Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umndra

zaginiona Madzia

Polecane posty

Gość zapraszam do mnie
z dwojga złego wolałabym aby okazało sie ze dziecko sprzedała, przynajmniej by zyło straszne to wszystko

Gość vgtyy6
teraz to wszystkie nie wiezrzyly w niewinnosc matki,popatzrcie sobie kilka stron wczesniej w tym topicu :-0

Gość begiebe
jak przeczytalam dzis, ze mama Madzi jest winna, to od razu pomyslalam o was. o tej klotni, ze rodzice wygladaja na winnych, a inni ze nie są

Gość kolka123456
przykro mi z tego powodu, ze mamy wiecej prostaczek rzucajacych miesem na kafe niz normalnych ludzi, ale niestety nie moge odpowiadac za wszystkich, pisze za siebie .

Gość :(:(:(
Jeśli prawdą jest to co matka Madzi mówi to współczuje. Można uznać że w szoku była. Tylko czy osoba w szoku w takiej tragicznej sytuacji może tak łatwo wymyślić taką historie?? Ta nowa wersja też do końca nie wydaje mi się prawdą....

Gość dotiuszka
no dobrze, ale niejasne było od początku jej tłumaczenie, że wiozła małą na noc do swojej matki. Okazało się że z matką dobrych relacji nie miała. Matka pewnie była przesłuchiwana i pewnie powiedziała że o niczym takim nie wiedziała. Bo kto wiezie dziecko zostawić na noc to kogoś z kim nie utrzymuje kontaktów, mało tego o niczym wcześniej nie informując. To się nikomu nie wydało podejrzane??? Pal go licho, jakby powiedziała że wiozła teściowej, gdzie podobno mała nie raz była zostawiana, nawet po 2 tygodnie. Ta informacja nie zaniepokoiła ojca, rodziców ojca, policji???

Gość teraz to juz nie wiem , o co
wykapala dziecko i wyjechala na dwor , w taki mroz ?Nadal klamia . Wszystko stalo sie wczesniej . Odgrywaja jakies role .

Ale czemu dalej nie mogą jej znaleźć? A może Madzia wcale nie umarła od tego uderzenia, może ktoś ją znalazł. Ale to chyba by było zbyt piękne, żeby było prawdziwe.. Ja zazwyczaj mam w miarę dobrą intuicję. Ale teraz zawiodła mnie na całej linii. Broniłam matki, która okazała się potworem. I czuję teraz tylko niesmak. I nie zdziwił by mnie fakt, że ojciec też jest w to zamieszany. W tej sprawie już mnie nic nie zdziwi. A może jej się w głowie pomieszało? Może to kolejna bajka? I ta cała historia z porwaniem wydaje mi się za trudna do wymyślenia przez jedną kobietę, która przed chwilą "nieumyślnie" zabiła własne dziecko. No i przestańcie już się wykłócać kto miał rację a kto nie, do cholery, tu chodzi o dziecko!! O jej życie!! A nie o czyjąś rację!! I od razu odpowiadam, nie wyzywałam się tu z nikim.

co do tej "przepowiedni" "Zagajnik, park i młodzi bez źrenic. Orgia i pakunek w bieli którego boją się nawet Ludzkie demony. Zsyp, oczyszczalnia, ulica końcowa gdzie kres podróży, światło i szlaban otwarty i dużo wody na której są wielkie wskazówki zegara " to jestem w szoku bo wpis faktycznie pojawił sie przed znalezieniem dizecka. na mapie faktycznie jest zbiornik wodny w kształciel itery h. mlodzi bez xrenic, pewnie nacpani...... orgia?...

Gdzie prócz tu na forum mozna przeczytać tą przepowiednię ? Podaj linka proszę !

wskazowki zegara tez sie zgadzaja!!! niebiesku plomien to napewno ta azownia ktora jest poblizu!! tylko jak to poskladac do kupy.....

wpisz fragment w google i wlacz ostatni tydz i ktors z tym

Gość tiefschi
Co za bestia Katarzyno W. mam nadzieje,ze bedziesz sie zmazyla w piekle za to co zrobilas nie wazne czy to byl nieszczesliwy wypadek czy zaplanowane morderstwo pzez caly tydzien milczalas wiedzac,ze Twoje dziecko cierpialo i nawet mu nie pomoglas. Wiem,ze nie wolno oceniac ludzi ale gdy zobaczylam Twoje zdjecie to mialam przeczucie ze cos jest nie dobrego w Twoich oczach.

Gość majcia 22
czy wierzycie w dzisiejsze słowa matki Madzi? Skoro jest na lekach uspokajacych to może znowu wymyśliła sobie następną historię bo w miejscu wskazanym przez matkę nie było zwłok małej Madzi i nigdzie nie ma policja szuka i ma nadzieję ze dziecko żyje

Gość ang81
Jestem matką, od początku obstawiałam, że to matka stoi za zniknięciem, ale myślałam, że Ją sprzedała.. To na pewno nie był wypadek, wierzę że Madziulka żyje, że Ją sprzedała

Gość naomi bksbfksn
normalna matka, ktorej upada dziecko na podloge i nawert uderza glowka w podloge- od razu dzwoni po pogotowie albo dzwoni i informuje, ze za chwile bedzie z malym dzieckiem,ktoremu byc moze cos stalo sie w glowe!!! mogla nawet wsiasc w swoj samochod, bo wiadomo, jak jedza karetki...bywa i tak ze nie zdarza na czas! moze tej kasce cos z glowa zrobilo sie po porodzie???!! moze miala problemy psychiczne i nikt tego nie zauwazyl??!! jest przeciez tez depresja poporodowa, a ona mogla nie radzic sobie z wychowaniem Madzi!! w takim razie gdzie schowala dziecko???!!!

