Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spora kanapka

Nie idę na studniówkę...

Polecane posty

Gość spora kanapka

Trochę mi przykro z tego powodu, ale już powoli przyzwyczajam się, że nie jest mi dane bycie normalną nastolatką...

Gość to nie twoje zjdęcia
to może weź sie za odchudzanie a nie siedzisz i narzekasz tylko.. :O

Gość nad popielnicą
tez nie bylam i nie umarlam,18stki tez nie mialam i jakos mam sie dobrze

Gość spora kanapka
Nie jestem gruba, jeśli zasugerowałaś się moim nickiem to jesteś w błędzie.

Gość ja tez nie mialam
nie mialam komunii tzn. zadnego przyjecia, kiecke stara po kuzynce, a buty z lumpeksu, na studniowce nie bylam, 18 tez nie mialam, a jakos zyje i mam sie dobrze

Gość spora kanapka
A nie bolało cię to, że w taki sposob sie alienujesz?

Gość spora kanapka
Między innymi dlatego, że nie lubię mojej klasy. Na ulicy nawet cześć mi nie powiedzą, nie mówiąc już o jakiejkolwiek rozmowie.

Ja swojej klasy też nie lubiłam, ale poszłam, bo taki bal ma się raz w życiu. I nie zawiodłam się, było super. Chociaż rozmawiałam tylko z 4 najbliżej siedzącymi koleżankami. Reszta mi nie była potrzebna do szczęścia.

Ekhm. Rozumiem. To trochę durne, że sprawa studniówki jest tak rozdmuchiwana jako niby "najważniejszy" bal w życiu. Ja na swojej byłam. Myślę, że wyglądałam nieźle. Sukienkę miałam taką jaką chciałam - oszczędzałam na nią długo, bo do bogatych nie należę ;) Ale nie bawiłam się dobrze. Dzisiaj może bym się nawet zastanowiła, czy iść na nią w ogóle. 18-tki też nie miałam - brak kasy. Przyjęcie komunijne - skromne w domu. I co? Żyję. I co najważniejsze lubię moje życie. Nie imprezy w życiu są najważniejsze. Owszem, poczucie wyalienowania boli, ale da się przeżyć. Potem po latach się już tego nawet nie pamięta...;)

Gość nad popielnicą
ja nie poszlam bo koszta za duzenie nie bylo nas stac.w klasie lubilam tylko kilka osob a ze nie zobaczylam sie z nimi jeden raz wiecej?to nic, zawsze mozna bylo pojsc na piwko potanczyc z osobami ktore sie lubi a reszte calej pompy olac.

Gość burack.
Ja tez nie bylem na mojej, nie mialem pieniedzy ani na nia ani na garnitur pozatym mam gdzies impreze na ktorej nawet z alkoholem trzeba sie chowac, nic straconego kochana nie pierwsza impreza i nie ostatnia:)

Gość też nie byłam na
studniówce. dziś mam 27 lat i nie żałuję ani trochę!

Gość men5327
a czemu nie idziesz?? nie stac cie??

Też nie byłem na studniówce. Wolałem za tą kasę kupić bilet na Mansona :D Zajebisty koncert. A jak zobaczyłem film ze studniówki, przekonałem się, że nie było warto iść.