Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renkkkka

Rodzice zaginionej Madzi w Uwadze TVN

Polecane posty

Gość polish monsters
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dlaczego w przypadku olewnika czy wieczorek nikt nie podejrzewał rodziców a tu od początku ciągle podejrzenia na rodziców ? czy my wszyscy jesteśmy nienormalni czy mamy rację ? NIE MACIE RACJI I TAK JESTESCIE WSZYSCY NIENORMALNI

Gość polish monsters
jak mnie by porwano dziecko to do zadnego jasnowidza bym nie poszla bo to kurwy szarlatany. a wlasciwie to chooj wam do tego.

Gość krups
ciekawość to pierwszy stopień nie łykam wszystkiego jak pelikan , więc poproszę o link do tego tekstu pana Jackowskiego, gdzie ten tekst umieścił ? uważam, że to sam napisałeś aby zmylić tropiących sprawę !

Gość faffafafafaf
Wszystko znajdziecie na Wp o Jackowskim i rowniez o tym ze Policja sie dowie co ukrywaja rodzice!

A ja wam powiem,ze oni nie chca pomocy jackowskiego,bo sie boja,ze on powie co i jak!ja teraz to juz na 100 % jestem pewna,ze oni maczali w tym paluszki!

Gość jackowski faktycznie sie tak
wypowiedzial, ale nigdzie nie napisano, ze rodzice do mediow podali, ze on odmowil pomocy! Czy wy jestescie uposledzeni? Czytac nie umiecie? Pisalo jak byk, ze Jackowski pomoc nie mogl na odleglosc, a nie ze rodzice stwierdzili, ze nie chcial! Byl o tym osobny artykul. Nauczcie sie czytac pojebani detektywi:O

Gość a gdzie moge to
A gdzie mogę ten reportaż zobaczyć

Gość polish monsters
Jackowski gowno wie. a media specjalnie robia wielkie hallo i sprowadzaja WAS na zly trop - czyli niby podejrzewaja rodzine , niby jakies tam tajemnice... WY KURWY BEZMYSLNE KAZDY Z NICH MA SPRAWDZONE ALIBI!! TO PORYWACZ MA TERAZ MYSLEC ZE TROP JEST SKIEROWANY NA RODZINE TAK NAPRAWDE TO JEGO MAJA JUZ NA OKU I CZEKAJA NA BLAD JESTESCIE TEPI ; OJ KURWA TEPI

Gość głos zimnego rozsądku
ależ wam niewiele potrzeba by się podniecać czy to jednemu dziecku na świecie dzieje się krzywda?

Gość gladditorka
Jackowski się wypowiadał, że rozmawiał tel. z ojcem i ten powiedział, że nie chcą a potem się zdziwił bo z mediów dowiedział się, że rodzice twierdzą iż on odmówił pomocy

Gość mam pytanko na skakanko
Ile rodzice mają lat?

Gość polish monsters
Gdyby go mieli to już dawno dziecko byłoby w domu.Nic nie mają i nic nie będą mieć, bo to już kilka dni minęło. TEPA KRETYNK NAPRAWDE NIE UMISZ MYSLEC? GDYBY MIELI SORAWCE TO BYS KURWA USLYSZALA ZE DZIECKO WROCILO DO RODZICOW! JA KURWA MOWIE O TYM ZE MAJA JUZ KOGOS W PODEJRZENIU I TO NIE JEDNA OSOBE I TYLKO CZEKAJA NA BLAD

Gość krups
już widzę ten artykuł Jasnowidz opowiada, że dwa dni po zaginięciu dziecka, skontaktował się z nim dziadek dziewczynki. - Poprosił mnie o rozmowę, umówiliśmy się na konkretny termin. Zadeklarowałem, że pomogę bezinteresownie, a jedyną rzeczą, której potrzebuję, jest przedmiot należący do dziewczynki. Dziennikarz jednego z tabloidów dowiedział się od rodziny dziecka, że mamy się spotkać i zapytał mnie, czy nie miałbym nic przeciwko jego obecności. Zgodziłem się. Jak się jednak okazało, dziadek Magdy nie przyjechał. Gdy zadzwoniłem do niego, aby zapytać dlaczego się nie pojawił, stwierdził, że nie jest w stanie - mówi Jackowski. ale dziadkowi Magdy wcale się nie dziwię, facet jest w ogromnej depresji i to widać w reportażu, jak miał jechać w takim stanie, dziwię się dziennikarzom , czekają na dane podane na tacy a dlaczego żadej choojoza dziennikarz nie zaproponował Dziadkowi wyjazdu do Człuchowa aby pojechać do pana Jackowskiego, wszy jebane dziennikarskie tylko sępią i czekają na kasę za głupi artykuł, wszy jesteście dziennikarskie , dlaczego panu Cieślik nie pomogliście szmatławce ?

