Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masz na imie Iweta?

Smiesza mnie blogerki bo robia sobie tysiace zdjec, mizdrza

Polecane posty

Gość do masz na imie
powiem ci z pozycji "twarogu', nie gówna. Jestem po ASP i dla mnie o wiele wiekszy stres i odarcie z intmymnosci jest gdy daję prace na wystawę niz swoje zdjecie z herbatką - gdziekolwiek by było. Zdjecia na blogu to zabawa - wlasnej twarzy i tak nie ukryjemy - wszędzie i wszystkim ją pokazujemy, w kwefach nie chodzimy.

Gość pomaranczowsza
no, diamentica to daje czadu :D ale juz sie tak nie uwziewajcie, wiadomo, ze nie jest to dziewczyna wysokich lotow, ale wiele ludzi nie jest i juz tego nie zmienimy. w koncu nie robi nic zlego - ot po prostu cieszy sie ze jej ladne fotki sa na necie, takie duze, wyrazne, kolorowe, w sumie ladnie zrobione, a jej osobisty gust wiadomo, wysokich lotow nie jest, no ale niech ma, niech sie cieszy ;) w koncu wielbiciele sztuki i blogow lepszego gatunku maja chyba sporo do wyboru i dzieczyny od mody lepszym autorom miejsca nie zabieraja ;) * z naciskiem na to ostatnie zdanie ;) ;)

Gość manio ciekawski
Zgoda zgoda! Niech sobie robią te fotki, to jest stosunkowo mało szkodliwe, ale nie do końca. Upowszechniają powierzchowne postawy, prymitywne wzorce. Napisałem kilka postów wyżej co uważam za rażące i śmieszne. Nie chce mi się już tego powtarzać. Artyści, czy choćby osoby aspirujące do takiej roli, które uprawiają jakiś rodzaj sztuki, choćby w sposób mierny, ale z przekonaniem, nie stawiają w centrum swojej osoby, ale swoją sztukę. Oczywiście i najwybitniejsi artyści są często bardzo próżni, ale przynajmniej mają jakiś powód, usprawiedliwienie. Istnieją przede wszystkim jako twórcy. Jeśli Ciebie stresuje wystawa twoich prac, to dobrze o Tobie świadczy, bo zdecydowana większość tych "gwiazdek", latałaby z gołym tyłkiem po scenie, gdyby tylko pokazali to w telewizji. I na tym polega różnica, że Ty lękasz się konfrontacji z odbiorcą, gdy bezkrytyczne osoby tylko szukają okazji, by się zaprezentować.

Gość eloenora
O mój Boże, ta diamentica jest przeokropna. :o

Gość puk puk stuk skskskskss
moze najpierw rozwieje jakies przyszle domysly, jakobym byla diamenticą i jej bronila, nie ubralabym sie tak jak ona nigdy (chociaz nie twierdze, ze wszystkie outfity ma złe, po prostu czasem przegina, przykladem sa fajne stylizacje na czarno + rozowe zamszowe, naprawde ladne buty, ale do tego wszystkiego wziela rownie rozowa torebke i przez to wyglada tandetnie, bo gdyby ubrala sie cala na czarno, lacznie z torebka a buty bylyby jedynym kolorem to naprawde byloby zajebiscie, no ale niestety...) ALE! mimo tego jej troche kiczowatego stylu ala uboga barbie uwazam, ze dziewczyna ma na pewno bardziej poukladane w glowie i pukladane w zyciu niz wiekszosc tu piszaca. zobaczylam jej bloga dzis poraz pierwszy i postanowilam zadac sobie trud przebrnęcia przez niego od poczatku do konca i moim zdaniem dziewczyna jest bardzo szczesliwa i spelniona - moze nie jest super wyksztalcona, nie ma mgr, pracuje w dyskotece i dorabia robiac paznokcie, ale ma faceta (kark bo kark, ale widocznie sie kochają), mieszka z nim, mają slicznego kota, niczego im nie brakuje co oznacza, ze sa zaradni (nie sadze zeby rodzice byli bogaci bo na zdjeciach z wigilii w jej domu rodzinnym nie ma zadnych luksusów). zyja tak jak chca i widac, ze po prostu są szczesliwi, a ze ona lubi paznokcie, ktorymi my bysmy nie umialy sie podetrzec? JEJ SPRAWA! sama mowi, ze ona je uwielbia i tego nie zmieni, wiec ja to szanuje. dziewczyna ładnie pisze, nie wyglada na pustą, interesuje się II wojną swiatową, jezdzi na wycieczki do oswiecimia, ja ją szanuję i nawet trochę lubię, bo nikomu krzywdy nie robi i dobrze jej z oczu patrzy. porownujac ją chociazby ze slawną kamilką to jest dla mnie niebo a ziemia, mimo ze modowo z żadna z nich nie mam nic wspolnego, to jednak diamentica naprawde da się lubić, natomiast Kamilka to dramat, ona jest po prostu antypatyczna we wszystkim co robi, wszystko u niej jest źle, począwszy od charakteru na, umowmy się, tragicznym wyglądzie skonczywszy. sto razy bardziej wolalabym miec za przyjaciolke blond barbie diamenticę niż Kamile "jestem wredna i mściwa" Zdziebko. dziekuje za uwage:P

