Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobijcie mnie

rozstałem sie z kobieta mojego zycia....

Polecane posty

Gość dobijcie mnie
nie chciała się zgodzić na ass to mouth a bez tego nie wyobrażam sobie sexu z kobietą...

Gość dobijcie mnle
sram mordą

Gość dobijcie mnle
przecież to ty masz problem baranie :D

Gość a co sie stalo?
kurwa co za chorzy psychicznie ludzie tu sa :-O czytac tego nie mozna :-O

Gość sraka_praptaka_...
Ale jak się skończyła ta smutna historia??? Naprawdę chciałbym wiedzieć. Wstrętne podszywy. Nie przejmuj się nimi.

Gość sraka_praptaka_...
jak już zaczerniłeś, to teraz opowiedz.

sraka_praptaka_. nie skonczyła sie trwa.... i ku..a nie wiem co dalej ...mam swoje lata kocham prawdziwie i nic nie moge zrobic,,,

bylismy 4 lata w dorych i złych chwilach zawsze dawalismy rade..teraz gdy juz prawie moglismy byc na prawde razem.....dupa koniec nie rozumiem tego ... nie rozumiem jak tak mozna

Gość niezasnedzis
jak daję sobie radę? Chyba jest gorzej niż na początku bo zaczynam tracić nadzieję że on wróci. Nie odzywa się od tamtego czasu, myslałam że wytrzymam że nie napisze do niego, ale to było silniejsze :( po prostu chyba musiałam się przekonać na sto procent że juz nie chce być ze mną. Bo po prosytu mnie olał, eh niepotrzebnie chyba się odzywałam. Tak, ja kochałam go prawdziwie, nadal kocham, ale z jego strony chyba się już skończyło uczucie.

Gość sraka_praptaka_...
Nie będę bawił się w Jackową J i udzielał Ci rad. Tak mi się jakoś smutno zrobiło.

niezasnedzis u mnie jest tak samo... czekam jak głupi na widomosc tel cokolwiek.... chce zapomniec ale to takie trudne nigdy nie czułem nic nawet zblizonego do tego co czuje do niej... uwierzyłem ze jest ta prawdziwa bezinteresowna i przejmujaca na wylot miłosc.. bo taka dawałem i taka od niej czułem... nie potrafie teraz pojac jak to mozliwe? ze koniec ze juz nie ma na co czekac...

Gość a co sie stalo?
czuje sie tak samo jak Wy opusczeni. moj facet mnie opuscil miesiac temu dokladnie :-(

Gość niezasnedzis
a dlaczego się rozstaliście? najlepiej to chyba wyrzucić telefon przez okno :D

Gość I lov yu
tak musi być

niezasnedzis doszlismy do etapu na którym trzeba było podjac decyzje co dalej...tak mi sie wydaje zabrakło odwagi checi bycia ponad wszystkich i wszystko choc ona zawsze była i w naszych rozmowach i w myslach....

moze to ze jestem facetem i zbyt prosto rozumiem pewne rzeczy wystraszyło ją ....? nie wiem pytam was kobiety czemu? czemu kochajaca kobieta od wielu lat nie chce byc z toba choc zawsze na to czekała?

Gość niezasnedzis
czemu kochajaca kobieta od wielu lat nie chce byc z toba choc zawsze na to czekała? moze nie czekala, może nie kochała?

niezasnedzis kochała i czekała !!! na milion % zdecydowalismy sie czekac tak by wszystko odbyło sie tak jak chcemy ... a teraz dupa mało tego ona twierdzi ze nadal mnie kocha ... tego pojac nie potrafie

Gość a co sie stalo?
no ja tego nie rozumiem. tak nagle nie chce...no dziwne...moj mi jescze w dzien rano powiedzial,ze mnie kocha a godzine pozniej wyprowadzil sie kiedy bylam w pracy :-( to jest dopiero podle :-(

Gość niezasnedzis
a co sie stalo?---------------> zupełnie bez powodu, ot tak się wyprowadził? A podobno to kobiet nie można zrozumieć ehh

Gość a co sie stalo?
zupelnie bez powodu..rano jescze kocham cie...godzine pozniej juz go nie bylo..wiem bo przyjechalam wczesniej do domu z pracy..tak to bym dopiero wieczorem przyszla.. pisalam mu maile, smsy...wszystko..i nic :-( nie wierze ze mial inna..

Gość niezasnedzis
nawet nie odpisał? może coś mu się stało? od miesiąca się nie odzywa?

Gość cgjsdxfghn
widocznie to nie ta kobieta! :) glowa do gory! za drugim razem zawsze trafia sie lepiej! :)