trzyma poziom :classic_cool: I uwielbiałem te jej wynurzenia, jak to ona dobiera te stroje, jak wymyśla te "outfity" :D Tylko trochę mi jej żal, bo jechali po niej strasznie.

Gość manio ciekawski
Mnie się zawsze zdaje, wręcz to wrażenie się narzuca, że moda jest tylko pretekstem do tego by pokazywać siebie. Po prostu próżność i jakaś tam nadzieja, że może ktoś zauważy i zrobię karierę.

Gość nie wiem czemu sie czepiacie
przeciez nikt nie kaze tego ogladac. Mysleze dziewczyny bawia sie moda i zdjeciami - czy to cos komus szkodzi? A ze tytuly po angielsku ?[przeciez w taki blog moga wejsc ludzie z calego swiata. Mnie smiesza ludzie, ktorzy z czyjegis blogowania robia problem.

Gość masz na imie Iweta?
No ta charlize tez dobra hahaha kolejna najpinknijszo :D

Gość fruniaaaa
manio ciekawski- nie ma za co :D dzięki temu tematowi przypomniała mi się jej skromna osoba i przez przypadek znalazłam w necie adres nowego bloga :D też jestem szczęsliwa, że wróciła :D

Gość malrria
gdyby odiwedziła fryzjera-machnęła sobie dobry blond i równe cięcie plus troche opalania i dobry środek na syfy byłoby ok

Gość fruniaaaa
też mi się wydaje, że jej blog może być tylko antyreklamą... co z tego, że laska ma mnóstwo wejść, bo ludzie raczej podchodzą do niej jak do komedii a nie wyroczni modowej :D

Gość manio ciekawski
U naszej blogerki :D zawsze mnie jedno zastanawia. Pomijając już szmaciarsko-tandeciarski styl, to przecież ona widzi, jakie zdjęcia wstawia. Przecież one są okropne. Byle jakie. Na większości ona wychodzi fatalnie. Ona tego nie widzi? Ja pieprzę, jak można nie mieć odrobiny krytycyzmu wobec własnej osoby?

Gość sezon oszczędności trza zacząć
nie wiem czemu sie czepiacie - no dokładnie tym starym zrzędom nic nigdy nie pasuję,wszytko źle.Zróbcie idealny blog o modzie to pogadamy znafczynie z koziej wólki :O

Gość nie wiem czemu sie czepiacie
uwazacie,ze moda moga sie bawic tylko pieknosci? reszta ma chodzic w workach pokutnych?

Ale musicie przyznać że ma odwage by takie zdjęcia wrzucać, no chyba że po prostu jest głupia

Gość masz na imie Iweta?
Czemu sie czepiam? Juz Ci wyjasniam. O ile sa to zdjecia ciuchow to pol biedy, gorzej gdy ktos sie zmienia w wyzej sram jak Fashionelka czy Kapuczina ktorej 'przyjaciel' robi tysiace zdjec twarzy bo ja po prostu kocha. To mnie smieszy. A tytuly sa po angielsku a reszta nie zreszta jaki to tytul modowy: You make my day? :O

nie wiem czemu sie czepiacie -właśnie te mniej urodziwe dziewczęta nie mogą mieć swego stylu?

Gość masz na imie Iweta?
Ja zadnego bloga o modzie robic nie zamierzam bo ani nie mam czasu ani checi ale po prostu mania wielkosci conikektorych jest porazajaca. Jak chcecie moge wkleic fajny blog moim zdaniem.

Gość fruniaaaa
moim zdaniem właśnie nie ma samokrytyki dziewczę :) mi się wydaje, że ona funkcjonuje w zupełnie innym otoczeniu, innym świecie, gdzie słowo "moda" oznacza coś zupełnie innego niż dla przeciętnej osoby. Sama nie jestem żadną modoholiczką i ubieram się raczej normalnie, nie potrzebuję być zawsze na topie i wyglądać jak z żurnalna, ale tej dziewczynie właśnie wydaje się, że wiernie odtwarza modowe autorytety i pomysły projektantów...

Gość szeroki ekran
wlasnie przeczytalam z nia wywiad to bardzo, szczera naturalna dziewczyna i duzo przeszla, w duzym stopniu przez zlosliwosc internautow Ciezko miec wardy pancerz i ni ugiac sie przed atakiem setki zlosliwych internautow..

Gość FPOWPEWP
koleżanko powiedz mi o co chodzi z tą Fashionelką i o tym zakochanym z aparatem?

Gość masz na imie Iweta?
Miernik - straszny ma styl ten chlop..

Ale styl tego chłopa copokazał miernik to rzeczywiście porażka :D :D :D :D :D

Gość fruniaaaa
szeroki ekran- założmy, że mam nikłe pojęcie o gotowaniu. Mimo to, jestem przekonana, że jestem świetną kucharką i zakładam kulinarnego bloga. Ludzie piszą mi w komentarzach, że moje przepisy są do niczego, wychodzą zakalce i nie da się tego jeść. I do kogo mam mieć pretensje- do nich, czy do siebie, że nie mam samokrytyki? Czasem warto posłuchać krytyki bo nie zawsze jak widać jest bezpodstawna i złośliwa bez powodu.

Gość fruniaaaa
miernik- z tego co przeglądam zdjęcia tego gościa i opisy to odnoszę wrażenie, że gostek robi sobie jaja i parodiuje blogerki :D coś w stylu parodii bloga kasi tusk, make life harder :D Nie da się ukryć że gościu mimo że robi sobie jaja to ubiera się lepiej niż jacyków :D

Gość masz na imie Iweta?
aaaaa no fakt przyznam sie bez bicia ze tylko patrzylam na kilka jego zdjec, potem troche poczytam co tam sobie popisuje

Gość masz na imie Iweta?
Ten retro blog na pierwszy rzut oka wyglada ok. Potem go poczytam.