Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupich nie sieja

Wy tez uwazacie za dziwne nie miec zadnego zdjecia na portalu spolecznosciowym?

Polecane posty

Gość glupich nie sieja

Temat zainspirowany wypocinami kilku mamusiek, ktore oskarzaja rodzicow Magdy o to, ze sa podejrzenia, gdyz uwaga nie maja zadnego zdjecia dziecka na nk czy fb. Jakas pseudo inteligentna mamusia stwierdzila, ze kazdy normalny kto ma dziecko dodaje po kilka fotek swojego dziecka, bo chce sie pochwalic:O Efekt wypisywania tych bzdur? Dzis jakas stara lampucera napisala na portalu mamy zaginionej dziewczynki, ze to dziwne, iz nie ma zdjec coreczki. Boze, jacy ludzie sa zalosni:O

Gość glupich nie sieja
w temacie mialo byc zdjecia dziecka

Gość cismarch
ja nie mam konta ani na nk ani na fb i żyję Ludzie zawsze widzą plecy innych, swoich nie.

Gość mama na etacie
ja tez nie mam zdjec dzieci na fb.i dobrze mi z tym!!!im tez bo to juz duzi chlopcy zaraz samio sobie zaloza profil i wtedy sobie powrzucaja ile chca.

Gość a ja uwazam ze to własnie
rozsadne !A że jakas poye bana krowa wstawia 100 fotek swego dzieciecia i sie cieszy,ze jakis pedo trzepie kapucyna pod fotke córci !:O chore jestescie z tymi zdjeciami na portalach ! Mam konto na facebooku ale mam jedno zdjęcie ....swojego kota . Nie uwazam abym musiała sie dowartościowywac w taki sposób🖐️

Dla mnie jest dziwne to że ludzie są tacy ciekawscy,Ty również zaliczasz się do nich ,skoro wchodzisz na profil obcej kobiety oglądasz jej zdjęcia i czytasz wpisy.A co do odpowiedzi na Twoje pytanie nie uważam żeby to było dziwne by nie wklejać zdjęć dzieci nawet powiedziałabym że to odpowiedzialne .

Gość glupich nie sieja
nie wchodzilam na niczyj profil wyobraz sobie:O Ludzie o tym napisali i zacytowali ten komentarz. ja nie czuje potrzeby ogladania profili tych biednych ludzi.

Gość mam znajome które
dopiero jak urodziły dziecko to pozakładały konta na nk:D i powstawiały po 100000 zdjęć jak dzidzia je, jak śpi, jak sra itp i uwaga-ani jednego zdjęcia mamusi:D ani męża, nic, żadnych zdjęć swoich, z imprezy, ze znajomymi, nic:D tylko zuzia na nocniczku, zuzia w czapeczce, zuzia bez czapeczki:D i dla takich ludzi brak zdjęcia na portalu jest na pewno bardzo dziwny:P

Dla mnie raczej dziwne, że wklejają tysiące fotek swoich dzieci w każdem posie i opisując każdą sytuacje. Ja nie mam konta ani na fb, ani na nk. Kiedyś jak byłam młoda i głupia ;) założyłam konto na innym portalu. Niestety nie pamiętam pod jakim nikiem i z jakim hasłem i nawet nie mogę go usunąć. Czego bardzo żałuje.

Gość pół żartem pół serioooo
Fux_ja a pamiętasz jakiego maila tam podałaś do potwierdzenia założenia? Jak tak i nadal go masz to napisz do administratora z tego konta mailowego prośbę o usunięcie konta na portalu podając uzasadnienie,że nie korzystasz z tego portalu,nie zamierzasz więcej korzystać,a ostatnie logowanie miało miejsce tak dawno,że już nawet loginu,a tym bardziej hasła nie pamiętasz. Administrator powinien podjąć jakieś kroki w kierunku ustalenia stanu faktycznego i zasądzenia problemowi-czyli,że jeśli faktycznie od np dwóch lat nie miałaś żadnej aktywności,to stwierdzi,że można konto usunąć,ewentualnie na maila prześle login i hasło i sama profil usuniesz.

Gość pół żartem pół serioooo
=>Miało być zaradzenia a nie zasądzenia.

Ja nie mam profili na portalach,bo to dla mnie tylko dobre źródło informacji o człowieku-jak dla mnie zbyt wielu informacji,do których ma dostęp zbyt szerokie gremium. Ale może z racji pracy jestem wyczulona na ochronę danych osobowych...

Gość ja chodze z dwulatką
przychylam sie do zdania potwora z bagien. Sama też nie mam nigdzie konta, kiedyś miałam na nk ale usunęłam