Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama z cukru...

Producenci mleka w proszku zarabiają miliony, a Ty???

Polecane posty

Gość Mama z cukru...

Karmienie piersią nic nie kosztuje :) A ile kasy tracicie wydając je na mleko w proszku, gdy świadomie rezygnujecie z karmienia naturalnego?

widocznie jak ktoś całkowicie dobrowolnie rezygnuje z karmienia piersią to go stać na kupno mm :/ i nie musi się liczyć z każdym groszem tak jak ty :/

To indywidualna sprawa kazdej kobiety :) ja niestety straciłam pokarm i karmie mlekiem w proszku.Drogo ale cóż.

szejkowie arabscy zarabiają miliony na ropie. Czemu ładujecie kase w ich kieszenie skoro możecie przemieszczeć się za darmo. Macie przecież nogi :)

Omg a ja nie mam dzieci i się cieszę, że w ogóle nie muszę na nie nic wydawać.

Gość Mama z cukru...
W tym roku zamiast wydawać pieniądze na mleko w proszku, będę je odkładać na wakacje we Francji :) Z pierwszym dzieckiem udało mi się odłożyć trochę grosza, więc poleciałyśmy do Japonii.

a ja nie daje sie nabic w butelke i zarobic producentom mleka.moj syn dostaje to co najlepsze ,tak jak byc powinno.

zaś to samo. Te które karmią piersią są cacy, a te które butla są be :o Dorcia Ty sobie już daruj bo wszędzie sie szczycisz tym,że karmisz piersią.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
denny watek mamus które szczyca sie cycami wyciagnietymi do pasa :D chcecie to karmcie nawet 10 latki, ale dajcie innym karmic butleka i przestańce wychwalac karmienie piersia bo to juz przezytek

Gość mamuśkaMałejZuzi
ja karmie 14 miesięcy i będę do 2 r.ż. z wygody....a piersi są ładne i myślę że takie pozostaną(polecam inwestycję w kilka dobrych firmowych staników)

Gość aaa dla mnieee
brawo wściekła mrówa :-)

Gość kto ma do pasa ten ma
ja karmiłam w sumie 4 i pół roku, a piersi ma jak przed ciaza, nie sa do pasa, moja kuzynka nie karmila wcale a po ciazy cycki zwisłe, nie ma reguly

Gość stare lata 80te
lepiej kupić mleko niż nabawić sie osteoporozy, stracić zęby i nabawić sie anemii

Gość kolka123456
Producenci mleka w proszku zarabiają miliony, a Ty??? ... a ja sie ciesze, bo dzieki nim moje dziecko rosnie jak na drozdzach , jest radosne i szczesliwe, a ja sie juz nie martwie co jest nie tak z moimi cyckami :D Dzieki Wam Producenci Mleka W Proszku !!!!!!!!!!!

widac ze nic nie wiecie, karmienie piersia zapobiega osteoporozie, pozatym jak jesz syf to nic ci nie pomoze, wystarczy dobrze sie odzywiac to anemii nie bedzie http://isr.atspace.com/r8/p1/p1.htm

widac ze nic nie wiecie, karmienie piersia zapobiega osteoporozie, pozatym jak jesz syf to nic ci nie pomoze, wystarczy dobrze sie odzywiac to anemii nie bedzie http://isr.atspace.com/r8/p1/p1.htm

baby a po cholere znowu to maglujecie? tysiące takich wątków na kafe gdzie cycowe najeźdzają na butelkowe i w drugą stronę :/ ja nie karmiłam bo nie mogłam, a chciałam to ja jestem po której stronie???? nie no dość tych tematów błagam was to nudne jak flaki z olejem :/ pogadajmy o czymś co wniesie coś do naszego życia a nie tylko o cyckach :D:D:D