Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny czy wam tez...

dziewczyny,czy wam też penisy wydają się obrzydliwe z wyglądu?

Polecane posty

no właśnie mnie szalenie podnieca takie robienie loda z zaskoczenia,w moich fantazjach wygląda to świetnie,ale obawiam się,że jak już kiedyś miałoby dojść do takiej sytuacji,to rozpięłabym facetowi rozporek i po ujrzeniu grzyba byłby to koniec akcji :-o

Gość penisy sa oblesne
fuj i brudne

Noxi, mam wrażenie, że jesteś tu jedyną dziewczyną, która wie, że udawanie nie jest najlepszym sposobem na życie. Tak trzymać.😍

Gość dla mnie ok
penis jest naprawde ladny, jest taki geometryczny i estetyczny, serio uwazam ze kobiece narzady sa duzo bardziej... hm nieforemne a penisy sa takie estetyczne.

musisz jakos inaczej do tego podejść ale się nie zmuszaj bo na siłe to żadna przyjemność, De@ do kogo ty mówisz?

Gość hbjkh
juz mam plan :D moj wroci z pracy i od razu przy drzwiach zaserwuje mu loda :D a taaakiego brudnego bedzie mial :D

kocica,a mogłabyś napisać dokładniej,w jakiej sytuacji to zrobiłaś po raz pierwszy?totalny spontan,czy już wcześniej się z tym oswoiłaś,tzn z jego penisem?

Hmmspontaniczny lodzik. Odwoził mnie chłopak po imprezie była na ok 3 w nocy i gdy miałam wysiadać rozpiełam mu spodnie i zaczełam sie nim bawić, jego zatkało nie protestował czekał co będzie dalej, a ja powili schyliłam się i wziełam do ust i zaczełam pieścić go językiem, powoli bez pośpiechu , hmm jezu jakie to było przyjemne, on zaczą się bawić moją myszką, też delikatnie powolutku, tak się dopieszczając rozgrzaliśmy się do tego stopnia że wysiedliśmy z auta i do domu wejść nie zdążyliśmy wzioł mnie w pasie ścisną podwinął spódnicę i wszedł ostro od tyłu ( jak sobie przypomne to mam dreszcze) zaparłam sie o maskę samochodu i tak się kochaliśmy , nieświadomi świata dookoła, niepomni niczego. To był zarąbisty seks nie planowany dyktowany chwilą:)

Gość o to jest pytanko za 199 pkt
moze i nie jest czymś takim jak dla mężczyzn wagina, bo chłopaki lubią po prostu na nasze cipki patrzec, my nie koniecznie. ale nie jest to obrzydliwe. jak jest duży, nabrzmiały i sterczący to jest podniecający, jak lekko stojący lub wiszący i miekki to jest odrzucający.

Gość hbjkh
czy ja wiem :D ja lubie brac do buzi takiego flaczka :D i wcale mnie to nie odpycha, jak wisi to tez ladnie wyglada :) i podniecajaco :D kurcze kiedy on z tej roboty wroci :D

Gość eeeee tam,....
Penisy są fajne :D Byleby umyte :D Mi się kobiece narządy wydają bardziej obrzydliwe, co poradzę, lubię facetów. Zwłaszcza mojego.

Gość hbjkh
alescie mi ochoty narobily!:)

serio takiego malucha lubisz ?:D ja czasem lubie włożyć mu reke w spodnie o troche go pomiętościć ale on zaraz wstaje :P

Gość wyrzynacz
tak sie podniecanie penisy czy vaginy, ladne czy nie ladne. Ważne jest ile dzieki nim można dać ukochanej osobie:) mniam

Gość wyrzynacz
przepraszam: dać przyjemności oczywiscie ;)

jak wygladal moj pierwszy raz to nie opowiem bo nie pamietam, uprawiam seks juz kilka lat. natomiast moja ostatnia przygoda z penisem mojego ukochanego wygladala nastepujaco - ogladalismy tv i sie wyglupialismy, nagle on zlapal mnie za wlosy i zblizyl moja twarz do rozporka, powiedzialam wtedy "chcialbys zebym to zrobila nie?" :D a on niewiele myslac wyciagnal go z rozporka i podal mi go do ust :P zaczelam go lizac i piescic a on sobie ogladal tv :P jak juz byl w pelni gotowosci to kazalam mu wyciagnac gumke z portfela (wiedzial ze moj zapas sie skonczyl dzien wczesniej) zalozylam ja, on polozyl sie na lozku i wtedy doprowadzilam go do konca :classic_cool: kocham to :P

robisz loda w gumie?! Toż to profanacja! Dla ścisłości- loda robi się do końca.

Kocica... szczerze , jakby mój facet tak zrobił to bym mu w pysk przylała. z własnej woli ok. w taki sposób nigdy

o to jest pytanko za 199 pkt ---> ja lubie byc zdominowana, mam mlodszego faceta, jest rewelacyjny w lozku, a ja jestem zadowolona gdy moge go czyms zaskoczyc. nie twierdze ze seks np wieczorny w stroju nocnym gdy juz sie razem lezy po kapieli jest zly ale spontany wlasnie takie jak mialam ostatnio swietnie urozmaicaja zycie erotyczne :P ja bylam podniecona, on tez w siodmym niebie, niestety mi zostala jedynie satysfakcja bo skonczyly mi sie gumki a ta z portfela byla niepewna

kiedyś wróciłem z nocki, stał mi wręcz do bólu. Zacząłem 'klepac' penisem żone po czole i twarzy. Obudziła się zadowolona i spełniła 'małżenski obowiązek'.