Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faxaadas

Niewarto byc inteligentynym facetem

Polecane posty

Gość manio ciekawski
Co ty możesz wiedzieć o tym. Ciebie problemy ludzi inteligentnych nie dotyczą

Gość saasasasasasasasa
Każda marzy o mężczyźnie który zapewni byt całej rodzinie wygodne życie i jeśli tylko można sie jeszcze w takim zakochać to jest to spełnienie marzeń wszystkich kobiet. tak tak, bo kobiety sa glupie, maja dwie lewe rece i nie moga sobie same zapewnic wygodnego zycia, musz liczyc na faceta

Gość manio ciekawski
Podrywaj na szachy. Bidulku :D

akurat szachy opierają się na wyuczonych strategiach, jak ktoś nie am praktyki to mu IQ nie pomoz ew starciu z doswiadczonym graczem 🖐️

to przerażające właśnie uświadomiłam sobie, że nie jestem inteligentna bo nie umiem, grać w szachy - o mój Boże - zburzyłeś mój świat i co ja teraz pocznę bidulka :) trzeba będzie chyba się zwijać z tego padoła - spale wszystkie dyplomy i certyfikaty, zamknę biuro, przywdzieję jakaiś zgrzebny łach i pójdę medytować nad swoim brakiem inteligencji :):):)

Gość saasasasasasasasa
Samotny romantyk Chesz dyskutowac z fiku mikuu o szachach. Szkoda twojego czasu, to kobieta a kobiety nie maja bladego pojecia o szachach bo sa za glupie

bzdura - dlaczego śmiesz twierdzić, że o inteligencji człowieka świadczy umiejętność gry w szachy ???

Gość saasasasasasasasa
Sylvia... Czytac czesciej forum, wielu rzeczy Cie uswiadomie madrzy faceci

Gość saasasasasasasasa
Sprawa jest dobra. Kazdy dobry gracz w szachy jest inteligentny, ale nie kazdy inteligentny potrafi grac w szachy

Gość saasasasasasasasa
Sylvia, Ty nie moglas zglupiec, przynajmniej przed chwila

nie często się zdarza, że inteligencja idzie w parze z urodą. W życiu trzeba zatem dokonywać wyborów

najpierw zdefiniuj słowo inteligentny, jaki to jest według Ciebie człowiek

agnet - czytaj uważnie - według Pana przez "inteligencje" skazanego na samotność o inteligencji świadczy umiejętność ogrania go w szachy w realu. Ja odpadłam, ale może ktoś reflektuje :)

sylwusiu, pan proponuje rywalizację, ale mozan rywalizować na innych polach które wymagaja inteligencji :)

czytam, nie biore tej bzdury pod uwage nawet, czekam na opinie

możemy mówić o różnych rodzajach inteligencji - dajmy na to najwięksi zbrodniaże i psychopaci mieli bardzo wysoki wskaźnik inteligencji - i co nam po nim? ?? dla mnie inteligencja to umiejętność współodczówania nie wykluczająca asertywności - po prostu żyj i daj żyć innym - i nie ma tu znaczenia wykształcenie - znam bardzo inteligentne i życiowo zaradne osoby, które nie mają dyplomów, stanowisk, pieniędzy ale przyciągają umiejętnością właśnie wspólodczuwania, radością życia, umiejętnością cieszenia się z rzeczy ważnych i mniej ważnych. I to jest dla mnie inteligencja.

a ja tak - przykładam dużą wagę do inteligencji emocjonalnej - wampira energetycznego wyczuwam na kilometr :)

Gość sztuka. tracenia
Co rozumiesz pod pojęciem "inteligentne kobiety"? Czy jeśli interesujesz się historią, a ona nie, znaczy to, że jest mało inteligentna? Podobnie z szachami - jeśli kobieta woli rozwiązywać sudoku, a nie gra w szachy, jest mało inteligentna? Może po prostu nie spotkałeś kobiety o podobnych zainteresowaniach?

Gość faxaadas
Co rozumiesz pod pojęciem "inteligentne kobiety"? Czy jeśli interesujesz się historią, a ona nie, znaczy to, że jest mało inteligentna? Rece opadaja, co za brednie. Nie myl inteligencji z wiedza czy zaintersowaniami. Mozna byc inteligentnym i miec mala wiedze, mozna miec duza wiedze i nic byc iinteligentnym

Gość sztuka. tracenia
O tym właśnie mówię. Ja na swojej drodze spotykam mężczyzn, którym wydaje się, że "inteligencja" to wiedza z danej dziedziny. Od takich faktycznie lepiej uciec. ;)