Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie daję rady, pomóżcie

żadnej diety zakończyć

Polecane posty

witam wszystkich, nie moge zakonczyc zadnej diety jaką zaczne , na forum tu jestem drugi raz ale czytalam tylko troche was i robialm sobie diety ktore nie konczę moze macie jakis pomysl ? zostało mi tylko ostatnie 6 kg i nic nie działa , cwizcenia odpadaja mialam maly wypadek i nie moge teraz cwiczyc

moze nie robic zadnej tylko jakis plan żywieniowy ale jaki . pomozcie

Gość kajshd
tak samo mam , zaczynam diete i za nic nie moge skonczyć

Gość Tilciaaa
Ja tez na slowo dieta reaguje alergicznie. Podchodzilam do 2-och w swoim zyciu i stwierdzilam,ze to nie dla mnie. Bo jak wiem,.ze czegos nie mozna to kusi mnie to bardzooooo. Od m-ca staram sie po prostu ograniczyc spozywanie: -pieczywa -wieprzowiny -slodyczy -nie podzerac przed snem I o dziwo udalo mi sie troche tluszczyku zgubic!

myśłałam jeszcze o kopenhaskiej bo jej nie robiłam a to ztego powodu myśle o niej że ona skurcza żoladek i potem sie mniej je

Gość jestem kobieta woda ogniem
przeczytajcie ksiazke METODA GABRIELA - gwarantuje, ze chudniecie bez diety!! zmieni wam sie podejscie do odchudzania

ja tej metody nie rozumiem , nie mam teraz kasy na ksiazke , a na czym to tak w skrocie polega?

to sciagnij e-booka :D jest superowa jak ja przeczytalam to zdalam sobie sprawe, ze ja czesto ta metoda wspomagalam sie w odchudzaniu :) Nie masz kasy na ksiazke ale na diety masz kase :) robta co chceta.

nie chodzi o to ale jezeli nie bedzie ta dieta dla mnie to znowu pieniadze wyrzucone w blotowiem ze tam slucha się jakies plyty a u mnie pzred spaniem rajwar w domu glosno.itp , jezeli by mi ta dieta pasowala to ksiazke bym chciala zakupic

to nie jest dieta! Plyty zadnej tez nie musisz sluchac! Ogolnie zmieniasz calkowicie nastawienie do siebie, do odchudzania i do jedzenia!! Jest na kafe topik o tej metodzie ale najlepiej przeczytac ksiazke samemu i samemu ocenic. Nie ma tam diety i jakiegos jadlospisu!!

wlasnie czytam

to nie dieta to nie dla mnie pewnie bym na niej przytyła jeszcze

a co to za maly wypadek? zacznij jesc normalnie, normalne porcje co 3 godziny i duzo wody. To starczy, jezlei przejdziesz na kopenhaska a pozmniej zaczniej jesc normalnie to kilogramyu wroca a organizm zwariuje