Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaWciazODdycham

Właśnie wypiłem szejka odżywczego, porannego szejka.. a wy szczury?

Polecane posty

Gość JaWciazODdycham

a wy szczury? jakąś marną kanapeczke wpierdoliliscie? i myslicie, ze urosniecie? zal mi was.. mój szejk zawierał: 100g płatków owsianych, porcja białka, 2 jajka.. to wszystko wrzuciłem do blendera i zmiksowałem, następnie łyknąłem omege3 i witaminki to jest kurwa śniadanie.. teraz mam siłę, energie i idę właśnie na ten mroźny poranek z psem na spacer, ubiorę się ciepło, polatam, pochodzę, skatuję trochę ciało i o to chodzi śmiecie... w moim życiu trening i dobre odżywianie to podstawa, dzięki temu mam dobrze zbudowane ciało, podobam się kobietom i mam cały czas energie na życie a wy szczury? całe dnie przed kompem, jedząc jakiś syf? i sie dziwicie, że chujowo wyglądacie... ehhh żal mi was

Gość za to my mamy pracę, pieniądze
i jesteśmy w związkach :p a wieczorem uprawiamy zayebisty seks :classic_cool: a ty szczurze? żal mi ciebie :D

Gość buhhhaaahahahaaa
/// za to my mamy pracę, pieniądze i jesteśmy w związkach a wieczorem uprawiamy zayebisty seks /// fajnie jest pomarzyć co?

Gość marzenia to ma autor który
założył koleujny temat samotnika biedulka:D

Gość ja sobie też zrobiłem szejka
30 deko wędzonej słoninki, 20 deko wędzonego boczku, 30 deko tłustej kiełbasy, 30 deko kaszanki - włożyłem to do blendera i zmiksowałem. Odżywiam się jak prawdziwy facet a nie jakaś pipa na płatkach owsianych. Żal :o

Gość what do you know
"/// za to my mamy pracę, pieniądze i jesteśmy w związkach a wieczorem uprawiamy zayebisty seks /// fajnie jest pomarzyć co?" Jak bardzo smutne trzeba mieć życie, żeby uważać że coś takiego to mogą być tylko marzenia???

Gość fewfewr
/// Jak bardzo smutne trzeba mieć życie, żeby uważać że coś takiego to mogą być tylko marzenia??? /// to nic specjalnego , ale osoba ktora to napisala napewno takiego zycia nie ma :)