Gość majcia 22
może ona jest w szoku poporodowym????? Takie coś może trwać nawet dwa lata też myślę że Madzię sprzedali ale wierze ze żyje też jestem matką moja córka ma dziesię miesięcy może matka Madzi kłamie a ta kurtkę ktoś podrzucił specjalnie

Gość ujt6u
normalna matka to po tym jak jej dziecko się przewróci/spadnie to pisze na kafeterii co robić, ale widocznie kasia nie zna kafeterii więc nie miał jej kto doradzić co robić... biedna kobieta :(

jestem w szoku ... pomimo że byłam w tej grupie która ma intuicję , dla której postawa matki , wszelkie szczegóły zwiazane z jej zachowaniem- w tym te nieszczesne kolczyki , budziły wątpliwości co do jej niewinności . Cała sprawa jest dalej niejasna , przeczytałam że bartek podczas testu z wariografem przyznał że podejrzewa że żona ma coś wspólnego, dziadkowie to potwoerdzili . To po jasna cholerę zeznał że znosił wózek i rozstał się z żoną pod ich domem na chwilę przed jej pójściem do rodziców. Rutkowski relacjonował że w wieczór przed badaniem wariografem , ta suka była cała w nerwach i rozbiła mezowi głowę o drzwi , coś czuję ze uśmierciła Magdusię na umyślnie , może malutka płakała za długo i to ja rozwścieczyło .. Nie wiem czy kiedykolwiek się dowiemy , bo coś czuję ze matka suka sobie odbierze życie . Dla niej priorytetem było wyłgać się od odpowiedzialności , bo za bardzo ceniła sobie wolność , a teraz jak będzie miała wizję życia za kratami to może tego nie wytrzymać . Boże jezeli ona faktycznie porzuciła ciałko dziewczynki to nie jest człowiekiem , nie jest zwierzeciem nawet , jest nikim . Parę dni temu zostałam zjechana i wyzwana na forum że jestem plotkarą żerujaca na cudzym nieszczęciu i że to pewnie ja przetrzymuję Madzię i żebym ją oddała ...Kurwa ręce opadają . Teraz wszystkie osoby które tak się tu rzucały na tym i innych topikach powinny mieć odrobinę honoru i odszczekać te wszystkie obelżywe komentarze.

Gość miszmaszmaszmisz
mowili ze dzis maja przesluchac matke magdy? bo nie zdazylam obejrzec?

Gość baracholka
ponoć dziś trza śledzic i oglądać; mi normalnie brak słó i spać sie odechciało

Gość miszmaszmaszmisz
chcialabym zobaczyc to jej przesluchanie, za te klamstwa i robie ludzi w balona powinni wszystko ujawnic.

I ja się przyznaję .. gadałam na Rutkowskiego , że nic nie zdziała a tak napawde gdyby nie Rutkowski , to nie wiadomo ile jeszcze by sie ciągnęło te przedstawienie . Policja nie kwapiła sie do niczego , powinni od razu skierować na wariograf , może już pseudo matka by się załamała i ciałko Madzi byłoby szybciej odnalezione. Jezeli faktycznie porzuciła ciałko Madzi pod drzewem to powinna się w piekle smazyć a w więzieniu codziennie wspólwiezniarki powinny sie nad pastwić. Psa sie rzuca pod drzewo , tylko kopie sie dół ... Podła , wstrętna, zwyrodniała sucz.

Gość miszmaszmaszmisz
Dzieci są tak "zaprojektowane", że, na szczęście, potrafią tego typu nieszczęśliwe wypadki przeżyć. Obawiam się, że po sekcji okaże się, że mała Madzia zamarzła, a nie zmarła wskutek urazu. I wtedy mama Madzi naprawdę oszaleje dr Aleksandra Sarna, psycholog to mi najbardziej chodzi po glowie od rana :(

Gość ale wyjestescie naiwne
i wierzycie rutkowskiemu,kotry sztucznie rozdmuchuje sprawe. Policja dizela, tylko nie naglasniuea swoich dzialan i kazdego kroku. a Rutkowszki robi z tego big brothera.

Gość begiebe
o co chodzi z ta przepowiednia??? jestem za granica, wiec nie mam dostepu do waidomosci w tv. i o co chodzi z kolczykami?

Piszecie szok poporodowy. O.K, ale mi nie pasuje też ojciec. Za dużo rzeczy tam jest dziwnych.. wampiry, zdjęcia na cmentarzach przy małych grobach, zdjęcia w kapturach z kosą, ktoś pisał że należeli do jakiejś sekty. Oboje są dziwni. Nie chce nikogo posądzać bo jak pisałam, że matka mi się nie podoba to równo mnie zjechano .. To tylko moje przeczucia.

Gość matka nawet nie jest suką
bo suka dba o swoje szczeniaki :(

Gość majcia 22
jasnowidz powiedział że mała nie żyje i ze jest w jakimś kwadratowym pomieszczeniu i ze jej matce pomagal jakiś mężczyzna