Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Alciaa257 - co to za nowe gimgowno na kafe?

Polecane posty

12skizto nie, ze widać, ale mialam cichą nadzieje, że jesteś z Lubelskiego, Łódzkiego, Podkarpackiego czy Pomorskiego. A tu Śląsk a no widzisz : ) a co chcesz mi na żywo udowodnic jak bardzo jestes lepsza ode mnie i pokazac ze nie mam co sie z wami równac ? : p to zapraszam , poświęc sie przyjedź na sląsk i zobaczymy : >

Gość Cudowna Mamusia i żona
Po co ty z nimi gadasz? Widzisz że to zakompleksione,i glupie. Skizto juz tu płakała na forum,prokuratorem straszyła etc.

bo fajnie sie z nimi negocjuje . : )) i tak nie mam co robic , ; p a poza tym jara mnie ich głupota :d. mogą tak godzinami a ja i tak swoje wiem , bo to przeciez tylko puste panienki niemające co z soba zrobic więc patrza w net : p

Gość splesniałezdjeciedała
TakaMała ta pleśń nie daje mi spokoju :(

Alciaa, nie nie widziałam innych Twoich postów prócz tych na tym topicu i uwierz, jeśli nadal będziesz próbowała każdemu po kolei udowodnić że jesteś mądrzejsza niż się wydaje to daleko nie zajedziesz .. tym bardziej że do tej pory robisz to nieudolnie. Będą tępić Cię zawsze i wszędzie moja Droga. Masz prawo się bronić ale póki co robisz to w tak głupi, infantylny sposób że nie masz szans przekonać kogokolwiek do swoich racji

Jezus we własnej osobie Będzie walka? co najwyzej na słowa ,bo mam swoją godnośc, choc tez nie bo mam jeszcze kulture : p

Gość splesniałezdjeciedała
Tak smutno mi i nie usne z tego powodu. Pomysl że te zarodniki grzybów lataja w powietrzu a ty je wdychasz 😭

nie wiem jak mozna byc takim brudasem, pewnie sie tez nie debiluje. rzygac sie chce, ja mam tyle zwierzat a moj dom zawsze oachnie ladnie, porzadeczek i co tylko. grzyba na plytkach bym nie zniosla :o

omg, płakałam i prokuratorem straszyłam?!?!?! NIBY KIEDY AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH bajkopisarze i za każdym razem gdy chcecie coś udowodnić aby mnie upokorzyć bierzecie wypowiedzi wyrwane z kontekstu :D:D Tacy jesteście nienormalni, że szoke.

[zgłoś do usunięcia] dziunia z tapetą Alciaa, nie nie widziałam innych Twoich postów prócz tych na tym topicu i uwierz, jeśli nadal będziesz próbowała każdemu po kolei udowodnić że jesteś mądrzejsza niż się wydaje to daleko nie zajedziesz .. tym bardziej że do tej pory robisz to nieudolnie. Będą tępić Cię zawsze i wszędzie moja Droga. Masz prawo się bronić ale póki co robisz to w tak głupi, infantylny sposób że nie masz szans przekonać kogokolwiek do swoich racji nawet nie próbuje nikogo przekonywac. : p tak głupich , zarozumiałych ,krnąbrnych i wpatrzonych w siebie ludzi nikt do niczego nie przekona . przeciez oni zawsze wiedzą najlepiej. nie zalezy mi na opinii na tym forum. i nie udowadniam swej mądrości , gdzyz nie uważam ze ją mam. nie jestem jakąs pustą dziunią która ma sie za nie wiadomo co. jestem sobą. a jak komus nie psauje trudno.

Gość Taka prawda, nie udawaj
18:44 [zgłoś do usunięcia] 12skizto omg, płakałam i prokuratorem straszyłam?!?!?! NIBY KIEDY AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH bajkopisarze i za każdym razem gdy chcecie coś udowodnić aby mnie upokorzyć bierzecie wypowiedzi wyrwane z kontekstu Tacy jesteście nienormalni, że szoke. Że nie wiesz. Wypisywałaś ze zawiadomisz policje, że odchodzisz z forum, na śmietniku co 15min błagałaś o usuniecie tematów, a teraz pierdzielisz że nie. Co za idiotka :o

do redakcji kaffe pisałam maila zanim temat powstał, idiotko. I nic nie pisałam, że zawiadamiam bo zbiłam z kompa i ten temat odczytałam dopiero rano. Więc podniecaj się dalej, trollu.

[zgłoś do usunięcia] 12skizto omg, płakałam i prokuratorem straszyłam?!?!?! NIBY KIEDY AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH bajkopisarze i za każdym razem gdy chcecie coś udowodnić aby mnie upokorzyć bierzecie wypowiedzi wyrwane z kontekstu Tacy jesteście nienormalni, że szoke. ty jestes bardzo normalna :D -.- szacun sie nalezy : p. a zeby nie było watpliwości - ironia .

Taka prawda, nie udawaj 18:44 [zgłoś do usunięcia] 12skizto omg, płakałam i prokuratorem straszyłam?!?!?! NIBY KIEDY AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH bajkopisarze i za każdym razem gdy chcecie coś udowodnić aby mnie upokorzyć bierzecie wypowiedzi wyrwane z kontekstu Tacy jesteście nienormalni, że szoke. Że nie wiesz. Wypisywałaś ze zawiadomisz policje, że odchodzisz z forum, na śmietniku co 15min błagałaś o usuniecie tematów, a teraz pierdzielisz że nie. Co za idiotka no to widze ze bardzo dojrzała jestes zeby straszyc policją : p

Shizuka Hiou i siw wydała prawda o wywijającej łbem http://zapodaj.net/24b2269452a6.jpg.html Nox. http://www.lastfm.pl/user/noxelia Moja Muzyka http://zapodaj.net/912fda91cb6c.jpg.html Fruzia http://zapodaj.net/58cd6e42a46f.jpg.html Olutek, Inez, Fruzia http://zapodaj.net/26b773ce98d8.jpg.html Mój Mniammm ^^ hah a tak teraz patrze po twoich fotkach ze mamy takie same laptopy i ja tez miałam kiedys świnke morską .. była taka zaista < 33. a psy to wprost kocham *.*

jestes juz druga osoba, ktora mi pisze ze ma taki sam laptop. nie bawie sie tak ;D pieski sa swietne a szczegolnie, jesli sie lubia bawic ze swinkami. :D

no mój moją gonił po dywanie ; oo idiota -.- xd. ale puki sie na niego krzywo patrzyło to był wobec niej fajny , jakbym ich tak zostawiła samych to po śwince ; c

trzeba uwazac, mo mojej kumpeli pies krolika ugryzl. ja tez moja puszczam tylko w obecnosci mojej, wiec jest dobrze :)

Gość waszpsychiatra111
Alciaa257 witam, masz prawo przebywac na forum ,to chyba dla wszystkich oczywiste, nie przejmuj sie docinkami innych ludzi, byc moze stado samic poczulo zagrozenie