Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viva los dj

skad ta goraczka?przeziebienie czy od zabkow?

Polecane posty

tydzien temu moj 8 miesieczny syn zaczal kaszlec i dostal katarek, w poniedzialek bylismy u lekarki, stwierdzila zwykle przeiebiebie, osluchowo czystym gardlo tez, przpeisala syrop i wapno, zauwazyam tez w poniedzia;lek ze wychodza mu dwie jedynki, dzisiaj w nocy dostal goroczki 38 stopni i nie wiem skad czy od przeziebienia, ktore sie rozwija zamiast zniknac czy od zabkow?? dodam, ze maly jeszcze kaszle, wszystko mu sie tam odrywa, katarek ma juz mniejszy

Gość eeeerteee
nikt ci tego na 100% nie powie ja przypuszczam, że od ząbków

Gość baracholka
no na 100 nikt ci niepowie mj miał katar wodnisty i 38 a wyszły zęby 4 prawie w jednym czasie

Gość losia..
moje małe też ma gorączkę. Ma 10 mcy i jeszcze nie ma zebów a teraz tylko gorączka. W srode wieczorem 40 st. w pupie. Po zbiciu 37,7. Wczoraj 38-39, dzisiaj 37. Najgorzej ze weekend jest i u nas nie ma przychodni dyżurującej. wiec jakby co zostaje nam szpital. Ale oprocz tego nic wiecej! Jest radosne i bawi się jak zawsze i ma mnóstwo energii. A u Ciebie to wygląda na infekcję, bo zechodził niedawno.

Gość losia..
do baracholka--- a jakies inne objawy miał? A ile mial mcy?

To oczywiscie moze byc zwiazane z zabkowaniem,ale moze tez swiadczyc o infekcji,ktora jest zwiazana z kaszlem.Mi zawsze lekarka powtarza,ze u dziecka to jest tak,ze rano katar,w poludnie kaszel,a wieczorem zapalenie oskrzeli,albo pluc.U dzieciaczkow to szybko postepuje:-( musisz obserwowac dzieciatko.

Gość baracholka
miał 10mcy i ani jednego zęba wtedy niekaszlał tylko gorączka i ręka w buzi i rano o 6 były juz zęby

Gość losia..
no to u nas to samo... Tylko zębów nadal nie widać :( pewnie też naraz kilka wyjdzie stąd taka wysoka gorączka. ehhh..... ciężko patrzeć jak maleństwo tak się męczy. A jak zauważyłaś zęby? Wkładałaś palec, czy jak się śmiał? głupie pytanie wiem :( ale czekam, czekam i nic.

Gość baracholka
sprawdzałam palcem dziąsła nabrzmiałe i rozpalone rano postukałam łyżeczką i był odgłos - wrażenie niesamowite:) a za dzień patrzea tu na górze 2 pozdrawiam i to napewno zęby jeśłi neima innych objawów

Gość losia..
dziękuję za odpowiedzi :) oj, nie mogę się już doczekać :)