Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faxaadas

Niewarto byc inteligentynym facetem

Polecane posty

Gość faxaadas

przynajmniej jesli idzie o sprawy uczuciowe. Inteligentni faceci czesto maja nieudane zycie uczuciowe z banalnego powodu. Kobiety z reguly boja sie inteligentnych facetow(mowic beda co innego, ale fakty sa bezlistosne) a inteligentni faceci zazwyczaj chca sie wiaza z inteligentnymi kobietami, a ze tych ostatnich jest jak na lekarstwo to tak wielu inteligetnych facetow jest samotnych.

Gość naiwna i głupia
:D

Gość idasasqwqwq
zła_kobieta* Gdzies TY wyczytala ze autor jest inteligentny? Daj cytat

Gość Ali al ACTA
racja serce mówi "ale ją kocham!!!" a rozum "ale tępą dzidę sobie znalazłem" :classic_cool:

Gość idasasqwqwq
zła_kobieta* GDzies wyczytala ze autor ma na mysli, konkretnego, jednego faceta? Daj cytat? Czy kobiety musza byc zawsze takie glupie i nie doczytywac sie czegos czego nikt nie napisal?

Ale nie rozumiem, inteligencja to nie jest płaszczenie się przed kobietą, użalanie się nad sobą i niezdolność do znalezienia fajnej (niekoniecznie dobrze płatnej) pracy. To nie jest alergia na książki i zakochiwanie się w kobietach niedostępnych :D

Gość Flamethrower
Nie wystarczy zgłupieć, trzeba by być cool w to miejsce.

Co wam szkodzi nie wydać kasy na kratę browarów, na papierosy, nauczyć się gotować, zaoszczędzone pieniądze wydać na dobry ciuch, w którym poczuje się lepiej i lepiej będziecie postrzegani? Inteligenci :D

Gość stuk..puk...stuk..
Kobiety z reguly boja sie inteligentnych facetow(mowic beda co innego, ale fakty sa bezlistosne) a inteligentni faceci zazwyczaj chca sie wiaza z inteligentnymi kobietami, a ze tych ostatnich jest jak na lekarstwo to tak wielu inteligetnych facetow jest samotnych. ---Bzdura. Co mi po głupim facecie? Tak inteligentni faceci lubią inteligentne kobiety, ale tylko wtedy gdy sami nie są zakompleksieni, bo w przeciwnym razie inteligentna kobieta jest dla nich zagrożeniem i nie mogą nią manipulować. Inteligencja to jedno, a empatia to już inna sprawa.

Gość faxaadas
Kobiety z reguly boja sie inteligentnych facetow(mowic beda co innego, ale fakty sa bezlistosne) a inteligentni faceci zazwyczaj chca sie wiaza z inteligentnymi kobietami, a ze tych ostatnich jest jak na lekarstwo to tak wielu inteligetnych facetow jest samotnych. ---Bzdura. Co mi po głupim facecie? Wlasnie mamy przyklad ze mam racje. Kobiety beda zaprzeczac ze boja sie inteligetnych facetow, ale rzeczywistosc jest taka ze sie boja. Gdyby kobiety wybieraly inteligetnych facetow to wsrod singli przewazaliby dranie, idioci itd a jak wiadomo tak nie jest

Gość stuk..puk...stuk..
ja nie czytałam i nie wiem. Twoje doświadczenie, Twoja sprawa. Nie wnikam.

Gość wodka
dran nie zawsze jest idiotą

"kobiety z reguly boja sie inteligentnych facetow" mylisz się, to faceci boją się inteligentnych kobiet a nie na odwrót

Gość wodka
ta jasne, tak sobie to tłumacz, nie mam laski bo jestem zbyt inteligentny HA Ha HA teoria z doopy wzięta, nie masz, boś przeciętniak na całej linii, i nie chodzi tu o inteligencje, tylko o całokształt pajacu

Gość kobietkaasasa
"kobiety z reguly boja sie inteligentnych facetow" mylisz się, to faceci boją się inteligentnych kobiet a nie na odwrót Bzdura. Jak faceci maja sie bac kogos kto nie istnieje?

Gość saasasasasasasasa
wodka A gdzie autor pisal o sobie?

Gość wodka
a niby skąd by autor na to wpadł, gdyby nie był samotnym "inteligentnym facetem" ? Gdyby był draniem, to by nie założył tego topicu, a tak doszedł do wniosku, ze faceci tacy jak on, czyli "inteligentni" nie mają szans na miłość, bo kobiety wolą idiotów

Gość stuk..puk...stuk..
Wlasnie mamy przyklad ze mam racje. Kobiety beda zaprzeczac ze boja sie inteligetnych facetow, ale rzeczywistosc jest taka ze sie boja. -----odbijanie piłeczki i tylko tyle. Gdyby kobiety wybieraly inteligetnych facetow to wsrod singli przewazaliby dranie, idioci itd a jak wiadomo tak nie jest ----a gdy ten samotny inteligentny facet jest zimny jak głaz, wyrachowany,---to Ty uważasz, że dla inteligentenej kobiety jest atrakcyjny? Inteligentna kobieta wybierze inteligentnego faceta, ciepłego i wrażliwego. Ja przynajmniej tak. Za ogół się nie wypowiadam.

Gość saasasasasasasasa
Wodka Nie trzeba byc piekna kobieta by wiedziec ze piekne kobiety maja ogromne powodzenie u facetow, tak samo nie trzeba byc inteligentnym facetem, by wiedziec ze inteligentni faceci nie maja za wesolo jesli idzie o zycie uczuciowe. Wystarczy byc dobrym obserwatorem.

Gość ot i napisał
Autorze, litości! Po przeczytaniu Twojego wpisu zaczęłam się Ciebie bać to prawda. Ciśnie się na usta: przed takimi inteligentami chrońmy się same ze wszystkich sił.

Gość niewolnik IQ
ot i napisał Autorze, litości! Po przeczytaniu Twojego wpisu zaczęłam się Ciebie bać to prawda. Ciśnie się na usta: przed takimi inteligentami chrońmy się same ze wszystkich sił. 100% racji :D

Gość Mylisz się
Inteligentni faceci to niezbędny dodatek dla pięknych kobiet. Każda marzy o mężczyźnie który zapewni byt całej rodzinie wygodne życie i jeśli tylko można sie jeszcze w takim zakochać to jest to spełnienie marzeń wszystkich kobiet.

Gość niewolnik IQ
Mylisz się Inteligentni faceci to niezbędny dodatek dla pięknych kobiet. Każda marzy o mężczyźnie który zapewni byt całej rodzinie wygodne życie i jeśli tylko można sie jeszcze w takim zakochać to jest to spełnienie marzeń wszystkich kobiet koleś, zbroja ci zardzewiała i koń okulał :D