Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masz na imie Iweta?

Smiesza mnie blogerki bo robia sobie tysiace zdjec, mizdrza

Polecane posty

Muszę Wam powiedzieć, że zaczyna mnie mdlić jak wszyscy coś małpują, robią na jedne kopyto, bo jak Ola robi sobie fotki i ma bloga to ja też muszę! A skoro ja muszę to musi też Krzyś! I takim to sposobem mamy milion marnych kopii. Takim też sposobem popadamy w kolejne nałogi, np: zakupoholizm i brak opamiętania.

Gość jesli moge zapytac**
facet z tego bloga musi miec duzy dystans do siebie i talent do nabijanie sie z prostakich krytykantek , jak wy :D porownianie do blogu z przepisami jest calkowicie bez sensu. ta dziewczyna nie proponuje nikomu robic czego, wg. jej uznania, tak jak autorka kiepskiego przepisu na ciasto moglaby. wtedy ty robisz ciasto, wychodzi zakalec, masz przez to zepsute przyjecie, fakt - mozna miec pretencje i autorke przepisu skrytykowac. ale te dziewczyny od modowych blogow sa calkowicie nieszkodliwe i podla zlosliwosc internautow nie ma zadnych podstaw, a jedynie zaswiadcza o prymitywiznie tych internautow. poza tym watpie, zeby te dziewczyny od blogow mialy manie wielkosci i liczyly, ze ktos je odkryje jako modelki. one to robia dla zabawy. ciesza sie, ze w obecnej dobie kazdy moze sobie pomodelowac na ekranie i nie trzeba byc do tego celebryta. ot taka dziecinna, niczemu nie winna i nikomu nie szkodzaca zabawa ...

Gość manio ciekawski
Ona może sobie być szczera i naturalna, ale nie zmienia to faktu, że w tym co robi i jak, jest po prostu śmieszna. Nigdy nie napisałem jej napastliwego komentarza, nie obrażałem jej i potępiam tych, którzy tak robią, ale jeżeli ona się afiszuje ze swoim brakiem gustu i robi to, tak bezkrytycznie, to nie widzę powodu, aby sobie nie pooglądać i nie komentować. Sama się o to prosi. Inne mając całkiem niezłe zdjęcia, lepsze "outfity" :D są śmieszne poprzez swoją pretensjonalność i bijącą od nich próżność: popatrzcie na mnie! na mnie! jak jestem cudna! jak się znam na modzie! Jakoś brak w tym umiaru, ale niech sobie robią co chcą. Nie są przecież szkodliwe.

Gość masz na imie Iweta?
o wlasnie ! era galerianek era blogerek :/ a ten retro blog troche nudny moim zdaniem..

Gość masz na imie Iweta?
I te 'outfity' skladajce sie z puchowych baleronowych kurtek i letnich bryli przeciwslonecznych .. I zakladki 'KNOW HOW' czyli porady typu jak zrobic tosta :O

ale przeciez jak te blogi sa tak denne, smieszne i tak was swoja pretensjonalnoscia, czy czymkolwiek, bija po oczach, to nie musicie czytac :D 🖐️

mi by nawet do glowy nie przyszlo, zeby tracic swoj czas wyszukujac glupie blogi o modzie, a potem ubolewac nad ich miernosci :o

Gość a co myslicie o tym blogu
masz na imie- a mnie sie ten retro wydaje dosc roznorodny, a autorka dosc ciekawa, konczy doktorat w Oxfordzie ( jak sobie wywguglujesz to sprawdzisz)

Gość masz na imie Iweta?
I nie czytam . Ale czasem jak wejde i napisze jakis komentarz to mily jest wydrukowany a mniej juz nie. Mozna tylko klaskac. Raz fashionelka wystroila sie tak: http://fashionelka.pl/wp-content/uploads/2011/11/koszula-river-island.jpg czyli pasek z napisem drogiej znanej firmy, torebka z napisem prada.. to napisalam ze za duzo tych nazw drogich firm i ze przesadzila i jest to tendetne ...efekt? nie wydrukowano:D prawda boli..

Gość manio ciekawski
Ten retrocośtam, jest chyba za dobry. Nie wciągnął mnie :D

Gość masz na imie Iweta?
Jesli moge zapytac- po prostu teraz mam wolny czas to zalegam na necie stad ten temat.

manio, jest to interesujace i frapujace, fakt. ale mi chodzi o soboby, ktore posuwaja sie do najbardziej plugawej i prymitywneej zlosliwosci, naglasniaja to, zachecaja innych zeby sie plugawo wysmiewali. bo popatrzyc i pomyslec, ze to zastanawiajace, ze one robia smieszne rzeczy, to inna sprawa. jesli rozumiesz roznice ...

Gość masz na imie Iweta?
Ja sie plugawo nie nabijam , zeby nie bylo.

Nawet nie będę pisał jaka to strata czasu tak od rana do wieczora pstrykać fotki i wstawiać je na blogu. Bije po prostu próżnością. Większość blogów funkcjonuje na zasadzie: 'zobaczcie jaką nową bluzeczkę sobie kupiłam :)' , 'Popatrzcie na moje nowe futerko od Gucci i na parę butów marki Prada'. Dlaczego wypowiadam się w temacie dla kobiet, bo lubię modę i trochę się na niej znam, ale to nie powód,żebym zaraz zakładał bloga ze swoimi 'stylizacjami'. Ostatnio wchodzę na profil swojej koleżanki (mieszka w Londynie) i co widzę? Milion zdjęć z ubraniami. Bokiem, tyłem, przodem, z góry, z dołu. A już najbardziej rozwalił mnie komentarz pod jedną fotką: 'Razem z mężem w czasie podróży do miasteczka oddalonego o 150 km od Londka...jedziemy po torebkę Prady...jupiiiii!!!!' Później 30 zdjęć jednej torebki :/ Ludzie, trochę rozsądku!

