Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masz na imie Iweta?

Smiesza mnie blogerki bo robia sobie tysiace zdjec, mizdrza

Polecane posty

Gość masz na imie Iweta?

sie do obiektywu i zwykle ciuchy nazywaja stylizacjami..smiech na sali. Niektore zachowuja sie jakby robily wieka kariere ja pieprze :D

Gość nooooooooooooxa
Cos w tym jest hahahah

Gość manio ciekawski
Mnie też to śmieszy :D Dawaj jakiegoś bloga, to się pośmiejemy :D

Gość masz na imie Iweta?
serio? moge podac ktore mnie szczegolnie bawia..chodzi mi o to ze fakt niektore ciuszki sa fajne ale wyjatkowo bawi mnie to robienie min, normalnie sa zakochane w sobie te laski :)

Gość fruniaaaa
a pamiętacie "small world of fashion"? byłam nieszczęśliwa, gdy laska usunęła bloga :D cały internet się z niej śmiał :D

Gość masz na imie Iweta?
I obowiazkowo naglowki po angielsku :O ani to fajne ani na czasie. O co chodzi? Polski nie ladny czy co?

Gość masz na imie Iweta?
Fruniaaa - niestety nie znam..moze masz jakies archiwum tej kobity?

Gość vvfdffd
bo ang jest taki modny..... buahahahah, z reszta tyle juz tych blogow, od celebrytek,corek politykow po zwykle szaraczki...

Gość malrria
np. kasia tusk-kurva....

Gość masz na imie Iweta?
Chwala sie jak to laza na konferencje, spotkania z mediami rety...to jest moim zdaniem forma exhibicjonizmu jesli ktos ma potrzebe wstawiania swoich pseudo pieknych zdjec w necie no bo tak bo czasem robia se zdjecia twarzy a nie ciuchow ..i te dziubki :D a to dorosle kobity. Niektorym zdjecia robia faceci-przyjaciele smieszy mnie jak robia z siebie muzy:D

Gość fruniaaaa
dotarłam do jej nowego bloga :D http://newlifewithfashion.blogspot.com/ Generalnie laska nie jest jak inne blogerki, bo nie umieszcza drogich czy chociaż modnych ciuchów, tak naprawde jej "stylizacje" to bazar i tandeta zmiksowana z modą z szafy ciotki- ale ona jest zakochana w sobie :D

Gość vvfdffd
no i foty oczywiscie ''profesjonalne'' robione przez kolegow pseudofotografow, amatorzy a zgrywaja bog wie kogo, i ci co pstrykaja i te co pozuja, chca dwie pieczenie na jednym ogniu, a goowno im wychodzi, jak zwykle, dziecinada i tyle

Gość masz na imie Iweta?
Albo jak wstawiaja zdjecia pokrowcow na telefony za 5000 zl i pisza ze to MUST HAVE . rany..:O I nie jestem zazdrosna! Smieszy mnie to wszystko po prostu. Mielismy ere galerianek teraz przyszla era blogerek hi hi

Gość masz na imie Iweta?
Dodaje temat do ulubionych a poki co oddaje sie czytaniu linkow Fruniii - wiedzialam ze nie zawiedziesz:D dzieki :D

Gość vvfdffd
KURRWA HAHAHAHA TEN BLOG JAKA WIEŚ !! HHAHAAHAHAHAHHA

Gość fruniaaaa
swojego czasu jak prowadziła tamtego bloga to na forach po niej tak jechali, że w końcu go zamknęła :D ale jak widać nie straciła wiary w swoje możliwości modowe :D

Gość vvfdffd
jezus maria co to za fejs.... bauahhahaahaha

Gość vvfdffd
I nie jestem zazdrosna! Smieszy mnie to wszystko po prostu. Mielismy ere galerianek teraz przyszla era blogerek hi hi no dokladnie! :D

Gość masz na imie Iweta?
Wiecie co ale ona chociaz widac ze jest zwykla dziewczyna , wcale nie robi sie na jakies bostwo i nie wiem co tam, nastolatka i tyle. Najbardziej smiesza mnie takie ;profysjonalne; jak ta np. www.fashionelka.pl www.aretaszpura.com www.kapuczina.blogspot.com no i wiadomo ktory jeszcze jeden blog :D najpinknijszej :D

Gość masz na imie Iweta?
A dlaczego jej bronie ? Bo napisala to : 'Ja nie Kasia Tusk z całym szacunkiem do niej żeby twarz robiła mi się we śnie i rano budziłabym się z pełnym makijażem'. :D:D:D

Gość fruniaaaa
masz na imie iweta- mylisz się niestety :D ona ma się własnie za bóstwo, zresztą to cytat wywiadu z nią: "Z jednej strony to miło jak ktoś podchodzi, mówi że widział bloga, że to czy to mu się podoba a to i to nie. Z drugiej już wiem co czują celebryci, gdy chcą mieć święty spokój na co dzień a nie zawsze się da. Ja również się zmieniłam. Stałam się bardziej otwarta do ludzi, o co wcześniej nawet się nie podejrzewałam." jestem mściwa i wredna jak mnie ktoś zdenerwuje.

Gość fruniaaaa
zgadzam się, że może nie jest aż tak zmanierowana jak blogerki "z wyższych sfer", ale z drugiej strony w ogóle nie dociera do niej, że niestety robi z siebie pośmiewisko i jak ktoś nawet delikatnie krytykował jej ubiór to ona tego nie przyjmowała w ogóle, uwazala, że ubiera się idealnie i zgodnie z trendami...

Gość fruniaaaa
Ale z Kamili przynajmniej można się pośmiać, a najbardziej nie lubię tej blogerki: http://charlize-mystery.blogspot.com/ Mam wrażenie, że ma się za wspaniałą stylistkę i modelkę i musi być tak sztywna, że jak nie jesteś "kimś" to z nią nie pogadasz, tym bardziej na zwykłe tematy.

Gość manio ciekawski
Pamiętam "small world of fashion" :D Uwielbiałem tego bloga :classic_cool: Mam gdzieś chyba jedną fotkę, ale nie mam pojęcia gdzie? W każdym razie jest jak zwykle fatalnie ubrana, ma na nosie paskudne okulary i naburmuszoną minę pana profesorka z komiksu :D

Gość fruniaaaa
manio ciekawski- a co sądzisz o jej nowym blogu? :D

Gość szeroki ekran
dziewczyn ma wysokie poczucie wlasnej wartosci i moze dobrze takim tupeciarom sie latwiej zyje :D niestety przypomina mi te osoby z XFactor czy "mam talent", ktore charkaja zamiast spiewac a jednak jakims cudem wydjae im sie ze maja cudny glos i moga zrobic kariere :D