Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pheobe2

Seks na drugiej randce, prosze o ocene sytuacji....

Polecane posty

Gość pheobe2

Poznalismy sie na imprezie, wszystko fajnie milo, byl troche wstawiony... chcial sie calować ale sie wzbranialam, dostal tylko buziaka w policzek i wymusil buziaka w usta. Na pierwszej randce bylo bardzo milo, zaczal mnie calowac ale tez sie wzbranialam, nie trwalo to dlugo na koniec juz normalnie sie calowalismy. na drugiej randce poszlismy do knajpy na drinka i mielismy zmienic miejscowke ale jak sie okazalo zawiozl mnie do siebie. usiadlam na kanapie i zaczal mnie calowac. pozniej zaproponowal masaz zdjeclam bluzke on rozpial mi stanik, pozniej powiedzial ze jeszcze nogi wiec zdjal mi spodnie.... i jak zostalam w samych majtkach jakos poszlo za ciosem. bylo cudownie. Myslicie ze moze miec o mnie zle zdanie? dodam ze nigdy cos takiego mi sie nie zdarzylo z reszta mowilam mu ze mialam jednego faceta z ktorym raz sie kochalam. mialam sytuacje lozkowe z innymi ale do seksu nie doszlo bo nie chcialam. natomiast on jest inny, jest super, chcialam z nim to zrobic....

Gość ona11111111111111111111
źle sie zachowalas bo nic kompletnie o nim nie wiesz , dopiero co go poznalas, za pare dni bedziesz plakac i zalowac, oj glupiutkie dziewuszki !!!

Gość Boematte
dziewczyno mozliwe ze zrobil ci dziecko

Gość pheobe2
jestem pusta, próżna i głupiutka, a kurestwo wyziera mi wprost z rozdziawionej gęby

nie rozumiem dlaczego ludzie ida ze soba do łózka a potem TYLKO DZIEWCZYNA płacze isie pyta czy ON nie będzie miał o niej złego zdania. A jakim prawe on ma mieć o tobie złe zdanie skoro oboje zroiliście to samo razem ze sobą? O tobie zdanie może miec tylko takie jak o sobie.

wlasnie za kazdym razem jak widze takie dzieczyny ktore robia cos na pokaz np nie ida z kims do lozka, choc maja ochote tylko dlatego, ze chca uchodzic za nie latwe to zal mi takich to tylko sex, facet ci sie podobal, ladnie pachnial, mialas ochote sie kochac, super. Czy z tego wyjdzie zwiazek, przyjazn, czy nic... niewiadomo, tak samo jak by nie bylo wiadomo gdybys sie n nim nie przespala.

Gość pheobe2
macie racje, zajebista racje :) :*:*:* niczego nie zaluje bylo super, a jezeli on by mnie przez to skreslil to nie zachowalby sie powaznie. sam powiedzial: gdybym byl mlodszy pewnie skonczyloby sie na calowaniu a im czlowiek straszy tym ma wieksze potrzeby i traktuje je naturalnie....

Gość Boematte
phoebe 2 mozliwe ze zrobil ci dziecko,gratulacje

Gość dfvevg
pierdolicie. Ja jesli widze kogos wartego to nie ide z nim do lozka od razu. Chce byc pewna ze on nie che tylko sexu a cche mnie cala

Gość pheobe2
no wlasnie to jest niesamowite bo ani chwili o tym nie myslalam a zawsze odmawialam facetom ze strachu!! przy nim czulam sie tak dobrze i bezpiecznie........

Gość dfvevg
to nie starch tylko szacunek do wlasnej osoby. Gdzie tu pozowlic sie ruchac ledwo poznanemu kolesiowi

ale podchodz do tego z dystansem facet moze byc z tych co zalicza co tydzien inna nie znasz go, wiec nie angazuj sie bo moze zabolec prawda o nim ja sie tak kilka razy przejechalam cos w tym jest ze lepiej poznac faceta ale ja nie umiem byc cierpliwa jak chodzi o sex

Gość skorpionka11111
a ile masz lat autorko?

pozwalam je dotykac zajebiscie dzialajacego na mnie mezczyznie uroczemu, dowcipnemu, inteligentnemu, zadbanemu itd to wyraz milosci do siebie samej i szacunku swej osoby ;)

Gość pheobe2
no znowu macie racje, w sumie slabo go znam, ale mysle ze seks tego nie definiuje..... to jest tylko cielesnosc.

Gość pheobe2
a jakie to ma znaczenie? facet ma 30. i same dobre cechy ;)

Gość pheobe2
a ja skorpionce ;)

nie wazne za kogo cie uwazaja, najwazniejsze jest to kim wiesz ze jestes :) ja uwazam ze zajebisty facet moze przeleciec najwieksza cnotke przy dobrej bajerze :) uwazam ze wszystkie sa latwe i kazdy facet jest latwy. Nie mowie tu o chorych psychicznie i z traumami

Gość skorpionka11111
autorko no dla mnie ma znaczenie bo jak masz 17lat to to jest nienormalne ,a jak 18 w gore to mnie to nie obchodzi :)

Gość pheobe2
Ja sie opieralam jak on we mnie wchodził i klapal jaj.cami a moja cipka pierdziala a on sie wcale nie wystraszyl szybciej i szybciej dobijał do celu pewnie z 30 minut mścił sie a ja ze 2 razy dostalam orgazm chłopisko na medal ,pewnie mu zrobie z kapsla krzyż wiryuti bałamuti.kiedy bedzie nastepny raz mu sie ccialo

Gość pheobe2
22

Gość xchocolatex
co facet o tobie uwaza niech uwaza tak tez o sobie;-) to ze jest facetem nie znaczy ze ma inne prawa niz kobiety!

Gość pheobe2
w sumie nie chcialabym faceta ktory wyznaje teorię o kluczu

Gość mala pipppiiii
hej autorko, jestem w podobnej sytuacji mialam tylko jednego faceta i raz sie z nim jebalam :/ nie jestesmy razem a ten pierwszy raz nie byl udany, mam ochote na jednego faceta i sie do mnie przystawia i mysle by mu ulegnac ale boje sie ze sex nie bedzie jeszcze taki dobry,a ty mowisz ze twoj 2 raz byl wspanialy,, a nie przeszkadzalo mu slabe doswiadczenie w lozku? ten facet mial 3 0 wiec znal sie na rzeczy, ja sie boje wyjsc na slaba

Gość sdsdfsdfjhgjgh
odezwij sie za tydzien czy nadal sie z nim spotykasz jestem pewna ze nie, a jelsi juz to glownie na sex. za szybko mu dalas dupy nigdy nie bedzie cie traktowal powaznie. juz cie zdobyl i tyle.

Gość pheobe2
wiesz nie chce tu podawac szczegolow. ale seks byl bardzo krotki, mowil ze dawno tego nie robil. bylo super bo on jest super facetem i nas ciag ne do siebie... ale mimoz e trwalo to krotko bylo przyjemnie. z moim byly byl wielki bol a pozniej nic