Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nifka

Niemieckie produkty

Polecane posty

Proszę o opinie jakie niemieckie produkty kupujecie? Czy kupujecie je w sklepach z niemieckimi rzeczami? Co sadzicie o takich właśnie skklepach?

Gość niestety tak to u nas jest,ze
hej drugi topic o tym????:O

Kurcze , tamten mi sie gdzies zapodział i myslalam ze mi sie skasowal, sorki za to.

Co to za sklepy z niemieckimi rzeczymi? Chodzi Ci o Lidl i Rosmmann , czy o cos specjalnego??

Mam na mysli bardziej specjalne slkepy gdzie mozna dostac proddukty sprowadzane z Niemiec. Produkty dobraj jakości. Głownie to słodycze, czekolady no i chemia. spotkalam sie z b. dobrymi opiniami o tego typu produktach , ciekawa jestem aszej,

Gość January 2012
ja w takim sklepie kupuję Lenora, czasem proszek, chusteczki Lenor do szafy. A ze słodyczy to jak wyjeżdżam za granicę to kupuję cukierki, marcepany, ciasteczka i duże Milki Lenor jest na 100% lepszy niz nasz polski w Rossmannie.

Gość MariaLena

Ja zdecydowanie polecam taki sklep z chemią i żywnością z importu. Sama kupuję nie raz ale większe ilości chemię i nie raz słodycze żeby nie płacić kilka razy za przesyłkę. Uwielbiam tamtejsze czekolady, są przepyszne 🙂 

Jakby ktoś potrzebował sprawdzonego sklepu to polecam EuroShop24h.pl