Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Alciaa257 - co to za nowe gimgowno na kafe?

Polecane posty

Gość phi dupy nie urwalo
dobra kretynko, nie zaslaniaj sie teraz podszywami, tylko wypad, taka jestes madra a nie rozumiesz co sie do Ciebie pisze?????????

17:00 [zgłoś do usunięcia]Alciaa257 totalna dyskryminacja w polskim państwie , chamstwo gnojstwo i tyle. Wy niby tacy ważni dorośli , dziwicie sie dlaczego młodzież ma plugawy język i w ch*ja nic normalnego nie umia zrobic , napisac. a wy co? co sobą prezentujecie? . Mój dyrektor miał racje ci starzy nie są lepsi a nawet gorsi. Tacy jak wy niczego nie są warci , tak więc jak to w życiu bywa mało mnie obchodza wyrzutki społeczne i ich opinie . przykro a zwisa mi czy mnie lubicie czy nie. Takze juz mozecie sb darować te żałosne opinie bo nie działają. : )) 17:02 [zgłoś do usunięcia]Alciaa257 Ta bo przez net to mi sie wiele stanie. mam prawo sie bronic , choc i tak jakos do mnie słabo dochodzą wasze opinie : p 17:11 [zgłoś do usunięcia]Alciaa257 a moze mi sie nudzi i mam czas i ochote popisac z wami ? : p a jesli myślicie ze wasze opinie i brak kultury moze mnie w jaki kolwiek sposób urazic to sorry ale pomyłka . : ) to tez podszywy?:classic_cool:

mi sie akurat ferie zaczeły. a nikt uczony z nieba nie spadł . lata przede mną i jeszcze sie naucze. mam prawo popełniac błędy. wbrew pozorom jestem tylko człowiekiem.

Gość phi dupy nie urwalo
no poplacz sie

Gość phi dupy nie urwalo
ojej mam prawo sie bronic...co to za teksty w ogole

17:00 [zgłoś do usunięcia]Alciaa257 totalna dyskryminacja w polskim państwie , chamstwo gnojstwo i tyle. Wy niby tacy ważni dorośli , dziwicie sie dlaczego młodzież ma plugawy język i w ch*ja nic normalnego nie umia zrobic , napisac. a wy co? co sobą prezentujecie? . Mój dyrektor miał racje ci starzy nie są lepsi a nawet gorsi. Tacy jak wy niczego nie są warci , tak więc jak to w życiu bywa mało mnie obchodza wyrzutki społeczne i ich opinie . przykro a zwisa mi czy mnie lubicie czy nie. Takze juz mozecie sb darować te żałosne opinie bo nie działają. : )) 17:02 [zgłoś do usunięcia]Alciaa257 Ta bo przez net to mi sie wiele stanie. mam prawo sie bronic , choc i tak jakos do mnie słabo dochodzą wasze opinie : p 17:11 [zgłoś do usunięcia]Alciaa257 a moze mi sie nudzi i mam czas i ochote popisac z wami ? : p a jesli myślicie ze wasze opinie i brak kultury moze mnie w jaki kolwiek sposób urazic to sorry ale pomyłka . : ) to tez podszywy? absolutnie nie, to autentycznie moje ^ ^ podszyw masz tu: Alciaaa257 idę na obiad, tatuś wystawił d**ę z rodzynami -.- Alciaaa257 dostaje wścieklizny przez każdy wasz post, ale proszę, uwierzcie, że mam wasze zdanie w dupie i jestem taka och i ach Alciaaa257 błagam, darujcie sobie podszyw, bałagaaaam

Alciaaa257 moje wpisy są tak żałosne, że nawet nie mam weny, aby samą siebie wyśmiewać no i to.

Gość phi dupy nie urwalo
dobra idz juz

Gość ale idiotka
alcia dziweczko akurat nie jesteśmy slepi, wiemy ktory to podszyw. a tak zeby cię pocieszyc - podszyw ma inteligentniejsze teksty od ciebie :D

phi dupy nie urwalo dobra kretynko, nie zaslaniaj sie teraz podszywami, tylko wypad, taka jestes madra a nie rozumiesz co sie do Ciebie pisze????????? za mądrą sie nie mam, ale akurat tak sie składa ze dochodzi . Lecz na rozkaz nie diałam a porsic nie potrafisz : p

Rozróżnienie podszywa wykracza ponad moje możliwości, więc poprosiłam tatełe, aby zrobił to za mnie :classic_cool:

Gość phi dupy nie urwalo
ortografia jezyka polskiego sie klania, albo umiejetnosc pisania, elementarz Ci kupic??

Gość phi dupy nie urwalo
na silach to powinny czuc sie Twoje nauczycielki, ktore maja za zadanie nauczyc Cie czegokolwiek, aczkolwiek raczej im sie nie udalo

taak wy umiecie rozróżnic podszywa .. akurat. no widac własnie. : p taak ze śląska , a co az tak to widac? xd

Alciaa257 Dobra rada, nie przejmuj sie ;) One tu siedza codziennie i mysla, ze to ich dom, ktory moga zamknac na klucz :D swieca fotami z wykrzywionymi glowami albo przeswietlonymi twarzami i udaja forumowe gwiazdy. Widocznie sie od nich roznisz i stad ten pojazd, mialam to samo i czasem miewam do dzis :)

no jakbys miał taka nauczycielkie z polskiego ze u niej masz 6 a u innej zaledwie 3 za tą sama prace to wiesz : )

nie, ze widać, ale mialam cichą nadzieje, że jesteś z Lubelskiego, Łódzkiego, Podkarpackiego czy Pomorskiego. A tu Śląsk 😭

Gość ale idiotka
,,taak wy umiecie rozróżnic podszywa .. akurat. no widac własnie. : p'' dosralas nam inteligentnie i blyskotliwie :D

Gość phi dupy nie urwalo
o jezusie to jest upadek kafe