Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobijcie mnie

rozstałem sie z kobieta mojego zycia....

Polecane posty

Gość Kasiasiasiasiasia
Ależ oczywiście, że kochałam. Sama przechodziłam to co ty ponad rok temu i uwierz mi, że do zachowania godności wtedy było mi bardzo daleko ;) Ale człowiek uczy się na błędach, po czasie widzi swoje żenujące zachowanie i myśli sobie jak człowiek mógł być tak głupi. Zabawne są też tu wszystkie kobiety które Cię pocieszają. "Ojej głowa do góry, nie pij już, będzie dobrze" Bla, bla, bla. Matkować Ci chcą, a same nie potrafią ogarnąć swojego życia. I z całym szacunkiem dla Twojego obecnego smutku po stracie, nie mam zamiaru obrazić ani Ciebie, ani nikogo innego, ale uwierz mi, jak za jakiś czas znajdziesz ten wątek, uśmiechniesz się w myślach czytając moje posty i przyznasz mi rację. :) Powodzenia, dobre samopoczucie to kwestia czasu i własnego podejścia :)

Gość SSasanka polna górska
qrcze:( a może ona zatęskni? może jak nie będziecie się widzieć kilka dni, lub dłużej to jej zacznie brakowac ciebie? myślisz,że to jest możliwe? sam napisałeś, że powiedziała ci ze kocha. Może już długo byliście i ona oczekiwała na deklaracje a tu nic z twojej strony? Albo ją z czymś zawiodłeś i jak to naprawisz, to wszystko wróci na właściwe tory.

Gość Kasiasiasiasiasia
I bardzo dobrze, że nie macie kontaktu. Teraz w Twojej roli jest to, aby taki stan zachować jak najdłużej, dopóki ona sama nie wymieknie. Mówisz, że Cię kocha. Za jakiś czas sama odczuje tą stratę i tęsknotę. Uwierz mi, że sama się niebawem odezwie.

przyniosłam sobie piwo, dotrzymam ci towarzystwa ale ja mam tylko 1 sztuke :P :D

sasanka dzieki za towarzystwo :) bylismy 4 lata pieknych dni a teraz kiedy doszło do tego ze ja jestem wolny i ona juz tez moze byc dupa... Kasia ja to wszystko rozumiem co piszesz i masz racje jesli kocha wymieknie tylko to tak strasznie boli i watpie ze za pare lat bede sie z tego smiał bo lat mam juz troche i nigdy takiego czegos nie czułem ... dziekuje za twoje madre słowa

"Wielka miłość nie wybiera, czy jej chcemy nie pyta nas wcale, wielka miłość, wielka siła zostajemy jej wierni na zawsze" pieknie to Seweryn napisał....

pije, ale zaraz chyba po nim zasnę💤 ładna ta piosenka :)

SSasanka polna górska to pieknie ze sen do ciebie przyjdzie... a nuta piekna pamietam to z filu "Uprowadzenie Agaty" byłem z moim kochaniem ......kurwa tak boli

Gość Kasiasiasiasiasia
Uprowadzenie Agaty, piękny film ;) Wyłącz te smuty i idź spać, sam sobie pod górkę robisz :)

Gość twoja mmmm
4 dni temu rozstałam się z swoim facetem , walił mnie w rogi , między nami nie było miłości ale sex, bardzo dobrze że z nim zerwałam. Huj z nim niech umrze na marskość wątroby z jego Kasią. Mówił mi że Kasia to jego kuzynka - ściema jak nic. Gdy do niej zadzowniłam i zapytałam czy jest jego kuzynką od strony ojca czy matki powiedziała że od matki, a on wcześniej mówił że jest jego dalszą kuzynką od strony ojca. Kłamali huj z nimi nie chce go znać

twoja mmmm jak cie walił w rogi to faktycznie chuj mu w dupe !!! jesli szmaciarz mie potrafił sznowac ciebie... ja mojego kochania nigdy nie zdradziłem nawet w myslach a nie jestem jakims ostatnim leszczem a wrecz odwrotnie ,,,

Kasiasiasiasiasia bede twardy ... obiecuje !! albo to cos co jest miedzy nami jest kurwa prawdziwe i silne albo nie !!! a zdrowia mam jeszce na wiele dni chlania.....

Gość coś tu się nie zgadza
film "uprowadzenie Agaty" ma 20 lat a ty pisałeś,że byliście ze sobą 4 lata. To jak mogłeś być na tym filmie ze swoim kochaniem???

Gość dddobijcie mnie
i co?

Gość pogodziliście się dobijcie mni
?:)