Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Alciaa257 - co to za nowe gimgowno na kafe?

Polecane posty

Gość fan pupy Jennifer
Alciaa jaa Cię lubię:)

Gość splesniałezdjeciedała
Nie możesz jej zostawić

Gość Ron88
alcia nie podskakuj bo skonczysz jak 12 skisło

totalna dyskryminacja w polskim państwie , chamstwo gnojstwo i tyle. Wy niby tacy ważni dorośli , dziwicie sie dlaczego młodzież ma plugawy język i w chuja nic normalnego nie umia zrobic , napisac. a wy co? co sobą prezentujecie? . Mój dyrektor miał racje ci starzy nie są lepsi a nawet gorsi. Tacy jak wy niczego nie są warci , tak więc jak to w życiu bywa mało mnie obchodza wyrzutki społeczne i ich opinie . przykro a zwisa mi czy mnie lubicie czy nie. Takze juz mozecie sb darować te żałosne opinie bo nie działają. : ))

Ta bo przez net to mi sie wiele stanie. mam prawo sie bronic , choc i tak jakos do mnie słabo dochodzą wasze opinie : p

dostaje wścieklizny przez każdy wasz post, ale proszę, uwierzcie, że mam wasze zdanie w dupie i jestem taka och i ach 😭

Gość zdgj
taka mala- masz nos i usta troche podobne do moich, więc bardzo ładne:) pozdrawiam .. a ty splesniale zdjecie jazda szorowac fugi hehe

Gość phi dupy nie urwalo
och i ach? juz skonczylas? dobrze to czesc wypierdalaj

Gość zdgj
alcia tylko idiotki wstawiają swoje zdjęcia z napisami - powiedzcie jezde ładnaaaa?? palnij sie w główkę. z rozbiegu

Gość Ron88
gdybys miala w dupie czyjes zdanie to bys nie odpisywała gówniaro

[zgłoś do usunięcia] Alciaaa257 dostaje wścieklizny przez każdy wasz post, ale proszę, uwierzcie, że mam wasze zdanie w dupie i jestem taka och i ach ale podszyw to sobie darujcie : /

Gość zdgj
dżizas, dziecko odpuść...

Gość phi dupy nie urwalo
wszystkie Twoje posty pisal podszyw? chyba nie..tak wiec czesc narazie, Ty masz nas w dupie, ale wyobraz sobie, ze my Ciebie tez i to glebiej niz Ci sie wydaje

a moze mi sie nudzi i mam czas i ochote popisac z wami ? : p a jesli myślicie ze wasze opinie i brak kultury moze mnie w jaki kolwiek sposób urazic to sorry ale pomyłka . : )

Gość phi dupy nie urwalo
pomylka jestes ty na tym forum

Gość zdgj
alcia no to pisz ale nie musisz do tego wstawiać zdjęć ani się kretyńsko logować. a te zdjęcia to już siara.

Gość ale idiotka
widać po poziomie wypowiedzi że tępa gimbuska kreująca się na wielce dorosłą i mającą w dupie czyjeś zdanie :D a siedzi i wyje pewnie że jej tu nie lubią :D do nauki bo testy gimnazjalne niedlugo dziecko :D

napisałabym jak dla mnie wygla kretyńskie logowanie ale nie chce tu nikogo wytykac bo to nie mój styl. autorom wątku bardzo dziękuje , zupełnie nie potrzebnie był utworzony bo nic nie zmienił :D

Gość phi dupy nie urwalo
he wlasnie uczyc sie! ferie sie skonczyly

Gość lkdlskfdg
,,nic normalnego nie umia zrobic'' nie umieją alciu. samiast pstrykać fotki brzydkiej twarzy zajmij sie ortografia

Gość phi dupy nie urwalo
he wlasnie uczyc sie! ferie sie skonczyly

17:11 [zgłoś do usunięcia]Alciaa257 a moze mi sie nudzi i mam czas i ochote popisac z wami ? : p a jesli myślicie ze wasze opinie i brak kultury moze mnie w jaki kolwiek sposób urazic to sorry ale pomyłka . : ) ______________ Nawet nie wiesz, ze wlasnie sama sie wkopalas:classic_cool: Na jednej stronie z 4 razy juz zapewnilas, ze masz w doopie nasze zdanie. A to swiadczy tylko i jedynie o tym, ze tak wlasnie nie jest🖐️