Gość Grzegorz Kleszcz
ja się tak zastanawiam przeglądając ten topik - czy kobiety to aby na pewno homo sapiens :O PS. ta bloggerka z 1 str - botki srotki klipsy tipsy ale dziób kostropaty:O mój Boże - myśli że jej pryszcze przyciągną napalonych samców???

Gość manio ciekawski
Jak to się teraz mówi, odkryłem :D nową gwiazdę blogów: http://iamemiliaa.blogspot.com/ :D Czytałem ten wywiad z Kamilą. W dupę to ona dostała. Pośrednio przyznaje rację krytykom, bo twierdzi, że zmieniła styl, że woli jedną droższą rzecz, niż wiele tanich i tandetnych, że już nie kupuje w małych sklepikach, mniej w sh i że widzi wiele dziewczyn, które wyglądają źle, być może tak jak ona kiedyś. Czyli niby coś do niej dotarło, ale jak widać na zdjęciach z nowego blogu, wcale tak nie jest. Kamila jaka była, taka jest i koniec. Gdy tak na nią patrzę, bez wnikania w to co ma na sobie, mam wrażenie, że ona jest wyprana z wdzięku i to jest jej największy feler. Pięknością nie jest, ale wiele kobiet także nie a jednak są atrakcyjne i pełne wdzięku. Kamila jest jakaś taka drewniana i ma drewniane pomysły. Jaka jest jako człowiek, nie wiem, bo jej nie znam. Nie sugerowałbym się jej wyznaniem, że jest mściwa i wredna, bo faktycznie ludzie ją gnoili bez litości. Ona po prostu ma po tym traumę. Gdybym miał wybrać dziewczynę na randkę, to wolę Diamenticę :D Przynajmniej ma w sobie trochę wdzięku i lubi i potrafi być sexy. Owszem kicz i plastik, ale może o tej II Wojnie pogadalibyśmy. Także nie oceniam jej jako osoby, bo jej nie znam. Być może jest sympatyczna, co nie zmienia faktu, że jest jedną z tak wielu kobiet, które tworzą jedynie szum informacyjny w sieci :D

Gość pomaranczowsza
wiecie co, jaka by tak kamila nie byla, niech bedzie posmiewiskiem calej wsi, ale takie chamstwo i prostactwo jakie ludzie na nia zlewaja to jest dopiero zenada, tysiackrotnie wieksza niz jej smiesznosci i ekschibicjonizm :o cytat z wywiadu z kamila: "Jestem wychowana w bardzo dużym szacunku do drugiej osoby. Dla mnie jest niewyobrażalne powiedzieć drugiej osobie, że jest brzydka, że jest beznadziejna, że nic nie umie, że nic nie potrafi, że po co żyje. Tylko dlatego że nosi przykładowo sukienkę w różowe kwiatki zamiast czarnej skóry. Początkowo nie radziłam sobie z tym w ogóle. Potem dopiero nauczyłam się nabierać dystansu i brzydko mówiąc po prostu to olewać."

Gość Walduś 095134
fajna ta Diamentica jest wyruchaalbym ja w tych butach

Gość czym wy sie podniecacie
w internecie sa miliony przerożnyc stron , przecież niekoniecznie z blogami- kto wam kaze wchodzic i przeżywac? Może komus to sprawia przyjemnosc - jego sprawa. Poki nie włazi w CZYjĄŚ prywatnosc - jest ok. Nie wchdzilam w blogi tej kamili cy innej diamenticy, bo nie mam potrzeby, nie wiedzialam o ich istnieniu, wiec mi nie preszkadzaly i nie preszkadzają. A jesli komus sie podobaja i sa mu potrzebne - jego sprawa.

Gość enhkjhgf
a wiecie co jest smieszne, nie te zdj, nie blogerki, tylko te co wypisuja komenty, wiez np jkiekolwiek zdj zwyklej laski, zawsze ma na sobie ciuchy ze sklepu, nie wazne czy firmowka czy sh, i sa to ciuchy zwykle fajnem buty takie jakie dostepne sa wszedzie, z niewielkie pieniadze, i ta panna ma tysiac ubran i tych butow plus lkierow za 2 zl,....no i daje zdj, a pannny pod spodem "wow jaka swietna kurtka" wow super lakier piekne buty, oddawaj a przeciez to samo maja w szafie, to samo jest w sklepach, achowuja sie jakby nie widzalay bluzki w panterke wczesniej, kazda rzecz mozna wziac i strzelic fotke le czy ta rzecz jest wow i ech ???

