Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renkkkka

Rodzice zaginionej Madzi w Uwadze TVN

Polecane posty

Gość a ja myślę, że....
najbardziej zastanawia mnie czemu matka występuje tyłem do kamery ?

Gość ciekawość to pierwszy stopień
barbarellia. a mnie to urzekło i współczuje tej rodzinie.Ludzie potrafią być okrutni.

Gość krups
ciekawość to pierwszy stopień tam nie ma sklepu, tam jest tylko park i pustka, znała ten park , ponieważ obok tego parku mieszkała 20 lat i wiedziała jak każdy kamień wygląda na tej trasie ale nie spodziewała się że chodzi o porwanie dziecka

Gość Ger upp nu
Nie mam żadnych fotek Madzi, nigdzie ich nie zamierzam wysyłać. Mam nadzieję, że cała sprawa się wyjaśni.

Gość krups
21:32 [zgłoś do usunięcia] a ja myślę, że.... najbardziej zastanawia mnie czemu matka występuje tyłem do kamery ? oglądałaś dzisiejszy reportaż, czy lecisz w człona ?

Po prostu zbagatelizowała sygnał... Mnie życie nauczyło,że najmniejszy sygnał i trzeba pisać ,,czarne scenariusze"...ale to już ,,inna beczka".

krups ja oglądałam i jej nie widać, jest w tle...

Gość a psik
po co komu dziecko? i to takie maleńkie... porywacz musi mieć warunki, jedzenie mam złe przeczucia jesli chodzi o małą... niestety

Gość raty na sraty
krups żebyś się nie spóścił czasem

Gość krups
ciekawość to pierwszy stopień to zobacz ten materiał filmowy jeszcze raz, głos lektora jednoznacznie oznajmił , żeby Kasia nie pokazywała twarzy , takie otrzymała zalecenia od Policji ,

a psik fakt adopcja to jeszcze mniejsze zło...

oglądałam uwagę ,matka bardzo spokojnie gadała i najbardziej rozwalił mnie tekst -nawet jak się Madzia znajdzie ,może faktycznie jest na środkach uspokajających nie no na pewno jest i nie wie co gada bo to "nawet " usłyszałam z dwa razy .

Gość krups
raty na sraty dzięki za radę ale poćwicz gramatykę !

krups to uważaj , bo bym ich posłuchała... Skąd świadków napadu, skoro była jedyną osobą, który taki świadek mógł widzieć przed zdarzeniem?

Gość krups
ciekawość to pierwszy stopień tych słów przytoczonych nie pamiętam ale muszę zobaczyć materiał filmowy ponownie

one są w tekście napisane- skopiowałam

Gość a psik
nikt nie mówi o pedofilii to też jest motyw

Gość faffafafafaf
- To nie jest porwanie dla okupu - przekonuje w rozmowie z Wirtualną Polską nadkomisarz Dariusz Loranty, pytany o zaginioną sześciomiesięczną Magdę z Sosnowca. Były negocjator policyjny, który pracował przy dziesiątkach porwań, i szef platformy eksperckiej Studium Negocjacji Kryzysowych zdradza, że "nos gliniarza i doświadczenie podpowiadają mu dwie najbardziej prawdopodobne wersje tego, co mogło się wydarzyć". - Policja prędzej czy później dotrze do prawdy, odkryje też, jakie tajemnice kryje rodzina porwanej dziewczynki. Doświadczony policjant przez skórę wyczuwa, gdy ktoś kłamie - zaznacza. to tez czytaliscie???? Wiecej na WP !

Gość kmask;lm
ciekawe dlaczego nie poszli ztym do jackowskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????????

Gość oj dana danaaa
banda idiotow, wydajecie osądy na podstawie pozorow :D prostactwo umysłowe

Gość kmask;lm
fafffaffafa ja nie czytalam mozesz przeslac linka???? czyli sa teorie ze rodzice maczali w tym palce?

