Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza-1234

Ciuszki dla noworodka - potrzebne prosze o pomoc

Polecane posty

Do :pomocne emamy a ty co nam doradzisz ?? opieka dopiero pomoże jak będą mieli jakieś pieniążki ;/

Gość hadafaga
Masz tu link, skrocilam ci bo kafe tnie :D http://tnij.org/o9ue Zorientuj sie tam i napsz. Jak siostra ma ciezka sytuacje to tam dostanie pomoc. I rady jak sie wygrzebac z tego bo chyba cale zycie na cudzym garnuszku siedziec nie bedzie. Ja na kafe nikomu pomagac nie bede bo za duzo tu przekretow jest.

Gość hadafaga
Jak to pisalas i nic? Dlaczego nie udzielono ci pomocy? Jaka byla przyczyna odmowy?

Gość xyzzzzzzzzzzzz
skoro znasz, to spróbuj tam

Gość nie udzielono pomocy
naciagarze,kreci nickami i potrzebuje niezliczone ilosci ciuszkow dla noworodka..

Ty: NIE UDZIELONO POMOCY.! zejdź już ze mnie !! nie zamierzam sie tobie tłumaczyć , to co miałam powiedzieć to powiedziałam ...

Gość ta jasne,bo prawda
wyszla na jaw handlaro

Gość OSZUSTKA !
cwaniaro w jednym topiku pod nickiem xXkasiaXx twierdzisz ze ty jestes w ciazy,w tym,ze niby siostra..naciagara jestes i tyle. xXkasiaXx vel izo? f.kafeteria.pl/temat.php?id_ p=5103051 tu prosisz niby dla siostry,tam dla siebie,ciekawe..

powtarzacie sie ! Wali mi wasze zdanie ja wiem swoje . Jeżeli mam komuś coś udowodnić to tylko tym osoba co chcą mi pomóc :]

Gość hadafaga
Czyli nie zamierzasz napisac na pomocnych? Dla mnie sprawa jasna - jestes naciagaczka. Forum pomocowe ma mozliwosc jako takiej weryfikacji sytuacji osoby proszacej, kafeteria nie ma. Ty wychodzisz z zalozenia albo mi pomagacie albo sie odpierdolcie. Ja sie odpierdalam :D A ciuszkow mam mnostwo i to firmowych. Ale byle komu ich dac nie zamierzam.

Gość a nas wali pomaganie
bezczelnej oszustce!

Ja nawet o nie nie proszę . i tak na marginesie ja nie prosiłam o markowe rzeczy .! A nazywaj mnie jak chcesz ...!

Gość Pytania niemile widziane?
Iza-1234 Loarra dziękuje że ty uważasz moja pomoc za coś dobrego bo inni widzą tylko mnie jak bym była Handlarą A sorry ze zapytam, jaka jest w tym Twoja pomoc? Opłacisz choć wysyłki? Pojedziesz osobiście? Bo jak na razie widzę tylko odpowiedzi pełne obrazy i agresji . I ile masz lat dziewczynko? Bo po spójności twoich zdań mniemam że nie więcej niż 15, 16. Mieliście kilka miesięcy na przygotowanie wyprawki, z dnia na dzień dziecko się nie rodzi. Wśród znajomych nie ma małych dzieci? Lumpeksów i komisów też nie ma?