Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stupid idiot(ka)

niech mi ktos doradzi

Polecane posty

Gość odpowiedz szczerze
dzieki z info.

Gość stupid idiot(ka)
do tak mysle...dziekuje za rade. Rozmawialam z tym chlopakiem w poniedzialek.powiedzialam ze mam nadzoeje ze to zostanie miedzy nami, ze ja sie zle czuje z tym, ze myslalam ze mi to pomoze a zadzialalo w druga strone. Zabezpieczalismy sie wiec jestem pewna ze ciazy z tego nie bedzie. powiedzial , zebym sie nie martwila, ze sprawe uwaza za zamknieta. Tyle ze ja jakos nie mam zaufania, bo kiedys juz po miescie krazyla plotka kogo tam i gdzie on nie bzykal. Jak na zlosc akurat teraz dzwonil "byly niebyly" , ma troche problemow z mieszkaniem ktore wynajal jak wyprowadzil sie ode mnie. W ciagu 2 miesiecy juz mu wlasciciel 3 raz teraz podwyzszyl czynsz. Teraz bylaby dobra okazja zeby znow sie do mnie wprowadzil i zaczac od nowa. Ale jak tu zaczynac na klamstwie, bo dla mnie to klamstwo.Tak zle i tak niedobrze

Ale jak tu zaczynac na klamstwie, bo dla mnie to klamstwo. Kłamstwo? Gdzie tu kłamstwo? Czy on ciebie o coś zapytał a ty skłamałaś?Z nową kartą. Zaczynacie (ewentualnie) od nowa. Nie kontynuujecie związku.

Gość tak myślę.........
Oczywiście zrobisz jak myślisz, jak czujesz, że jest lepiej. My Ci możemy tylko napisać, jakie jest nasze zdanie. Moje jest takie, że tą informacją go niepotrzebnie zranisz. I jak pisze Damascenka, to nie jest kłamstwo.