Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wez udzial

jak czesto karmicie??

Polecane posty

Gość wez udzial

dziewczyny jak czesto przystawiacie do piersi swoje dzieci,moja 3,5 tygodniowa corka przechodzi sama siebie musza ja przystawiac co 45 min zwariowac mozna,a ssie przez nastepne 40min

Gość Mama Nasturcja
takie są początki ale zobaczysz jak szybko minie. Wiesz ciesz się ze chce ssać nawet i 40 minut. U nas na początku było przez 2- 3 tygodnie tak że syn zaczynał ssać i zasypiał po 2 -3 minutach i za pół godziny to samo. Stresowalam sie bo schudł za bardzo..a po miesiącu jak ręką odjął tak przytył, waga się wreszcie zrobiłą taka jak powinna, że lekarze mi aż gratulowali że tak się szybko problem skończył..

Gość mamama27
bo ona nie je tylko traktuje twój sutek jak smoczek - albo masz mało wartościowy pokarm i jest ciągle głodna

jezu nie ma czegos takiego jak malo wartosciowy pokarm kobiety co z bzdety tu piszecie dziewczynie?nie przejmuj sie maluchy tak maja ,ze czasem chca non stop byc przy piersi.jesli chcesz karmic przetrwasz,a jesli nie to odpuscisz.powiem ci tylko tyle,ze pozniej jest coraz łatwiej,a chwile spedzone z dzieckiem podczas karmienia nieocenione.

Gość .marnusia.
popieram, pokarm zawsze jest wartościowy, początki nie są łatwe ale napewno dasz rade. Ja z moją miałam tak w nocy, mogła by non stop pić, a w dzień co 4-5 godz, ale się unormowało powoli

ja też tak miałam mój synek chciał cały czas być przy cycu więc pierwsze tygodnie spędziłam wcale nie wychodząc z łózka;)zawziełam się że musze karmić piersia nie poddawałam się pomimo bólu piersi bo tak bardzo bolały mnie brodawki...mój syneczek też potrafił nawet godzinę ssać cyca i za parę minut znów, tak po prostu jest na początku a teraz już karmię 8 miesiąc i jestem z tego szczęśliwa ;)

Gość Miraculum5
Ja moją 2 miesięczną córkę karmię co 2 godziny w dzień, rzadko przetrzyma do 3 godzin. W nocy wstaję raz, dwa razy co jakieś 3-4 godziny. Chociaż wczoraj ciurkiem przespała 7:) I tez nieraz mam fazy, że je za często albo ze moze mam mało mleka i domaga się częściej. ALe przybiera ładnie więc to mnie uspokaja.

Gość annaklaudia
moja ma 4 mies i karmie co 2-2,5 h ale butelką

Gość ticketpro
kiedy normuje sie czestotliwosc karmien??

Gość chyba nigdy sie nie normuje
moje dziecko jjuz prawie roczne,a teraz zabki ida i chce czesciej do cycka,czasem nawet co pol godzinki

Gość ticketpro
takie karmienie co 5 mminut jest strasznie upierdliwe:(

czy ja wiem?ja lubie karmic i nie uwazam tego za upierdliwe,ale to twoje zdanie.

Gość ticketpro
ja tez lubie ale nie co 5 min,ja nic nie moge zrobic,ani posprzatac,ani ugotowac,bo caly czas mam kleszcza przyczepionego do sutka,lubie czas z corka ale wydaje mi sie,ze kazdy potrzebuje przerwy i czasu dla siebie troszke.jestem mama a nie meczennica