Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renkkkka

Rodzice zaginionej Madzi w Uwadze TVN

Polecane posty

Gość dewfqfewf
jak dla mnie porwanie dla adopcji jest nieprawda bujda czy wy naprawde myslicie ze szczegoly ustalone przez policje zostają podawane do opinii publicznej?????????????? my tak naprawde wiemy 5% calej prawdy! a wy sie emocjonujecie i oceniacie prace policji, ze nic nie robia itd. a co wy mozecie wiedziec? gowno! wiecie tylko to co mowi wam zaklamany tvn! oni nie podaja szczegolow dla dobra sprawy, na bank sprawa wyglada o 180 stopni inaczej

Gość barbarellia.
mnie to wcale nie obchodzi bardziej obchodzą mnie właśnie umierajace z głodu lub choroby dzieci

Gość jestem kobieta woda ogniem
mimisiowy rozumiemy, ze ty za to leczysz sie intensywnie bo nerwowy jakis nienaturalnie jestes! Idz napij sie meliski pajacu :)

Gość nosem w kałuże
w czym polskie dziecko jest lepsze od np etiopskiego dziecka ?

Gość ta sprawa jest dosc dziwna
to co robisz na tym topicu?

Gość wszystko mnie dziś wku...
do mam mieszane uczucia co do teg .czego sie jeszcze spodziewałaś rwania włosów zbiorowej histerii całej rodziny, z tarzaniem po podłodze i wyciem ,ja kilkanaście lat temu przeszłam tragedię i wiem jak człowiek reaguje na zewnątrz nie bylo widać bo musiałam ogarnąc cały problem nie wolno było mi sie załamać musiałam działać jak rodzina Magdy ,dopiero po wszystkim mnie puściło przypłaciłam silną nerwicą ,do dziś nie potrafie bez płaczu mówić o tym co mnie wtedy spotkało ,oni zachowują sie zupełnie normalnie

Gość zapomnałam nika:(
a ja myślę, że.... pewnie zostało już wcześniej sprzedane jakiejś zagranicznej rodzinie też mi się tak wydaję,że zostało porwane do jakiejś nielegalnej adopcji zagranicę :(

Gość renkkkka
mi_mi_sio_wy - przezywamy bo moglo sie to zdarzyc kazdemu z nas. Nie stalo sie to w Afryce tylko w polskim miescie, zwyklym ludziom - takim, jak my. Nie obchodzi cie to - twoja sprawa. Pozwol innym reagowac tak jak chca.

Gość taka jedna onaa
Naprawde mieszkali najpierw z rodzicami matki?? To jest punkt zaczepienia! Napewno byla obserwowana, ale tez zrobilabym przekroj tego osiedla w sensie kto tam moze mieszkac. Matko mam nadzieje ze policja nie ujawnia wszystkich faktów i sprawdza wszystkie opcje. Jesli jakas para upatrzyla sobie Madzie napewno mieli juz jakies informacje wiec gdzies ten punkt zaczepienia jest. Trzeba go tylko znalezc.

nikt nie napisal, ze dziecko polskie jest lepsze od etiopskiego.

matka powiedziala w uwadze, ze madzia szybko sie przystosowywala do nowych sytuacji jak po powrocie ze szpitala i po przeprowadze od jednych rodzicow do drugich. takze mysle, ze o to jej chodzilo.

Gość barbarellia.
wszystkie dzieci są równe w Afryce umiera nie jedno a tysiące to samo chore na raka bez nadziei na wyzdrowienie

Gość przejmujące jest to że
dziecko miało pół roku, a więc dokładnie tyle, ile wystarczy, by można było bezpiecznie odstawić je od piersi. Jakby ktoś specjalnie na to czekał.

Gość barbarellia.
to było tak ustawione tak mysle

Gość krups
mi_mi_sio_wy , chciałbym abyś zrozumiał, że wszystkie 'polskie dzieci' są dobrem narodowym i jeżeli porywacze nie zostaną złapani to za moment zginie kolejne 'polskie dziecko' bo łatwo poszło i się udało a policja nie zrobiła NIC, porywacze za te porwanie spokojnie dostali 200 tys. zł. i za moment porwą kolejne dziecko bo to jest lepszy interes niż napad na bank

Gość Ger upp nu
Jak ten dziadek zaczął płakać, to mało co ja nie rozpłakałam się. Mam nadzieję, że dziecko znajdzie się całe i zdrowe. Nie wyobrażam sobie takiego nieszczęścia, chciałabym mieć prorocze sny i powiedzieć co się stało z Madzią.