Gość wg mnie dziewczyny się
tym bawią, robią dla relaksu, przecież to nie profesja. Na pewno nieszkodliwe hobby a czasem także fajne pomysły. Faceci zreszta tez maja blogi.

blogi sa różne, nie można uogólniać, ludzie też są i glupi i mądrzy.

Gość masz na imie Iweta?
Zgadzam sie Mierniku. Poza tym zwykle ciuchy to stylizacje? Siedzi taka na wyrze i pije herbate to jest stylizacja? Czy ukazanie spojrzcie jaka jestem sliczna hi hi Czy stylizacja jest zalozenie koszulowej niebieskiej bluzki i szarych portkow i czarnych butow? Gdzie tu cos innego, odmiennego, co to za styl? Nadmieniam ze powyzsza 'stylizacje' zaproponowano jako 'outfit na wigilie'.

"Ja sie plugawo nie nabijam , zeby nie bylo." nie pisze do nikogo imiennie, ale ... skoro wzielas to do siebie ... ;) tylko winny sie tlumaczy ... udez w stol, nozycie sie odezwa, itd. byc moze ... ;) miernik glupoty, dla ciebie nierozsadne jest podniecanie sie torebka prady, dla kogo innego mogloby byc nierozsadne cos, to ty robisz lub myslisz ... no, chyba ze jestes alfa i omega, ale nie jestes, bo odob doskonalych nie ma. ale osadzac to lubimy, lubimy, to bardzo hmmm... zgodne z narodowymi tradycjami kulturowymi i religijnymi ;) ;) pa dziecioki, bo widze, ze sama zaczynam tracic czas na glupoty 🖐️ ps. tez blog retro bardzo ladny, ale tez nie dziwota, dziewczyna na poziomie, profesjonalny fotograf ...

Gość pknbchd
wejdzcie na strone laski, tylko nie pmietam adresu ale wpiszcie w google Diamentica panna plastik fantastik, sztuczne pazury, wlosy, tapeta i szpilek ze 100 pr, mega wysokich, chyba tylko do zdjec

Gość masz na imie Iweta?
Teraz lece, pozniej bede. I wcale nie czuje sie winna a odczulam ze to do mnie gdyz zalozylam ten temat.

Gość manio ciekawski
Pełna zgoda, nie pokazałbym jej bloga, nikomu, kto potem będzie się nad nią znęcał. Owszem, ktoś i tutaj może ją wypatrzyć i będzie ją prześladował. Nasz błąd. Niewątpliwie w końcu i tak znów będzie tak samo jak było kiedyś, że zaczną ją gnębić. Nie mam dobrego mniemania o naszej ludzkiej naturze.

zgadzam sie z jesli mogę - torebka moze byc jednam z dziesiatkow zainteresowan autorki. To,ze akurat o niej pisze - no bo blog jest o modzie. Skad wiesz, moze kobieta jest tez dobra w fizyce kwantowej i pisze tez o niej - tyle,ze gdzie indziej?

Gość michasak
kurwa dzieki wam za link do bloga tej panny :D ubaw na caly wieczor :D

Gość manio ciekawski
Nawet jeśli jest dobra w fizyce kwantowej, to nie zmienia faktu, że obnosi się, ze swoją ekscytacją. Może ja (i inne osoby tutaj) mamy inną wrażliwość, ale takie afiszowanie się jest bardzo powierzchowne i prymitywne. Życie na pokaz. Aspirowanie do roli osoby ważnej. Kopiowanie wprost zachowań gwiazd, gwiazdek i tych tzw celebrytów. W taki sposób popada się w śmieszność, daje się świadectwo złego smaku. Zawsze w dobrym tonie był umiar w eksponowaniu własnej osoby. Teraz zachowaniem powszechnie lansowanym, jest postawa przeciwna.

Gość michasak
nie ,no to sa jakies jaja...

Gość manio ciekawski
To jest dobre :D http://4.bp.blogspot.com/-adt3lfH0hJ8/Tw4BfQo7uvI/AAAAAAAABWs/DbLiTxig6z0/s1600/Zdj%25C4%2599cie0110.jpg I cytat: Diamentica - bardzo ważne dla mnie słowo :) dlatego postanowiłam nadać taką nazwę dla tego bloga, który również ma stać się dla mnie bardzo ważny. Otóż tu będę chciała Wam przedstawić troszkę mojej wizji patrzenia na świat, w postaci stylu, mody, codziennego życia itp. :) Bardzo ważne dla niej słowo :D Nie wątpię.

Gość pecorella
Boże skąd się biorą takie pustaki:-D

Gość manio ale na tej zasadzie
nie powinni istniec poeci i pisarze- bo to, co robia, to ekshibicjonizm. Wystawy malarskie -tez - ba - muzycy- bo koncerty. Taki pianista na koncercie szopenowskim cala swoja dusze sprzedaje... Zycie byloby nudne, gdyby kazdy trzymal wszytko dla siebie.