Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 09875657u6263ghvv

bezpłodny facet co robic???

Polecane posty

Gość 09875657u6263ghvv

Gdy go poznałam nie wiedziałam o tym, prawda wyszła na jaw po 4 latach związku, gdy wszystko jest już przygotowane do ślubu, a ja mam masę wątpliwości bo jednak chciałabym mieć swoje biologiczne dziecko a on mi nigdy go nie da. Jedynie proponuje mi adopcje by dziecko nie było ani jego biologicznie ani moje, na in vitro z dawcą się nie zgadza, a ja nie chce wychowywać cudzego dziecka. Ja chciałabym być w ciąży i mieć dziecko swoje. Co tu zrobić bo go kocham ale nie chce się męczyć tworząc niepełną rodzinę.

Gość uhyuyuteert
jak sie nie zgadza na in vitro, to olej frajera adopcja jest troche bez sensu

Gość uhyuyuteert
poza tym, jak macie kase, idzcie do najlepszego endokrynologa w Polsce, dr gawrys z wroclawia, mzoe cos pomoze i uda sie jednak cos naturalnie

to egoistyczne z jego strony, jakim prawem chce Ci to odebrać? Ja bym się upierała prz in vitro, na adopcję długo się czeka.

nie wiem... nie wiem... byc moze mam cos z glowa. pobralismy sie z milosci, nie wiedzialam ze nie bedziemy mogli miec dzieci, ze procent ich pojaiwenia sie bedzie tai nikly. problem lezy po stronie meza ale nigdy mi nie przyszlo do glowy zeby odejsc!!!

Gość miałam,
hahahahahaha Coralick chyba cos ci nie wyszlo :classic_cool: :D:D:D

Gość zzzzzzzzzzzz
zapomniałaś się przelogowac :O

Gość zzzzzzzzzzzz
czemu nie moglas pod swoim nickiem pisac ??? wy az tak serio zyjecie tym kafe ?:D hahahahaaaahahahahaha

nie zapomnialam sie przelogowac. i byc moze uwazasz to za zabawne ale dla mnie ne jest.

3 lata temu wziełam ślub z miłości;) i potem starania o dziecko i nie wychodziło. mąż 100% nieprawidłowości w plemnikach. jeszcze bardziej go kochałam. in vitro z dawcą nasienia tylko wchodziło w grę. teraz jestem w 12 tyg ciąży!!!!!!!!!! naturalne poczęcie!!!!! wspieraj go!!!! i bardziej kochaj!!!!

Gość miałam,
jeszcze chce udawać ze nie wie o co chodzi :D

Gość zzzzzzzzzzzz
przeciez dziewczyno napisalas jako orange temat LD:D podbiłas sobie temat juz na czarno.. CHCIAŁAS ZNOW NA POMARANCZOWO napisac jako autor, ale zapomnialas, ze jestes zalogowana na czarnio nie pierdol widac kurwa jasno :D

zzzzzz -> a ty masz cos z glowa? autorka i coralick to dwie inne osoby, coralick przedstawila swoja historię i tylko powiedziala ze nie odeszla od meza mimo ze jest on bezplodny

Gość zzzzzzzzzzzz
taK?:d TO PRZECZYTAJ DOKŁADNIE TEMAT JESZCZE RAZ :D

Gość miałam,
haha a teraz zalogowalas sie jako dagna :classic_cool: wez sie sieroto nie kompromituj

puknij sie w glowe!!! jak widac dla ciebie zyciem jest wietrzenie sensacji. dajcie spokoj.... nie pisze z dwoch nickow bo mnie to nie bawi. zreszta temat chyba raczej malo zabawny na jakies podszywy i gierki :O

dobra coralick teraz wyszlo ze piszesz juz na trzech nickach razem z moim. ja pierdole same kretynki na tym forum szukajace marnych sensacji gdzie problem raczej jest powazny

Gość dobra temat moze i
jest powazny ale coralick nie sciemniaj, bo wyszlo ze piszesz z dwoch nicków :o

Gość :D :D :D :D :D :D :D
bezpłodny facet co robic??? - Cieszyć się :D :D :D

Coralick myślalem że mimo iż uprawiasz seks analny to nie jesteś tak glupia zeby sama ze sobą gadać.