Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz91

Jestem już u Niej skreślony ?

Polecane posty

Gość Mateusz91

Moja dziewczyna od początku w ogóle się nie starała i mnie olewała. dużo razy pisała, że mnie nie Kocha, już twierdziła , że do definitywny koniec, ale jakoś zawsze wszystko wracało do normy.. Mimo tego, że tak mnie traktuje to ją Kocham i za każdym razem jej wybaczałem. Jednak po pewnej kłótni nie odzywała się 3 miesiące, więc stwierdziłem, że naprawdę sobie odpuściła i wtedy zacząłem się spotykać z inną, przy niej w końcu poczułem jak to jest, gdy komuś na Tobie zależy.. Starała się i dawała z siebie wszystko, ale pewnego dnia jak tamta dowiedziała sie, że mam inną dziewczynę, to przypomniało się jej, że mnie Kocha.. Wróciłem do niej, bo i tak nie mogłem przestać o Niej myśleć. Zostawiłem tą drugą w sumie bez żadnych wyjaśnień, nie mogłem się jej tak po prostu przyznać, że wracam do byłej, bo odpowiadałem jej jaka to ona straszna. musiała dowiadywać się od innych. Bardzo mi przykro , że tak wyszło i zaczynam po woli żałować swojej decyzji, bo z swoją dziewczyną ciągle się kłócimy , a z tą drugą bardzo dobrze sie dogadywałem. Tylko pytanie, czy mam w ogóle po co starać się o tamtą , skoro tak ją zraniłem. ostatnio kiedy koło niej przechodziłem chciałem pogadać, to nawet nie odpowiedziała mi " cześć ". potraktowała mnie jak powietrze.. Co powinienem teraz zrobić ?

Gość a ja kocham misia gogo
udać się na kolanach do Częstochowy i błagac o cud 🖐️

Gość za długie...
nie chce nam się czytać

Gość hfghjgfhsgdkjdhf
spróbuj do nie zagadać, albo zaczyni od sms-a jak coś do Ciebie czuje jeszcze to na pewno odpowie :)

Gość bo faceci to bezmozgi
jesli wie, ze wróciłes do ex mimo ze zle o niej mowiles to 🖐️

Gość bo faceci to bezmozgi
zreszta i tak zawsze do tamtej bedziesz wracac jak tylko skinie palcem wiec lepiej daj tej co ja zostawiles spokoj.

Gość Mateusz91
Ale to nie jest takie proste, nie mam odwagi. Zostawiłem ja dzień przed sylwestrem, układało się dobrze , a ja ją od tak zostawiłem, napisałem , że chcę zrobić sobie przerwę. A potem jej koleżanki zobaczyły jak poszedłem ze swoją dziewczyną za rękę no i dalej samo poszło. napisała mi potem takiego sms'a, że aż mi się głupio zrobiło. zachowałem się strasznie, ale dobija mnie fakt, że być może straciłem dziewczynę, z którą móglbym zbudować coś lepszego niż z tą pierwszą ..

Gość gacek90
I co byś chciał znowu spróbować z tą drugą a jak Ci sie nie spodoba to ja zostawisz i znowu zranisz ??

Gość rdfgh
myślę ze powinienes zrezygnować z jednej i z drugiej, dorosnąć i wtedy brać sie za związki

Gość Mateusz91
Bardzo chciałbym naprawić swoje błędy, ale obawiam sie, że ta druga już nie chce mnie znać, zresztą napisała mi to. Zachowałem się jak dupek wiem to, ale jestem pewien, że nie byłem jej obojętny, nieraz łudzę się, że potrafiłaby mi wybaczyć

Gość co kłamiesz ze rano tuliłeś
jaką mieliście przerwę?

Gość Mateusz91
Z tą obecną ? 4 miesiące około.. a od miesiaca jesteśmy znów razem

Gość ffads
To nie myślisz, że powinieneś jakoś zadziałać ? i odezwać się do niej to nic nie kosztuje

Gość Mateusz91
Próbowałem , podszedłem do Niej, ale potraktowała mnie jak powietrze.. :(

Gość co kłamiesz ze rano tuliłeś
i po co chcesz wracac skoro jej nie kochasz tylko kochasz ta która ma ciebie w d,pie

Gość ffads
No to nic dziwnego, że tak zareagowało w końcu ja skrzywdziłeś;/ ale może zacznij małymi kroczkami najpierw sms-y początkowo może nie odpisywać, ale w mare starań może się uda:) Chociaż nie wiem czy Ci wybaczy może tak, ale pamiętać będzie zawsze...

