Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poniedziałkowy wieczór

młodsza kobieta jest ze mną w ciąży. nie wiem co robić

Polecane posty

Gość lilann86
Autorze na co ty liczyles,że pozwoli sie wykorzystywać do pewnego czasu a teraz plakać i płacić. Nic nie zrobisz najpierw sie myśli a pozniej robi nie odwrotnie

To kara za pedofilie:P.Młodej mu sie zachciało:P.Ciekawe jeszcze jakie przed żonką mialoby być tłumaczenie z alimentów:D.Co gorsze wybrał taką co nie lubi skrobanek:P.

Gość mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Autorze......a dlaczego nie??:P Jestes zdesperowany i nie wiesz czy na bank jest w ciazy....niech zrobi ten test przy Tobie:D Co Ci szkodzi?Nie zabije Cie chyba za ta propozycje?:)Poza tym zobaczysz jak zareaguje:D

myśle, że wiele już się wydarzyło czego sobie do tej pory nie wyobrażałeś, więc chyba najwyższy czas zacząc działac nie musisz jej kazac powtarzac testu, możesz poczekac aż urodzi i wtedy zrobic testy DNA na potwierdzenie ojcowstwa czy ty naprawdę wierzysz, że zapłacisz jej i wszystko się rozpłynie w powietrzu? przecież będzie żył nowy człowiek, który byc może będzie cie kiedyś w zyciu szukał, potrzebował, może zachoruje, może jego matka umrze przy porodzie, albo zachoruje za kilka lat - naprawdę uważasz, że parę tysięcy poprostu załatwi sprawę i nikt się nigdy nie dowie? ja rozumeim brak wyobraźni, ale gdzie logiczne myślenie? zwykła dedukcja czy poprostu rzeczywistośc?

Gość przyznaj sie zonie
jesli nie zechce zrobic tzn ze nie jest w ciazy

masz rację, autorze, to niedorzeczne, głupie rady ci wszyscy dajemy starym dobrym sposobem zamknij na chwilę oczy, policz do trzech i wtedy napewno wszystko poprostu zniknie, a ty nei będziesz musiał robic zupełnie NIC a ty wyłączysz komputer i wrócisz do stołu, do rodzinnego obiadu z tą rodziną na której ci przeciez tak bardzo zależy :o

Gość ala 525
DZIWI MNIE TO ZE DZIEWCZYNA SIE ZARZEKAŁA ZE NIECHCE DZIECI I ZE WIE O TYM ZE TO TYLKO UKŁAD. MYSLE ZE BYLY CZUŁE SŁOWKA ITP. WIEC MOZE SOBIE POMYSLAŁA ZE TO COS WIECEJ... NIE TWIERDZE ZE MASZ DAWAC SIE JEJ SZANTAZOWAC ALE JESLI NAPRAWDE JEST Z TOBA W CIAZY TO MUSISZ PONIESC KONSEKWENCJE ZRESZTA TO MOZE BYC TWOJA CORKA , SYN... POROZMAWIAJ Z NIA ZE NIE DASZ SIE JEJ SZANTAZOWAC , POWIEDZ JEJ ZE BEDZISZ PLACIL NA POTRZEBY DZIECKA W SADACH RACZEJ NIE PRZYZNAJA ALIMENTOW W WYSOKOSCI 4TYS. PAMIETAJ TEZ ZE NIE MOZESZ JEJ ZOSTAWIC Z TYM SAMEJ...

Gość jak to o co kaman
szkoda mi ciebie autorze... masz pozamiatane.. nie ufa się młodym siksom! nie wiesz o tym? szczególnie gdy ma sie zasobny portfel to trzeba uważać z takimi, bo młoda szuka sposobu na życie, dla tej z która się zadałeś było złapanie cię na dzidzię a co za tym idzie "wejscie" w zasobne życie lub w najgorszym wypadku stały dopływ gotówki :) sądzisz, że dałaby sobie zrobić dzieciaka jakiemuś gołodupcowi?

nie - jak nie zechce, to znaczy, że nie chce jak test wyjdzie niegatywny, to znaczy że nie jest w ciąży :D oj chłopie, jak dziecko jesteś ja rozumiem, że sytuacja trudna, ale daj sobie kilka dni, bo mam wrażenie, że ręce ci do samej ziemi opadły

Autorze...szukasz rozwiazania....tutaj duzo masz duzo odpowiedzi na nurtujace Cie [pytanie CO ROBIC DALEJ! Jesli ta A.nie bedzie chciala zrobic testu przy Tobie to NIE jest w ciazy! Jesli okaze sie,ze zrobi test przy Tobie i ,ze jest w ciazy to po rozwiazaniu zrob test DNA. Przeczytaj jeszcze raz wypowiedzi ludzi w Twoim temacie i przemysl wszystko jeszzce raz....