Gość też mama
a co z rodzicami matki dziecka?dlaczego oni się nie wypowiadają? rodzice Madzi się od nich wyprowadzili,może doszło do konfliktu? Matka w "uwadze"znowu siedzi z tyłu,czyli nie pokazuje twarzy,chociaż jest już wszystkim znana,dlaczego? Rodzice ojca Madzi,zachowują się naturalnie,nie ma w nich sztuczności,nie chodzi tutaj o łzy,bo każdy zachowuje się w sytuacjach trudnych inaczej-zależy od osobowości,ale o całokształt-dziwna sprawa Oby Madzia znalazła się cała i zdrowa,mam nadzieję,że ktokolwiek to zrobił,zlituje się nad tą śliczną dziewczynką i odda ją rodzicom

Gość Ger upp nu
Nie chcę nikogo oskarżać, ani posądzać, ale dla mnie podejrzana jest matka Madzi lub jej rodzice. Znałam osobiście pewną sprawę gdzie zbrodnię popełniła najbliższa rodzina, to znaczy mąż.

ci rodzice to są rodzice ojca Madzi ?? czemu inaczej się nazywają nie na W jak ten ojciec Madzi

Myśle ze policja ma iwęcej inf i nie ma sensu oskarżać ojca czy matke bo wszystkiego nie wiemy

Gość krups
Ger upp nu jeżeli masz pobrane fotografie Magdy z internetu to prześlij te fotografie do rodziny w Niemczech, we Francji, do Australii też możesz wysłać ale daj sobie siana z teoriami spiskowymi, wystarczy tych głupot i pisaniny

Gość barbarellia.
cała ta sprawa śmierdzi pewnie starym dziecka to dziecko przeszkadzało jakby matka porzuciła to trafiłaby do pierdla a tak to sprzedali a udali że zostało porwane jeśli to prawda to zajebać ich

Gość krups
barbarellia. nie truj duupy, dzisiaj w prokuraturze w Katowicach przez kilka godzin rodzina Waśniewskich składała obszerne wyjaśnienie przed prokuratorem, czy chcesz powiedzieć, że uważasz mądrzejszy od prokuratora ? skoro tak, to opowiedz to prokuratorowi co masz w rękawie

Gość ciekawość to pierwszy stopień
Policja zjawiła się po kilkunastu minutach!!!! Powinna być w ciągu kilku. Zanim wykonali ,,papierkową robotę" minęło kolejne kilkanaście. Poszukiwali w Sosnowcu.Bez sensu, bo wiadomo,że po takim czasie dziecka nie było już najprawdopodobniej w mieście.Od razu powinny być pozamykane wszystkie drogi wyjazdowe i plakaty w każdym mieście, nie tylko w Sosnowcu. Natychmiast powinna brać udział w poszukiwaniach Policja z sąsiednich miast i miejscowości.Tylko szybka reakcja mogła zagwarantować odnalezienie dziecka. Madzi już nie znajdą, za długo to trwa. Teraz to jedynie zostaje nam czekać na kolejne porwania.Porywaczom udało się raz bez problemów to z całą pewnością powtórzą swój czyn.Teraz żadna matka nie może spać spokojnie. Mam tylko nadzieję,że to całe porwanie jest sfingowane, bo dla mnie rodzice zachowują się nienaturalnie, ojciec spokojnie w tvn relacjonuje przebieg wydarzeń bez zająknięcia ....nie pasuje mi to do obrazu rodziców...

Gość barbarellia.
u dupy mi to wisi wyrodnych matek jest na pęczki a pomysłowość ludzka nie zna granic

Gość krups
ciekawość to pierwszy stopień zapytaj przy okazji tu obecną "ratowniczkę medyczną" albo jakiegoś anestozjologa jak się zachowuje osoba, która otrzymuje zastrzyk na uspokojenie, a może chcesz zamówić taki zabieg aby się dowiedzieć jak to jest ?

,,Żona spostrzegła się, że ktoś za nią idzie. Czuła, że coś jest nie tak. Odwróciła się i zobaczyła mężczyznę. Szedł jej tempem, a gdy się odwróciła i przystanęła on zwolnił i zaczął się rozglądać na boki. Po 15, 20 minutach znowu się odwróciła i znowu zobaczyła tego samego mężczyznę." To wypowiedź ojca. Ok 20 minut wcześniej wiedziała,że jest śledzona .Nie zrobiła nic. Szła dalej. Telefonu nie miała? Nie mogła wejść nie wiem gdziekolwiek np do sklepu, aby być wśród ludzi....

Gość barbarellia.
tak tak bardzo mnie to urzekło jak wiele innych podobnych historii tak już mam że wszędzie widzę podstęp i podłość ludzką

krups Wiem jak się zachowuje osoba po stracie dziecka , po zastrzykach, lekach i bez nich. Na pewno nie rozmawia z Tobą racjonalnie jak tu widać ...

Gość też mama
zależy jaki zastrzyk z relanium,nie tłumi emocji ,inne środki uspakajające,nie tłumią emocji przy takim rozmiarze tragedii...