Gość Mateusz91
Bo wiem,że nasz związek nie ma sensu, nie czuję, że jej zależy. a tamta dawała mi do odczuć na każdym kroku. może z czasem poczułbym coś do tamtej, póki co bardzo mnie do niej ciągnie i jak ją widzę, że wręcz dostaję palpitacji serca

Gość Cimoko
Jak jesteś glupi to płać za to. Ta dziewczyna z którą byłeś i ją zostawiłeś dla byłej powinna znaleźć sobie kogoś normalnego

Przede wszystkim uważam, że powinieneś przeprosić tą dziewczyne, z którą tak podle postapiłeś. Zdajesz sobie sprawę z tego co zrobiłeś, żałujesz to idź i przeproś. Powiedz jej szczerze co czujesz. Że zdajesz sobie sprawę, że to co zrobiłeś było karygodne a ona w żaden sposób na to nie zasłużyła, jest ci strasznie przykro i zrozumiesz to jeśli ona ci nie wybaczy chociaz bardzo bys tego chciał. Uważam, że powineneś tak postąpić nie zależnie od tego czy będziesz chciał byc z nią czy nie. PRZEPROSINY JEJ SIĘ NALEŻĄ I BĘDĄ ŚWIADCZYĆ O TOBIE i wcale nie oznaczają, że musicie być razem to inny temat. Jednak zanim ją przeprosisz to powineneś dojść z sobą do porządku i zdecydować sie z którą dziewczyną chcesz być (o ile w ogóle z którąś) bo od tego zależy rodzaj przeprosin

Gość Mateusz91
Też myślę, że się jej należą. Tym bardziej, że nawet nie miałem odwagi z nią zerwać w oczy, tylko napisałem na gg.. Nie wiem naprawdę czy jest sens w ogóle się starać :( Chyba muszę się zadowolić tą, która ma mnie w dupie...

Gość zgadzam się;D
zgadzam się z Alexxxjia. Idź do niej. Mów szczerze i nie kręć - kobieta to wyczuje. Jeżeli coś między wami się ułoży to się ułoży, a jak nie to nie. Pamiętaj: każda pewność lepsza od niepewności. Nie zamiataj dzisiejszych problemów pod dywan jutrzejszego dnia. Idź do niej! NIE SIEDŹ TYLE NA NECIE TYLKO WSTAŃ, UBIERZ SIĘ I BIEGNIJ DO NIEJ!!! PS - jak grasz na jakimś instrumencie, to zagraj jej pod oknem;D

Mam wrażenie, że twój problem polega na tym, że kochasz dziewczynę, która ciebie nie kocha i jest na dodatek nie fair w stosunku do ciebie. Z drugiej strony miałeś dziewczynę która coś do ciebie czuła, starała sie ale niestey ty jej nie kochasz. Mam pytanie ile masz lat. Ja będziesz ją przepraszać możesz powiedzieć to co tu napisałeś, że jestes tchórzem. Nie zrozum mnie źle ale te przeprosiny powiny być poważne a przyznanie sie to czegoś takiego w rzeczy samej wymaga odwagi

Gość Mateusz91
Ma 20 lat, w tym roku 21. Chyba bedę musiał się przełamać i lecieć do Niej na Kolanach, nawet jeśli nie wybaczy będę miał czyste sumienie, bo póki co to mi nie daje spokoju. nieraz tam gdzie ona ma praktykę, żeby chociaż na nią popatrzeć, a ona pewnie myśli, że robię to specjalnie. A ja po prostu mam nadzieję, że uda mi sie z nią porozmawiać ..

Gość Mateusz91
*chodzę

Gość zgadzam się;D
napisz nam później, co zrobiłeś;)

Gość Mateusz91
Okej, napiszę :) Ale muszę pierw ułożyć sobie wszystko w głowie, bo mam straszny mętlik..

Gość zgadzam się;D
pisz tutaj, co myślisz - pomożemy;D

Gość zgadzam się;D
trochę podobna sytuacja, co moja. Ja kiedyś byłam tylko kilka dni z chłopakiem, ale bardzo się w nim zadurzyłam i do dzisiaj nie mogę wyrzucić go z głowy - myślę o nim co dziennie. Teraz jest z taką dziewczyną, która jest o mnie strasznie zazdrosna i dała mi to odczuć. Ale nauczyłam się żyć bez niego;D chodzę na zabawy i bawię się jak nigdy:D