Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Alciaa257 - co to za nowe gimgowno na kafe?

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] Shizuka Hiou Alciaa257 Dobra rada, nie przejmuj sie One tu siedza codziennie i mysla, ze to ich dom, ktory moga zamknac na klucz swieca fotami z wykrzywionymi glowami albo przeswietlonymi twarzami i udaja forumowe gwiazdy. Widocznie sie od nich roznisz i stad ten pojazd, mialam to samo i czasem miewam do dzis a no życie . : p Alciaaa257 Alcia, dlaczego muszę się podszywać pod tak zj**any nick ? wiesz wcale nie musisz ^ ^

Gość phi dupy nie urwalo
Shizuka Hiou a Ty sie tu tak nie ofiaruj bo sama jestes dobra gwiazda, brylujesz na innych tematach, a tu zgrywasz dobra cioteczke, jestes obludna do granic mozliwosci. o tak jestem gwiazda kafe marzylam o tym, inne gwiazdy laczmy sie. o tak i love it

12skizto nie, ze widać, ale mialam cichą nadzieje, że jesteś z Lubelskiego, Łódzkiego, Podkarpackiego czy Pomorskiego. A tu Śląsk a no widzisz : ) a co chcesz mi na żywo udowodnic jak bardzo jestes lepsza ode mnie i pokazac ze nie mam co sie z wami równac ? : p to zapraszam , poświęc sie przyjedź na sląsk i zobaczymy : >

Hm ja jestem tylko indywidualistka a to juz samo w sobie szokujace tutaj :D Ja chyba wiem o co chodzi. 12 skizto i taka jedna mala jej zazdroszcza, bo ma jak ja normalne foty takie prosto w mordke i td a one przeswietlone, mahajace lbami a i tak za dobrze nie wygladaja zazdrosnice 🖐️

Gość ale idiotka
,,Widocznie sie od nich roznisz i stad ten pojazd'' tak, różni się od nas bo jest jedną z tysiąca tępych gimgówniar a my nie

Gość phi dupy nie urwalo
ale idiotka masz racje

Shizuka Hiou Hm ja jestem tylko indywidualistka a to juz samo w sobie szokujace tutaj Ja chyba wiem o co chodzi. 12 skizto i taka jedna mala jej zazdroszcza, bo ma jak ja normalne foty takie prosto w mordke i td a one przeswietlone, mahajace lbami a i tak za dobrze nie wygladaja zazdrosnice http://zapodaj.net/24b2269452a6.jpg.html Nox. http://www.lastfm.pl/user/noxelia Moja Muzyka http://zapodaj.net/912fda91cb6c.jpg.html Fruzia http://zapodaj.net/58cd6e42a46f.jpg.html Olutek, Inez, Fruzia ej a to ja moze mam fajne fotki ? no prosze cie .. -.- mi sie mój wizerunek niestety nie podoba. poprostu chodzi o to ze jestem tu nowa i to juz duzo , bo przeciez one tu sa naj i musza pokazac swoje obeznanie w temacie i jak bardzo sa tu na fali.

Gość phi dupy nie urwalo
ale idiotka masz racje

Gość phi dupy nie urwalo
i rentajo ze swymi madrosciami

[zgłoś do usunięcia] ale idiotka ,,Widocznie sie od nich roznisz i stad ten pojazd'' tak, różni się od nas bo jest jedną z tysiąca tępych gimgówniar a my nie serio myslisz ze jestes fajna? . no słonko prosze cie. : p jak mozna miec takie wygórowane ja ..

Gość phi dupy nie urwalo
o i rentajo ze swoimi madrosciami...cale kafe hehe

Gość phi dupy nie urwalo
i rentajo ze swoimi madrosciami...hehehe cale kafe

Gość phi dupy nie urwalo
i rentajo ze swoimi madrosciami...hehehe cale kafe

Gość phi dupy nie urwalo
i rentajo ze swymi madrosciami hehehe cale kafe

Gość phi dupy nie urwalo
i rentajo ze swymi madrosciami hehehe cale kafe

ale idiotka ,,Widocznie sie od nich roznisz i stad ten pojazd'' tak, różni się od nas bo jest jedną z tysiąca tępych gimgówniar a my nie no ty naprawde myślisz ze jestes fajna? . : p chyba jeszcze nie widziałas tepych lasek w gimnazjum. wgl nie wiem jak mozna miec tak wygórowane ja .. przeciez to jest załosne. rentajo Shizuka jak zwykle ma racje, ale bym ją ruchał! zapomnij. to juz tak na wstępie. nie bd zdradzac chłopaka z takim o.

zapomnij. to tak na wstępie. nie jestem suką i nie zdradziłabym chłopaka za nic w świecie ..

Gość ghhnjnjnhmjk
widzę że skisła Agnieszka Cieślik znowu na forum :classic_cool:

Gość gtbhnyhjh
widzę że skisła Agnieszka Cieślik znowu na forum :classic_cool:

Gość bghb nhn jhnm jm
widzę że skisła Agnieszka ćieślik znowu na forume :classic_cool:

a tak sie składa ze nie. moze i wy widzicie w tym swoim zakłamanym zyciu tylko seks , ale nie ja. nie zdradziłabym chłopaka to po 1 a po 2 jestem z nim juz prawie 2 lata i jakos mu dupy nie dałam : //