Gość faffafafafaf
Wpisz wiadomosci WP tam jest wszystko.http://wiadomosci.wp.pl/title,Policja-odkryje-tajemnice-rodziny-porwanej-Madzi,wid,14210426,wiadomosc.html?ticaid=1dd6e

Gość faffafafafaf
nie wchodzi wiec wpiszcie sobie wiadomosci Wp.

Z własnego doświadczenia wiem, że brak natychmiastowej reakcji kończy się umorzeniem postępowania. Mam za sobą kilkanaście napadów.Ostatnich już nawet nie zgłaszałam na Policję, bo po co? Zmarnuję ok tygodnia na wizyty na komisariacie a na końcu dostanę postanowienie o umorzeniu z powodu niewykrycia sprawcy. Mnie życie nauczyło ,,szybkiej reakcji", czyli przede wszystkim jakikolwiek samochód z radiem CB, wiele aut je posiada i można szybko sprawcę namierzyć, tvn 24 szybko reaguje, Policja u mnie jest na końcu, bo zanim spiszą zeznania to upływa dużo czasu...niestety...

Gość krups
i znowu zaśmiecacie forum plugawymi oskarżeniami rodzinę Waśniewskich ? ludzie, czy naprawdę nie rozumiecie, że to dziecko zostało porwane i już jest poza granicami Polski ? czy nie wiecie o tym, że Waśniewscy złożyli przed prokuratorem wszelkie dane dotyczące tej sprawy ? co jeszcze chcecie, żeby się rodzina Waśniewskich powiesiła w tym parku obok miejsca zdarzenia ?

dlaczego rodzice nazywają sie wasniewcy a dziatkowie cieslik skoro to rodzice ojca

Gość katkaaa
niewyobrażalna tragedia dla rodziców i bliskich. Tacy młodzi ludzie a tak ich los doświadczył....normalny człowiek oglądają ten reportaż nie jest w sanie powstrzymać łez. "Normalny człowiek" tzn posiadający choć odrobinę współczucia dla drugiego człowieka.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
dlaczego w przypadku olewnika czy wieczorek nikt nie podejrzewał rodziców a tu od początku ciągle podejrzenia na rodziców ? czy my wszyscy jesteśmy nienormalni czy mamy rację ?

,,Co się stało z Magdą? Krzysztof Jackowski pytany o swoje pierwsze odczucia po zaginięciu Magdy, mówi: - Mam swoje zdanie, ale nie chciałbym spekulować, bo niewykluczone, że mogłem się zasugerować publikacjami prasowymi. Szum medialny bardzo utrudnia rozwikłanie tej zagadki. Pytany o to, czy dziecko mogło zostać wywiezione do innego kraju, twierdzi, że nie. - Według mnie jest ono w kraju, w Sosnowcu. Czuję, że wyjaśnienie tej sprawy bardzo zaskoczy opinię publiczną, jestem pewien, że policjanci ją wyjaśnią, bo są na dobrym tropie. Zbyt wiele błędów popełniły osoby, które stoją za zniknięciem dziecka - podkreśla. " to kawałek z artykułu

Gość krups
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu czy masz odrobinę wyobraźni, czy chorujesz na stwardnienie mózgowe ? jeżeli potrafisz jeszcze myśleć to wyobraź sobie taki film sensacyjny: pies tropiący doszedł do najbliższego parkingu, czyli pomiędzy budynkami B i C i ślad się urwał , to znaczy, że na tym parkingu stało auto z włączonym silnikiem i prawdopodobnie z kierowcą , Kasia widziała jakiegoś gostka w kapturze , szedł za nią i się zatrzymał, znowu szedł ale za mostkiem nad Przemszą Kasia już widziała okna własnego domu, śnieg zaczął papać, więc założyła kaptur na głowę i nie słyszała co było z tyłu, poczuła że pada na twarz i leżała kilkanaście minut a w tym czasie jakiś Hans i Helga zabrali dziecko z wózka i różowy kocyk , pobiegli do auta , nic więcej nie zabrali, nic więcej nie zginęło, chodziło o dziecko