Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askaweska

ile bratu, siostrze na wesele ...

Polecane posty

Gość askaweska

Wiem, kazdy daje tyle na ile go stac. Jednak chcialabym sie zapytac ile to sie daje teraz w Waszych kregach.

Gość alinka2222
a ile masz lat , pracujesz czy sie uczysz , idziesz sama czy z osoba towarzyszaca

Gość 343434334
a ty mialas juz slub? Bo jak nie mialas to sie z nim dogadaj ze ty jemu nic i on tobie nic ja tak sie dogadalem z moim bratem bo po co on mi ma daweac teraz jak ja bede mu oddawal kiedy on bedzie mial tyle samo :)

Gość askaweska
nie nie mialam slubu jeszcze, studiuje zaocznie i dorabiam pracuje w sprzedazy, do tego mam stypendium. na brak gotowki nie narzekam.

Gość alinka2222
hm..jesli idziesz sama i mozesz sobie pozwolic to ok 500 zl a jesli z osoba tow. to ok 700-800

Gość ja daję bratu
1000 zł

Gość askaweska
no wlanie myslalam cos kolo 1000 zl ... piszcie dalej.

Gość opinia2431241
My dostaliśmy od rodzeństwa mojej żony Brat 2000zł siostra 1500zł siostra 1500zł brat 1500zł Jeżeli stać ciebie abyś nie musiała odmawiać sobie jedzenia to daj jak najwięcej")

Gość karooolciagam
wiesz... mi się wydaje że jak masz najniższą krajową i utrzymujesz bardzo bliskie kontakty z rodzenstwem to w miare możliwości odłożenia gdzieś z 500-1000 zł... ale jeśli nie bardzo to mam taką fajną stronke z bonami podarunkowymi i młodzi by mogli sobie iść do wymarzonego spa, i spędzić taki poślubny prezent bo teraz rzadko kiedy dostaje się takie prezenty sama sobie zobacz http://www.bhclub.pl/Sklep/Karty-i-bony-B-H

Gość spa odpada ;/
wymarzone spa.. w zyciu bym mojego narzeczonego do spa nie zaciagla, ja tez nie lubie chodzic wiec dla mnie bylby to durny prezent nie polecam