Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona losem dziecka

uprowadzona Madzia a bezmyślność matki

Polecane posty

Witam, tak się zastanawiam nad tą Madzią co ona teraz biedne dziecko porabia gdzie ją ci porywacze porwali, biedne dziecko...uważam że jej mama była bezmyślna idąc 3km przez ciemne ulice po cholerę szła o 17 jak już ciemno mogła isć o 11 to rozumiem, co sądzicie o tym

Gość mmamuskaa
jak sie czula niepewnie i ze ktos za nia idzie to nie rozumiem dlaczego nie weszla np do jakiegos sklepu albo mogla zadzwonic po kogos zeby po nia przyszedl....zal mi tego dziecka :(:(:(

Dziwna ta sprawa, ale trudno co kolwiek powiedziec bo nie podaja dokladnych szczeggolow policja pewnie wiele rzeczy ukrywa dla dobra sledztwa....

Gość amelkowa mamaaa
o 17 to juz nie jest tak ciemno, nie przesadzaj. tobie nigdy sie nie zdarzylo isc w godzinach popoludniowych na spacer z dzieckiem? 17 to nie noc i sama bym nie przypuszczala nawet ze ktos moze mnie zajsc od tylu i cos takiego zrobic. moze niedlugo to juz wcale na ulice nie wychodzmy bo sie okaze ze kazda pora na spacery z dzieckiem to nieodpowiedzialnosc i bezmyslnosc.

A i wydaje mi sie ze sa male szanse po takim czasie na znalezienie jej, ja obstawiam ze jest za granica:( Biedne dzieciatko:(

biedne dziecko , niewiadomo czy było na piersi , czy na bebiko czy na nanie albo innym mleku, przecież trzeba wiedzieć co takiemu dziecku dać do jedzenia bo inaczej biegunka, i trzeba do lekarza a taki porywacz jak pójdzie do lekarza jak porwane i co? niepójdzie do lekarza i dziecko się wykończy

Gość prosze cie...
nie wiem, czy masz dziecko, autorko, a jezeli tak, to mi go szkoda, jak mozna kryrykowac matke, ze o 17-18 wracala od rodzicow???

Gość mam to samo z synkiem
zleciały sie,zeby sie mądrzyc.przestancie juz ,bo tj juz takie nudne.

Gość anna mim
mam nadzieję że to provo. Bo jak nie to świadczy to tylko o Twojej bezmyślności. Godzina 17 to jeszcze nie jest noc, kobieta szła do swoich rodziców, nie każdy ma czas na odwiedziny o godz 11. Poza tym szła głównymi ulicami, a do tragedii doszło jak już była w pobliżu bloku rodziców. Zastanów się kobieto co ty w ogóle wypisujesz!

Gość prewittt
Ona szla ciagle przez centrum miesta, gdzie bylo duzo ludzi - dlatego sie nie bala.

nikt niechce szczerze powiedziec co myśli w tv, mówią ''tak odnajdzie się'' ja uważam że prawdopobodne ze się nie odnajdzie niestety bo już jest za granicą

Nie rozumiem za co czepiaja sie niektorzy matki przeciez to moglo kazdego spotkac, jak porywacz zaplanuje to nawet w bialy dzien wyczuje moment kiedy ktos zostaje sam na ulicy bez swiadkow i przechodniow....

może w to nie uwierzycie ale ja nigdy nie szłam z dzieckiem jak było ciemno naprawdę taka strachliwa jestem

Gość prosze cie...
poza tym, jeżeli ktoś nie ma jakiejś traumy to nawet mu przez myśl nie przechodzi, że może zostać napadnięty na swoim osiedlu. I nie wiem, kto się boi wychodzić o tej godz z domu.

oczywiście że nawet w biały dzień mogło się tak stać ale jak ciemno tym lepiej dla porywacza

Gość do zmartwionej losem dziecka
to, że Ty jestes strachliwa, to nie powod, żeby inni nie wychodzili o tej godz z domu!

wiem:( ciemno było i teraz nikt go pewnie nie widział

Gość Kasienka_Kasienka
o jezzuu teraz każdy mądry i najlepiej wie co źle zrobiła ta kobieta... ogarnijcie się ludzie. Jakby wiedziala ze się przewróci to by się położyła- analogicznie ta nieszczęsliwa sytuacja. Skoro szla 3 km to najwidoczniej nie miala innej opcji, nie kazdy ma auto zeby wozic dupe! W dodatku czy to ze jest ciemno na ulicy ma nas ograniczac i mamy nie chodzić nimi? Moze najlepiej z domu wogole nie wychodzic?! ja nie widze nic bezmyslnego w zachowaniu matki porwanej dziewczynki.

Gość klara @
taaa szkoda, że nie założyła kasku na głowę, a przecież mogła pomyśleć :-0

Gość amelkowa mamaaa
bosheeee widzisz i nie grzmisz :)

Gość Kasienka_Kasienka
Klara@- DOKŁADNIE!!

Gość w biały dzień mnie napadli
Wracałam LATEM z pracy o 16 z minutami i ktoś mnie nagle pchnął i wyrwał torebkę. I co może mam więcej do pracy nie chodzic? zwłaszcza zimą...?

taki świat że najlepiej nie wychodzić na ulicę bo gwałcą, kradną, porywają

z tym kaskiem to już przesaada, nie nabijajcie się

Gość klara @
a ja czasem wychodzę o 21- szej do Stokrotki po zakupy i co z tego? wystawiam się na łup gwałcicielom i złodzijom damskich torebek? ale wymyslacie :-0 pleć pleciugo byle długo!

Gość amelkowa mamaaa
no tak taki ten swiat.... chyba najlepsze rozwiazanie to okrecic sie w przescieradlo, pokustykac na cmentarz i czekac na smierc :)

mogła iść na busa

Gość klara @
mogła, mogła, mogła... co mogła? skąd miała wiedzieć??? jakby wiedziała, to by nie wyszła z domu i jeszcze police wezwała, że porywacz grasuje po mieście!

zobaczył niską, chudą matczynę a ten 180cm pomyślał jak przywalę to się osunie i nie da mi rady i tak było

Gość do zmarwionej
tak, oczywiscie Ty wiesz dokladnie, że mial tam trase bus. Pozatym napadli ja pod blokiem, nawet gdydby jechala zakichanym busem, to musialaby z niego wysiasc, i isc w strone klatki. Chyba, że u ciebie busy podjezdzaja pod klatke, to sorry.......