Gość a gdzie moge to
juz czytam tragedia straszna dla rodzicow,masakra.... :(

Gość faffafafafaf
Rodzice sa w kregu podejrzanych na 100% ! Prokuratura nie moze im nic zarzucic dopuki nie bedzie miala dowodow!Czekaja na jakies ich niepowodzenie,minimalna wpadke,jak dzis sie policjant wypowiadal " Niebawem sie dowiemy co ukrywa rodzina Madzi" !

Gość krups
ten artukuł wypindrzyła niejaka Agnieszka Niesłuchowska Agnieszka Niesłuchowska - z Wirtualną Polską związana od 2005 roku. Szlify zdobywała w Radiu PiN i Radiu Wawa. W 2008 roku została wyróżniona w konkursie dla dziennikarzy "Równe i równiejsi"; zorganizowanym przez Feminotekę, a współfinansowanym ze środków Unii Europejskiej. za głupotę powinnaś dostać durna dziennikarko 12 lat kary przy budowie autostrady ! a co tu jeszcze wysmarowała to skopiuję : Jackowski dodaje, że dziennikarz próbował potem skontaktować się z rodziną. - Ojciec dziecka powiedział mu, że nic nie wie o żadnym spotkaniu. Na pytanie, czy rozważają skorzystanie z pomocy jasnowidza, odpowiedział, że nie myślał o tym - relacjonuje Jackowski. GaleriaTak wyglądało porwanie Magdy Dramat rodziców w Sosnowcu - Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, co ukazało się pod koniec tygodnia w "Dzienniku Zachodnim". W wywiadzie udzielonym gazecie, rodzice stwierdzili, że... próbowali się ze mną kontaktować, ale, że to niby ja odmówiłem pomocy. Przecież to nieprawda! Oferowałem pomoc i podtrzymuję tę propozycję - jestem do dyspozycji - mówi jasnowidz. Krzysztof Jackowski podkreślił, że chętnie pomoże rodzinie Waśniewskich. - Niestety, mimo moich apeli w prasie lokalnej, nadal nie ma odzewu ze strony rodziców i dziadków. Szkoda, bo być może moja pomoc mogłaby się okazać przydatna. Jedyne, czego potrzebuję, to rzecz należąca do dziecka. Bez tego trudno wiele powiedzieć - mówi. Zastrzega też, że jeśli miałby przeprowadzić wizję, chciałby mieć osobisty kontakt z rodzicami dziecka. Jasnowidz twierdzi, że jest w kontakcie ze śląską policją: - W niedzielę dzwonił do mnie policjant z Katowic i powiedział, że jeśli poszukiwania dziecka nie przyniosą rezultatu, sięgną po moją pomoc. Co się stało z Magdą? Krzysztof Jackowski pytany o swoje pierwsze odczucia po zaginięciu Magdy, mówi: - Mam swoje zdanie, ale nie chciałbym spekulować, bo niewykluczone, że mogłem się zasugerować publikacjami prasowymi. Szum medialny bardzo utrudnia rozwikłanie tej zagadki. Pytany o to, czy dziecko mogło zostać wywiezione do innego kraju, twierdzi, że nie. - Według mnie jest ono w kraju, w Sosnowcu. Czuję, że wyjaśnienie tej sprawy bardzo zaskoczy opinię publiczną, jestem pewien, że policjanci ją wyjaśnią, bo są na dobrym tropie. Zbyt wiele błędów popełniły osoby, które stoją za zniknięciem dziecka - podkreśla. Agnieszka Niesłuchowska, Wirtualna Polska dlaczego tak durnych dziennikarzy zatrudniają ?

Gość krups
posłuchaj mnie przez chwilę Ty durna dziennikarko z nagrodami unijnymi, chooj wie za co to dostałaś ale mam to w doopie , Ty Agnieszka Niesłuchowska wskakuj do auta teraz i natychmiast i na własny koszt paliwa i jedziesz do Sosnowca , rano będziesz w Sosnowcu i do ciepłego i rozgrzanego auta wsadzisz Dziadka Magdy I weźmiecie jakieś ubranka Magdy i pojedziecie do Człuchowa do pana Jackowskiego aby pomóc w sprawie , jeżeli tego pindo Niesłuchowska nie zrobisz to dla mnie będziesz ostatnią piczą a nie dziennikarką !

Gość nie wiem jak wam
ale mnei ta rodzinka trąci patologią...dywan na ścianie!!!:o:D

Kiedyś oglądałam wywiad z Magdą Gessler i też miała dywan na scianie. Rozumiem że to według Ciebie też patologia?

Gość Dżaseminna21
Jak dla mnie to ta matka pewnie zabila to dziecko :-O