Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trakakanta00

Brak jakichkolwiek znaków życia po rozstaniu z facetem, co może robic????

Polecane posty

Gość trakakanta00

Minął tydzień od naszego rozstania po 3 letnim związku ,a ten nie dzwoni ,nie pisze, nie ma go na fb. Jak myślicie co robi???

Gość trakakanta00
Rozstanie z powodu braku chęci określenia się w tym związku. " Nie czucia" chęci zaręczyn, ślubu. nie chcenia tego

Gość trakakanta00
Myśle,ze nie pije ponieważ jego praca mu na to nie pozwala. juz bardziej chyba prawdopodobne jest stwierdzenie" rozamunda_kwak"

Gość rozamunda_kwak
pff a myslalas ze bedzie rozpaczac i przyjdzie na kolanach? :o juz go koledzy wzieli w obroty ,jak nie ta to inna jak go jakas dziewucha pogna i sponierwiera to wroci i bedzie płakac zebys wybaczyla samce :o

Gość trakakanta00
ok,zgadzam sie,ze nie ma obowiązku informowania mnie co robi i gdzie jest. wydawało mi sie tylko,ze jak facet cierpi, kocha, zależy mu to jeszcze próbuje to uratować. myle sie??? czy któryś z Panów mial podobna sytuacje,ze rozstal sie z kobieta, ona odeszla. On nie odzywal sie,zero znaków dla niej??? Jezeli tak to co robiliscie,co mysleliscie??? co on moze myslec?

Gość trakakanta00
Najgorsze jest to i on o tym wie,ze jak chce to ratować to teraz. jezeli przyjdzie do mnie po jakims czasie jak nagle poczuje "milosc" czy jakas laska go sponiewiera i bedzie chcial wrócic to nie bedzie wtedy juz takiej mozliwosci. gdybym widziala,ze mu zalezy teraz i walczy to moglibysmy to uratowac,

Gość nhhjgjhgklhli
widocznie mu nie zależało i nie zależy na tobie, nie walczy o ciebie i ma ciebie gdzieś

Gość rozamunda_kwak
kotku,jakby cierpial i kochal to by przypełzał z chwastami i zasypywał cie smsami :o jakby chcial sie zenic to by sie oswiadczył samce sa proste i logiczne przykro mi,ale nie oszukuj siebie :o

Gość macmillamn
JAkbym czytała o sobie, byliśmy 3 lata razem, nie odzywa się od prawie tygodnia, on chciał się rozstać rzekomo z mojej winy. JEst tak podobno, że jak do tygodnia się nie odezwie to mu nie zależy, ja jeszcze czekam na sms, telefon, cokolwiek. Ale myslę że tydzień to mało w porównaniu do miesiąca. Może jeszcze się odezwie:) Ten Twój :) Zyczę powodzenia i wytrwałości

Gość trakakanta00
czyli w bajeczki na temat tego ,ze pewnie pije, cierpi i siedzi sam w mieszkaniu z depresja mam nie wierzyc jak niektórzy twierdza??? tez uwazam,ze jak kocha czy czego chce to to robi.

Gość trakakanta00
wiecie ci jest najgorsze??? ze "zainwestowalam" bardzo dużo w ten zwiazek, w tą milość. traktowalam go bardzo powaznie, chcialam byc tą idealna, wymarzona. I nagle takie rozczarowanie, żal,że ja niestety nie jeste dla niego najwazniejsza. :( strasznie smutne usłyszeć od czlowieka , z którym sie jest 3 lata ,ze on "nie czuje tego", "nie ma checi".... mam cicha nadzieje,ze sie odezwie

Gość dfgdfgfhj
a wiesz co, mnie smieszy taki stawianie pod murem faceta ze ma sie OKRESLIC. najpierw dziwka dupska daje przez 3 lata, a potem sie dziwi ze facet nie chce sie OKRESLIC, a po co on ma ci sie dziwko OKRESLAC jak ty mu sie juz dawno znudzilas? jaki w tym sens? przeruchal cie na wszystkie strony i teraz co, ma ci sie oswiadczac? hahaha on sie juz dawno toba znudzil i sie nie odzywa bo mu na tobie nie zalezy, albo moze zastanawia sie czy do ciebie wrocic? w kazdym razie dla mnie to najwieksze upokorzenie dla kobiety prosic sie o slub, i stawiac ultimatum jakies.

Gość trakakanta00
dfgdfgfhj gybym nie postawila go pod murem ,dawalbym dupy do konca zycia czekajac ,ze moze w koncu sie okresli. dlatego doszlam do wniosku,ze najwyzszy czas na okreslenie siebie, jak nie teraz , pozniej tego na pewno nie zrobi.

Gość rozamunda_kwak
pff zamiasttego, idz do fryzjera,do kina,jak zobaczy na fb zdjecia ze nie beczysz w poduszke od razu mu zmieknie rura :D dasz mu sie wyszumiec i przyjmiesz z otwartymi ramionami? :o

Gość bim bom za 5 dwunasta
On nie odzywal sie,zero znaków dla niej??? Jezeli tak to co robiliscie,co mysleliscie??? co on moze myslec? jest szczęśliwy, że odzyskał wolność :D uszanuj to :P

Gość fajny temat
To zalosne prosic sie o zareczyny, nic dziwnego, ze odszedl w sina dal