Gość manio ciekawski
enhk Słuszna uwaga. Każda chce uchodzić za oryginalną, jednocześnie odczuwając silną potrzebę, noszenia tego co, przepełnia sklepy. Oczywiście "szafiarki" :D na tym tle, wyróżniają się upodobaniem do obwieszania się szmatami wyciągniętymi, nie wiadomo skąd. Oczywiście ich sprawa, ale jeśli istnieją w przestrzeni społecznej, to mogą podlegać krytyce, byle bez chamstwa.

Gość ale w zwyklych sklepach są
setki kurtek i nie każda sie zauważy, co szkodzi, że ta akurat się podoba. ja zupelnie nie rozumiem problemu. Szafiarki maja swoje niegroźne hobby, wymieniają się uwagami, może i komplementami, bo się lubią - co to komu szkodzi? Oczywiscie , jak sie wystawiaja na widok publiczny, komentarze moga byc rózne, czesto nawet chamskie - ale to raczej swiadczy o komentujących. Ludzie maja rózne gusta, co widac chocby na Allegro . Co- ACTA ma cenzurowac blogerki? Mozna nie wchodzić. A jak kogo smieszy to i fajnie, smiech to zdrowie.

Gość dla mnie to lans w najczystsze
postaci. Rozmawia przez telefon-zdjecie, pije drinka-zdjecie, lazi po ulicy-zdjecie. I strzela glupie miny, typu oczeta w dol. O co tu chodzi? O ciuchy (ktore niczym oryginalnym i innym nie zaskakuja) czy oczekiwanie na komentarze ze jaka piekna jest? Moze niech ta ACTA wejdzie :P

Gość blekitny pudel oxoxo
http://www.kapuczina.blogspot.com/ Jaki jest sens tego ze robi sobie tysiace zdjec twarzy , robi te same miny a nie prezentuje ciucha? Odpowiedz: zakochana w sobie Czy to zle czy nie nie mnie oceniac ale pod przykrywka bloga o modzie lansuje siebie :O

Gość madra kamilka
Chocby nie wiem jaka byla sliczna i yntelygentna to nosi prawdziwe futra i dla mnie jest zerem. Dziekuje.

Gość nie no teraz to przesadzila
nasza znana blogerka:D co drugie zdjecia tylko twarzy:D to jest dopiero milosc do siebie samej

Gość madra kamilka
Nie wiem o co chodzi z tymi blogami? Czemu ma to sluzyc?

nie rozumiem was, dlaczego te blogerki was śmieszą? Czy zdajecie sobie sprawę ile one ZARABIAJĄ na robieniu głupich min i przebieraniu się? też chciałabym w ten sposób was śmieszyć ;] a w duchu sobie myśleć swoje i mieć kasę na wszystkie zachcianki.

Gość madra kamilka
Zarabiaja? Na czym?

Gość manio ciekawski
Owszem zarabiają, ale nie wszystkie. Poza tym i tak są śmieszne w tej swojej miłości własnej :D

Gość manio ciekawski
Owszem zarabiają, ale nie wszystkie. Poza tym i tak są śmieszne w tej swojej miłości własnej :D

Gość mnie dziwi ta Kamila
Dla mnie Kamila ma śliczna figurę i cudowne nogi. Sposób ubierania - to kwestia gustu, więc nie oceniam. Nie rozumiem tylko, dlaczego ona potrafi poświęcić tyle czasu i energii na dobór stroju, a nie potrafi zadbać o siebie. Sa dziewczyny, które wrzucą na grzbiet byle co, spojrzą do lustra albo i nie i to wszystko - dla nich wygląd jest sprawą drugorzędną. Natomiast osba, która zajmuje się stylizacjami, powinna równiez zadbać o swoja twarz i włosy. Rozumiem, ze wyglądu się nie wybiera, ale ostatecznie można nałożyć sobie jakiś podkład, aby zamaskować trądzik (czy co tam jej dolega), podkreślić oczy i usta, dobrać fryzurę do twarzy. Dla mnie jej stylizacje są niekompletne - przemyślany strój i twarz "na odpieprz". I właśnie ta twarz w pierwszej kolejności przyciąga uwagę.

Gość olłejs end forewer
kamila to kroolowa:classic_cool:nie musi prozaicznie dbać o fejsa gdyż jezd cudna z natury:classic_cool: