Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizakowa

prezent dla dziecka?

Polecane posty

Gość lizakowa

hej dziewczyny.. mam nadzieje na jakąś dobrą radę z waszej strony ;) idę z chłopakiem na wesele do jego rodziny ;) o weselu dowiedzieli się niedawno ... jakis miesiąc wcześniej (moim zdaniem jest to krótki czas)... ale pani młoda zaciążyła ;D zastanawiam się czy prócz kasy możemy jeszcze coś kupić . coś co sie przyda młodym albo coś dla dzidziusia .. jesli to dobry pomysł to co w takim razie kupić ;) liczę na jakieś rady ;)

Gość zdziwiona niemiłosiernie
To kupcie jeszcze dla rodziców pary młodej,babci i wujka:P Dziecko jest ale w środku-idziecie na wesele a nie chrzciny czy coś - nie widzę sensu kupować prezentu dziecku-na to przyjdzie czas

Poza tym może młodzi nie wszystkim chcą oznajmiać o dziecku I wolą narazie żeby cała rodzina nie wiedziała o ciąży Patrzą na prezenty ślubne a tu....spioszki:P Nie wiem ja w tej sytuacji nie chciałabym prezentów dla dziecka

Gość lizakowa
na chrzcinach nie będziemy gościć bo wyjeżdzamy okresem letnim za granice a dziecko będzie za 4 miesiące . ale może faktycznie to zły pomysł ;)

Nie wiem autorko - ja uważam że slub to ślub i tyle.Nie ma co tworzyć kilku okazji z jednej

Gość pomysł fatalny
idziecie na wesele a nie na chrzciny jak już ktoś napisał, dajcie kasę (zawsze się przyda a przeznaczą ją na to co będą chcieli)

Moim zdaniem na prezenty typowo dla dziecka przyjdzie czas kiedy dziecko sie urodzi :) a na razie w modzie jest kupowanie młodym maskotki zamiast kwiatów w domyśle dla przyszłych dzieci właśnie.

Gość tocame
jak dla mnie to zly pomysl bo to swieto rodzicow a nie dziecka. bylam jednak na kameralnym slubie, gdzie mloda tez byla w ciazy. od jednej z kolezanek dostala wlasnie rzeczy dla dziecka i faktycznie sie cieszyla (mowila to nam w zamknietym gronie, bez obecnosci ofiarodawczyni)

Gość lizakowa
w takim razie co kupić???

Gość zamiast kwiatów można
kupić: -książkę -dobre wino -czekoladki -kupony totolotka (w niektórych miastach potrafią z kuponów uformować bukiet kwiatów)