Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renkkkka

Rodzice zaginionej Madzi w Uwadze TVN

Polecane posty

Gość renkkkka

Ogladacie?

Gość jhjhjnnn
ja oglądam

Gość Clodija
dzieki wlasnie wlaczylam

Gość a ja myślę, że....
to było sfingowane

Gość ekspercik2
oglądam :)

Gość renkkkka
Placze razem z nimi :(

Gość a ja myślę, że....
pewnie zostało już wcześniej sprzedane jakiejś zagranicznej rodzinie

Gość a ja mysle ZE
to dziecko zostalo porwane dla organow...

Gość wszystko mnie dziś wku...
ludzie z Sosnowca naprawde nikt tego skurw...... nie widział i nie zna nikomu nie kojarzy sie taki patyczak w kurtce z paskiem to dośc charakterystyczny opis

Gość Clodija
dziwna ta sprawa, po co komu dziecko???? rozumiem dla okupu moze faktycznie ktos ukradl i sprzedal za granicą za 20 tysiecy. Powinno sie tą sprawe na całą europe rozglosic

Gość japierdziuuuuuu
I Przegapiłam cholera! ma ktoś do tego linka/:>

Gość ta sprawa jest dosc dziwna
zdjecia magdy nie ma nawet na stronie interpolu wiec jak ludzie w innych krajach maja wiedziec ze zaginela

Gość terefere kuku co to bedzie
ten gosc sie nie kojarzy, bo on nie istnieje!!!!

Gość dewfqfewf
a mi sie wydaje ze wersja podana do opini publicznej to wersja ustalona przez policje i uzgodniona z rodzicami, oni chyba nie moga powiedziec jak bylo naprawde dla dobra sprawy dlatego to wszystko jest jakies taki rozmemłane w relacjach najwazniejsze dla sprawy jest by ludzie szukali kolesia z dzieckiem, by znali twarz dziecka i to jak to sie stalo jest juz mniej wazne dla nich tak uwazam, bardzo czesto jest tak ze dla dobra sprawy wymysla sie jakas wersje zdarzen ktora jest na reke policji

Gość mam mieszane uczucia co do teg
To wielka tragedia, i nie chce naprawde nie chce sie o rodzicach wypowiadac, jednak to jak zareagował babcia i dziadek Madzi takiej reakcji spodziewałabym się po jej rodzicach. Jedyne wytlumaczenie to że są na zastrzykach. Jak widziałam jak dziadek się poplakał sama nie umiałam nie płakac.

Gość krups
czyli jednak, do tej pory media celowo mataczyły ale po cholerę ? pies tropiący zgubił ślad na najbliższym parkingu a Policja nie zrobiła dosłownie NIC , czyli można powiedzieć, że KTOŚ kto szedł za Magdą wyraźnie śledził, akcja była zaplanowana przez porywaczy, Magda dostała w głowę i leżała kilkanaście minut aż sąsiadka ją podniosła a w tym czasie porywacze już byli co najmniej 10 km. od miejsca zdarzenia , nadal się będę upierał , że w porwaniu brała udział kobieta i facet , za kasę porwali dziecko do innej rodziny , jak w materiale filmowym podano 'pies zgubił ślad na najbliższym parkingu'

Gość taka jedna onaa
Same zagadki. Jeśli było to faktycznie porwanie dla pieniędzy, to zapewne porywacz miał "pewne informacje" Rodzina musiała byc obserwowana, porywacz wiedział że dzidzia ma te kilka miesiecy. Porywacz nie wpadl na ulicy na pomysł uprowadzenia. Musiał wiedziec gdzie idzie matka, jak drogą. Musiał byc równiez przygotowany z samochodem. Przeciez gdyby w taki mróz szedł pieszo, czy wzial taxi ktoś by go skojarzył. A skad wiedzial gdzie podstawic samochód i gdzei idzie matka? Ja bym suzkała gdzieś w kręgach znajomych.

Gość jestem kobieta woda ogniem
ryczalam razem z moja prawie 7-o letnia corka :(

jedyne co bylo istotne to fakt, ze po slubie rodzice magdy mieszkali z rodzicami matki dziecka, a pozniej przeprowadzili sie do rodzicow ojca dziecka. czyli magda po urodzeniu mieszkala na osiedlu na ktorym zostala porwana. urodzila sie jak bylo jeszcze cieplo wiec pewnie tam zostala wypatrzona przez swojego porywacza. zuto zabralo go z dzieckiem z pobliskiego parkingu wiec druga osoba biaraca udzial w porwaniu doskonale wiedziala gdzie i kiedy czekac. komu matka magdy mowila, ze wychodzi tego dnia albo byla obserwowana od miesiecy.

Kurwa ludzie co wy tak przezywacie jak by to wasze było. Tysiące w afryce z glodu umiera i kórwa nikt sobie z tego nic nie robi a tu media naglosnia jedno porwanie i wszyscy sie korwa rozczulaja jak nie to dziecko to wieczorek no japierdole a wy sensacji nie macie gdzie szukac

Gość jestem kobieta woda ogniem
mimisiowy spiertalaj w podskokach padalcu!! chyba cie nic w zyciu zlego nie spotkalo, ze taki madrala z ciebie!!

Gość krups
mi_mi_sio_wy , ponieważ tu chodzi o 'polskie dziecko' pacanie !

ale nie mieszkamy w afryce tylko w polsce. kazdy ma prawo interesowac sie czym chce i kim chce, albi nie interesowac sie wcale.

Widzę że niektórzy z was zdecydowanie należą do typu padalców chodzących np na pogrzeby po to żeby ustawić sie naprzeciwko najbliższej rodziny zmarłego żeby dobrze widzieć ich twarze i kto płacze a kto może płacze mniej Nie wiem jak w ogóle można oceniać ludzki smutek na podstawie takich rzeczy jak płacz :o I albo wy jesteście nienormalni albo ja Tak mi sie skojarzyły te pogrzeby z jednym z wcześniejszych wpisów zachwycających sie zapłakanym dziadkiem i jego wrażliwością.

Gość renkkkka
krups - policja czasem podaje falyszywe informacje do mediow. Dzieki temu usypia czyjnosc sprawcy. Policja wie co robi.

ostatni raz tak male dziecko bylo porwane w 1994 roku takze nie pisz ze codziennie jesli nie wiesz.