Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edyta_89

jakie kosmetyki ? nivea czy babydream ?

Polecane posty

Jakie kosmetyki kupić ? Nivea czy babydream ? Co polecacie ? Jakie Wasze opinie ?

Już gdzieś pytałam lecz odpowiedzi nie dostałam czy kosmetyki nivea sa od pierwszych dni dziecka?? Bo nie mogłam tego sie doczytac ani na stronie ani na opakowaniach produktów Zgóry dziekuje za odpowiedz.

a ja polecam zainwestować raz w Mustele a potem na rok mieć spokój, z moją siostrą używająca NIvea się pokłóciłyśmy o to, co wychodzi taniej i wyszło że Mustela - raz inwestujesz na poczatku a potem całe miesiące nie musisz - nie znam drugiej, tak wydajnej marki a jednocześnie tak świetnej

Gość Lidzia...
ja używałam Nivea i jestem bardzo zadowolona.

Ja mam wszystko nivea tylko krem na lato babydream ma 50 filtra i jest zadszy troche latwiej sie naklada niz nivee

Gość puryneek
Mamy i mamuśki, polecam przemiłą aplikację stworzoną przez NIVEA, w której nie dość że możecie rozmarzyć się nad swoim "mężczyzną marzeń" to jeszcze można wygrać fajne nagrody i rabaty do drogerii! http://www.nivea.pl/Porady/ext/pl-PL/mezczyzna_marzen Spróbujcie, mnóstwo zabawy ;)

Jak chodzi o skład i cenę to wygrywa babydream, a jak chodzi o zapach i wydajność to nivea. Ja osobiście najbardziej lubię Hipp - ale wychodzi drogo, a w drugiej kolejności babydream (naprawdę dobry skład chemiczny).

Gość ojtam ojtam
ja naj wolę Johnsona - nivea żadna rewelacja a babydream może i ma super skład naturalny ale jest aż za bardzo naturalny i balsam do ciała kupiłam zepsuty - jak skisłe mleko miał grudki - dostałam nowy - i zepsuł się po miesiącu i śmierdział strasznie

Gość puryneek
myślę że najnowsza nagroda w Nivea Mężczyzna Marzeń może was zachęcić do wzięcia udziału w tym konkursie - jest nią wyjazd do SPA dla dwojga na 5 dni ;>

wariatka106 Nivea jest od 1 miesiąca życia. Ale znam osoby, które używały od 1 dnia i nic ich dzieciom się nie działo :)

Gość Ja podaje od 6 mies., ale juz
Babydream!