Gość ala 525
nIE , NIE KAZ JEJ ROBIC JAKIEGOS TESTU , ZAPISZ JA DO LEKARZA GINEKOLOGA ZNAJDZ JAKIEGOS , POJEDZ DO NIEJ I POWIEDZ JEJ ZE MASZ DLA NIEJ DOBREGO LEKARZA KTORY BEDZIE DBAŁ O NIA W CZASIE CIAZY I WTEDY SIE PRZEKONASZ CZY NAPEWNO JEST W TEJ CIAZY. TY DOWIESZ SIE PRAWDY A ONA NIE ODCZUJE TEGO ZE ZMUSZASZ JA DO POTWIERDZENIA CIAZY CZY CIE NIE OKŁAMUJE.

Nooo albo zaprowadz ja do ginekologa:) Tez dobre rozwiazanie:)

Gość przyznaj sie zonie
Ona Tobie mowi wprost ze chce 4 kola a Ty chcesz sie jeszcze z nia patyczkowac? Ma zrobic test i kropka

daj sobie trochę czasu dziewczynie powiedz, że przepraszasz ją za pierwsza reakcję,a le nie spodziewałeś się i musisz się zastanowic co dalej i zastanów się ja uważam (jak w niku), że powinieneś sprawdzic czy jest w ciąży (jeśli nie testem to poczekaj, w końcu da się zobaczyc) a jak będzie w ciąży, to sprawdź czy to twoje dziecko nie znam jej, ale ty możesz miec przeczucie czy byłaby zdolna do takiego numeru czy nie a jak juz wszystko sprawdzisz, to będziesz wiedział co powinieneś zrobic pamietaj tylko, że gówno i tak zawsze wypływa, ile bys nie zapłacił, a na wszystko i tak nigdy nie będziesz miał wpływu ani kontroli, czego ta sytuacja jest najlepszym przykładem ktos komus zawsze gdzies powie, ktos się dowie, ktoś będzie chciał ciebie znaleźc teraz masz wpływ przynajmniej na to w jaki sposób się twoja rodzina dowie i chociaż wstydu i upokorzenia możesz im zaoszczędzic za parę lat, dajmy na to na weselu córki, będzie już mniej przyjemnie życie pisze różne scenariusze, a teraz ty musisz stanąc na wysokości zadania daj sobie czas, to nie jest łatwa sytuacja i nikt od ciebei nie oczekuje rozwiązań tu i teraz powodzenia

Dobrej nocy i AUTORZE....bardzo dobrze tutaj Ci radza!Poczytaj jeszcze raz wszystkie wypowiedzi a zwlaszcza te ostatnie:D Milego wieczoru i nocy

Gość jak to o co kaman
EKSTREMISTYCZNA RADY MOJEGO FACETA: 1. masz kasę to idź do dobrego adwokata i on ci znajdzie rozwiazanie z tej trudnej sytuacji (nie pozwól doić się siksie, ktora działała z premedytacją) 2. wyprzyj się wszystkiego i pod żadnym pozorem nie pozwóle zbadać swoje DNA wtedy gdy ona bedzie chciała cokolwiek ci udowodnić, :) takie rady wymyślił dla ciebie...

wyprzyj się wszystkiego i pod żadnym pozorem nie pozwóle zbadać swoje DNA wtedy gdy ona bedzie chciała cokolwiek ci udowodnić, no coz, twoj facet inteligencja nie grzeszy:) Jak bedzie nakaz sadowy to bedzie musial isc na badanie DNA i zaden prawnik go przed tym nie uratuje. Moja rada dla ciebie: przekaz to swojemu facetowi by wiedzial na przyszlosc:P a dlaczego to sie domysl:D

Gość jak to o co kaman
tak po prostu sobie rozmawiamy i na bieżąco komentujemy... skoro uważasz się za inteligentną osobę bo masz szerszą wiedzę prawniczą od mojego faceta to dziwi mnie, że jeszcze nie odczytałaś w mojej wypowiedzi wyraźnej ironii widać jak byk, że te rady są lekko z przymróżeniem oka, bo facet nie wykręci się z tego jeśli został ojcem...

Gość ala 525
AUTORZE JESLI NAGLE ZACZNIESZ JA ZMUSZAC DO ZROBIENIA TESTU NA SIŁE TO WIEZ MI ZE NIE BEDZIE ZADOWOLONA JESLI JEJ TO ZAPROPONUJESZ , BADZ BARDZO TAKTOWNY BO ODTRACONA DZIEWCZYNA( BYC MOZE W CIAZY) MOZE SIE WKURZYC I NAWET JESLI W NIEJ NIE BYŁA MOZE POWIEDZIEC O TYM TWOJEJ ZONIE POD WPŁYWEM EMOCJI... A EKSTREMALNE RADY KTORE SIE POJAWIŁY SA GŁUPIE I DZIECINNE NICZEGO NIE ROZWIAZĄ

widać jak byk, że te rady są lekko z przymróżeniem oka, bo facet nie wykręci się z tego jeśli został ojcem... nie widac niestety:( widocznie nie umiesz sie poslugiwac ironia. Ale skoro to mialo byc tylko zabawne to ok

Gość jak to o co kaman
Ewelino, ja nie potrzebuję twoich rad ani krytyki, autor topiku prosił o opinie