Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskutantkowska

Kto chce już wakacje?

Polecane posty

Gość dyskutantkowska

Bo ja chcę i to bardzo... wczoraj wykupiliśmy z chłopakiem wycieczkę. Lecimy na Teneryfę!! Spełnia się moje marzenie bo od dawna pragnęłam zobaczyć to miejsce, a w czerwcu będę leżeć na jednej z tamtejszych plaż i się opalać. Ale do czerwca jeszcze trochę niestety. Wyszło super nie drogo, bo biuro w którym kupowaliśmy ma do końca stycznia 20% zniżki i jeszcze gwarancję niezmienności ceny. Tylko ten mróz na zewnątrz mnie dobija i sprawia, że nie chce mi się nawet nosa z domu wystawić! Niech już będzie chociaż maj! I niech już będzie ciepło!!

a gdzie sie na ta teneryfe wybieracie i ile placiliscie? tez mysle o teneryfie chociaz turcje mam juz upatrzona

Gość dyskutantkowska
Kurort nazywa się Las Caletillas. Hotel Punta del Rey. Będziemy lecieć z alfa starem i wyniesie nas to po ok 2300 zł od osoby. Wydaje mi się, że nie bardzo drogo i warto było korzystać z okazji. Teraz jest jeszcze bardzo dużo hoteli i terminów do wyboru dlatego opłaca się rezerwować wcześniej.

Gość weronika frt
Teneryfa brzmi naprawdę interesująco. Ja jeszcze nie mam planów, ale na pewno gdzieś z mężem polecimy. Ja najbardziej bym chciała na Jamajkę, ale niestety koszta są zbyt duże. Oprócz tego myślałam jeszcze np o Fuerteventurze. Ponoć jest fajnie, a już bliżej i taniej. Sporo biur ma to w swojej ofercie z tego co patrzyłam, ale jeszcze na nic konkretnego się nie zdecydowaliśmy. A w sumie trzeba, bo czas leci, zaraz już będzie marzec i się okaże, że jak będziemy chcieli coś kupić to już nie będzie tylu miejsc i takiego wyboru bo inni nas wyprzedzą. Głównie z organizatorów to biorę pod uwagę właśnie alfa star i jeszcze eco, gdzieś czytałam że z nimi wakacje są zawsze dobrze zorganizowane.

Gość Exćelent
moje bachory

Gość kwietniowe_idy
ja

Gość mimima
Ja też bym chciała już wakacje! I to bardzo bym chciała bo to co się dzieje u nas za oknem już bardzo mnie przygnębia. Niby nie jest zimno, bo temperatura na plusie, ale śnieg!? Myślałam, że już nie będzie padać. Nie wiem jeszcze gdzie lecieć, myślałam o czymś ciekawym, ale nie bardzo drogim. Może Turcja? Zabytków na pewno jest sporo, na pewno jest ciepło i ogólnie z tego co wiem - nie bardzo drogo. Gdzie szukacie jakiś ciekawych ofert? Na jakich stronach internetowych?

Gość juesej
No co to za pytanie! Chyba każdy chce wakacje:) Chociaż nie wiem jeszcze, gdzie w tym roku pojadę. Zastanawiam się nad Turcją, ww Almatur ma kilka fajnych wycieczek;)