Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaaaa

korek analny - który wybrać, Proszę o pomoc doświadczonych!!

Polecane posty

Gość miskaaaa

Witam mam pytaniedo doświadczonych w kwestii zabaw analnych: który korek analny z tych dwóch wybrać - cena jest taka sama, jednak waham się. http://www.skleperos.pl/allegrojpg/orion/05607230000.jpg http://www.xsara.home.pl/sexshop69_pl/akcesoria/124714.jpg Proszę o pomoc, gdyż jak na razie jesteśmy z mężem amatorami w tych sprawach:) MASZ NAPISAĆ COŚ GŁUPIEGO TO NIE ODPOWIADAJ :)

Gość wójekstaryhuejk
wsadzać sobie ten od winaXD

Gość anatom
Ten do wina to dobry pomysł tylko musi być to ten, który stosuje się do balonu nie do butelki. Dla wybitnych jest dostępna wersja z rurką fermentacyjną - trochę przeszkadza w siedzeniu ale zapobiega wzdęciom.

Gość mackmack
to zalezy w jakim sa rozmiaze

Gość anatom
Ten do wina to dobry pomysł tylko musi być to ten, który stosuje się do balonu nie do butelki. Dla wybitnych jest dostępna wersja z rurką fermentacyjną - trochę przeszkadza w siedzeniu ale zapobiega wzdęciom.

Gość mackmack
to zalezy w jakim sa rozmiaze

Gość anatom

Gość mackmack
zapewne to ,l powinno byc dobrze ja wole ten niebieski

Gość mackmack
zapewne to ,l powinno byc dobrze ja wole ten niebieski

Gość miskaaaa
mackmack pisze że mają po 11cm, nic więcej. :) jaki powinniśmy dobrać na początek? te mogą być za duże?

Gość miskaaaa
niebieski długość 11,5 cm, średnica 1,5 - 3,5 cm. kremowy: Długość 11 cm, średnica 1,5 - 3,5 cm więc są niemal identyczne wielkością:) Tylko czy nie za duże dla amatorów?

Gość mackmack
nie spoko mamy nibieskiego i jest super,inna kwestia to rozluznienie i zel

Gość miskaaaa
Nie wiem też czy to ma znaczenia, ale ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce, pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. Chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!

Gość mackmack
ma byc dla obojga?

Gość miskaaaa
ty u góry dziękuje za podszywanie sie :) masz niezłą wenę twórczą - zostań pisarzem, myślałeś o tym? ;]

Gość fukoshiimuus
ty jemu będziesz wkładać do odbytu czy ona Tobie?:D FAceci lubią mieć w sobie duże

Gość miskaaaa
Wiesz co na razie tylko dla mnie kobiety :) tylko zastanawia mnie ta wielkość, czy nie będzie na początek za duży, ale znów mniejszych z wibracją nie spotkałam, a wibracja może być dodatkowym plusem:)

Gość mackmack
stolec jest dalej nic nie zabrodzisz

Gość szczerze sie pytam czy
to nie boli? taki korek w tylku. czy moze to byc przyjemne? i zaklada sie to podczas seksu czy na codzien?

Gość miskaaaa
dla niego narazie nie wybieramy bo on nie jest tego pewny :) jednak mnie się to podoba i pewnie będziemy próbować również na nim, ale to już inna kwestia i inny sprzęt kupimy:) Teraz skupiam się na zabawce do mojej pupci:P

Gość fukoshiimuus
podczas takich zabaw nie potrzebne są żadne korki analne a doznania 1000 razy większe. Spróbujcie:)

Gość miskaaaa
Dla jasności normalnego seksu analnego już próbowaliśmy nieraz, jednak pomyśleliśmy by kupić koreczek i stymulować się 'podwójnie':) Dlatego pytam doświadczonych który będzie lepszy i czy te wibracje coś dają?:)

Gość mackmack
pierwszy raz na pewno bedzie dziwnie na pewno nie ma co sie spieszyc najlepiej to na poczatek jeden paluszek potem dwa i trzy i pozniej koreczek

Gość miskaaaa
Aaaa czy w ogóle partner ma szanse poczuć te wibracje podczas normalnego seksu? Bo chcemy taki koreczek do 'podwójnych' doznań itd :) wkładanie paluszków wymaga wyginania itd :P

Gość mackmack
z wibracjami jest ok.fajny delikatny masaz

Gość miskaaaa
Wieczorami ustawiam w dwuszeregu podpaski marki "bella", po czym chłostam je bambusowym kijkiem i bluzgam wyobrażając sobie, że jestem kierowniczką zmiany w chińskiej fabryce waty, która dyscyplinuje załogę.

Gość mackmack
bedzie czul to dobrze robi na prostate

Gość miskaaaa
temu u góry się nudzi:) chłopie/babo weź się zajmij pożyteczniejszymi rzeczami ;]