Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slicznaanetka

Jaka klinika - pomóżcie wybrać!

Polecane posty

Gość slicznaanetka

Witam wszystkich. Jestem przed zabiegiem. Zdecydowałam się na Klinikę dr A. Sankowskiego - sporo czytałam na forach, że są profesjonalni i ogólnie polecani. Bardzo proszę o opinię.

Ponoć to dobra klinika. W końcu uczestniczyli w programie metamorfozy:) Też przed op byłam u nich na konsultacji, ale dr nie zrobił na mnie wrażenia. Sam podjął decyzję jaki mi włoży implant...i tyle. Poza tym chciałam jeszcze jedną op związaną z brzuchem i ta dla mnie była priorytetem, ale niestety dr bardziej był zainteresowany cycolami niż plastyką brzucha:( Natomiast priorytetem był dla mnie brzuch. Poza tym zwykłam sama decydować o swoim losie i wybrałam Klinikę Szczyta. Tam mi wszystko wyjaśniono, łącznie z opisem operacji, rekonwalescencji i ewentualnych powikłań. I oczywiście jako pierwszy na stole wylądował brzuch, a dwa miesiące później biust:) Radzę Ci odwiedź jeszcze innych lekarzy, nie koniecznie musi to być Szczyt. Wtedy wszystkie Swoje rozterki rozwiejesz i będziesz miała porównanie. Pozdrawiam

Gość jak pisze
Saraguda dobrze prawi przejdź się jeszcze do innych lekarzy na konsultacje. np:dr Broma ma dobre opinie .

Gość tylko nie san
kowski. drozyzna i efekyy nie lepsze ,niz gdzie indziej. lepuiej znalezc jakas inna klinike.

Gość linea corporis sa
niezli