Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpliwa Lolita

Jutro wpadnie do mnie na kawe. Jak zrobić na nim wrazenie?

Polecane posty

Gość niecierpliwa Lolita

Kolega, który bardzo mi się podoba przyjedzie mnie odwiedzić rano ok 10. A ja jestem taka podekscytowana,ze nie daje rady sama ze sobą. Mam takie głupie plany,ze jak zapuka w moje drzwi, to chciałabym byc w sexy obcisłych dresach, ze coś gotuje, czy robie coś w domu. Nie chce ,zeby myślał,ze bede czekała na niego już od 6 rano :-D

Gość fedfdff
hahahaha mozesz owtorzyc mu cala w pianie ze niby w ogole sie go nie spodziewalas ze juz nawet w tym pospiechu wyskoczylas z wanny i zapomnialas recznika

Gość niecierpliwa Lolita
bardzo śmieszne

Koleżanka otwierająca drzwi w samych stringach wywarłaby na mnie niesamowite wrażenie z rana i z pewnością miałbym udany dzień :)

Gość niecierpliwa Lolita
chce zeby to wygladalo naturalnie.Moze zamontuje rure w przedpokoju?

Gość niecierpliwa Lolita
z tą rurą to oczywiscie podszyw nie ma mowy o bzykaniu. Wolałabym zrobić mu sniadanie, posiedziec pogadac

Gość jestem nikim, nikim
a dlaczego tak wczesna godzina, jeżeli można zapytać?

Gość niecierpliwa Lolita
mam tez adapter wiec mozemy posluchac plyt.Ewentualnie zagram na katarynie

Gość niecierpliwa Lolita
to oczywiste.ma switanca i wtedy wpada

Gość niecierpliwa Lolita
spieprzaj podszywie. Tak wczesnie, ponieważ mam służbę na popoludnie

Gość niecierpliwa Lolita
jezdze plugiem i zaczynam zmiane od 15.Podobno znowu ma sypac

Gość Lumia800
Przeczytaj książke "dlaczego mężczyzni kochają zołzy" tam jest rozdział jak facet przychodzi do domu i co rzeba robić żeby się zakochał :p Generalnie chodzi o to żeby nie robić nic wykwintnego i udawać, że jest się obojętnym- nie pamiętam dokładnie- jest wersja online to poszukaj w necie i poczytaj- na bank zdziała- u mnie zdziałało :p

Gość staszeeek
a ty sie zestresowany budzisz?

Gość hsderwyrwa
Ubierz dzinsy,moga byc leginsy i tunika:D No nie wiem...cos w czym sie czuje bardzo dobrze i w czym eygladasz super:D Zrob mu kawke,cos slodkiego do tego,kanapki...rozmowa jakos sie potoczy i wlacz muzyke badz tv aby nie bylo w pewnej chwili GLUPIEJ CISZY

Gość niecierpliwa Lolita
lumia-dzięki, chociaż jedna normalna mnie rozumie A co do odśnieżania to u nas nie ma śniegu takiego podszywie i jazda pługiem nie jest na służby. Pracuje w szpitalu idioto

Gość hahah o kuwaa
hahahah dobre podszywy :D

Gość niecierpliwa Lolita
tam odsniezam podjazd dla karetek.Pale tez w kotlowni ale to wydaje mi sie troche skomplikowane.

Gość niecierpliwa Lolita
hsderwyrwa-okropnie się stresuje, dawno się nie widzieliśmy. Fajna dupeczka z niego...

Gość hsderwyrwa
Ladny makijaz,fryzura,usmiech i bedzie OK ::D:D Moze ubierz spodnieczke?:D Tak jak napisalam wczesniej....zaloz cos w czym bedziesz czula sie wygodnie :)

Gość hsderwyrwa
Lolita - czyli to jest stary znajomy??:) Skoro masz nerwy to nie pij jutro kawy aby Ci ciesnienie nie skoczylo:)

Gość niecierpliwa Lolita
Tak sie stresuje,ze zostawiam za soba taki brazowy szlaczek.nie wiem jak mu to wytlumacze.I ten zapach...

Gość niecierpliwa Lolita
podszywku już się nudny robisz, co za dużo to niezdrowo hsderwyrwa-nooo stary, kiedyś cos było między nami, nie wiem jak to nazwać taki romans, potem zero kontaktu, on miał dziewczynę, odezwałam się do niego i się w koncu musimy spotkac. Naprawdę bardzo mi się podoba

Gość zbychu pierdzidupa
zrób mu zajebiście dobre śniadanie- to zapamięta na dłuuugo. Najlepiej coś na ciepło- i duży wybór

Gość niecierpliwa Lolita
podszywku już się nudny robisz, co za dużo to niezdrowo hsderwyrwa-nooo stary, kiedyś cos było między nami, nie wiem jak to nazwać taki romans, potem zero kontaktu, on miał dziewczynę, odezwałam się do niego i się w koncu musimy spotkac. Naprawdę bardzo mi się podoba

Gość niecierpliwa Lolita

zachowuj się naturalnie - tyle. zrob mu dobre drugie sniadanie, pyszna kawe, wlacz fajna muzyke. nie udawaj , ze bylas zajeta bo jesli otworzysz mu brudna z mąki to pewnie nie zrobisz na nim wielkiego wrazenia. oczywiscice podstawa jest porzadek w mieszkaniu . chyba nic wiecej nie mozna tutaj dodac. zadbaj o dobry wyglad ( wazne sa detale - nie jakies brzydkei stare pantofle) ale tez bez przesady.