Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

MOJE ŻYCIE TO KOSZMAR! LUTY !! kto ma gorzej?

Polecane posty

- nie moge znalezc fotki na profilowe - nie chce mi sie ogladac m jak milosc - moj koszmarny kolega zjeb którego nienawidze ten chuj dostał na koniec taką ocenę jak ja! co za bydlak życze mu jak najgorzej :O - miałam dzisiaj nudne sny - nie chce mi sie grac w simsy - znowu ucieklam ze skype gdy on (ałst.) sie pojawił ... :( - nie mam ciepłej wody

Poprostu tragedia. Ja bym nie mogł tak dalej żyć... :)

wspolczuje, kiepsko zaczal ci sie miesiac :o nawet nie wiem co jest najgorsze w tym wszystkim mi za to zaczal sie bardzo przyjemnie, w koncu cos sie wyjasnia w moim zwiazku:D

Gość z nieumytym ferdkiem
cześć czawka, pamiętasz mnie? kiedyś się uczyłam w nocy i ty też

o hej pamietam, tyram jak wół? czy ta osoba która nie zdała? (nicka niestety nie pamietam) jak tam pozaliczane wszystko? lula - na korzyśc sie wyjasniło jak mniemam? :)

Gość z nieumytym ferdkiem
tyram jak wół, niestety dziś też siedziałam w nocy , znowu na ostatni moment :O zimno mi było jak ch..., myslałam że mi stopy odpadną, w ogole w nich krwi nie bylo z zimna :O masakra

nie no w sumie ten ałst może mnie nawet wywalić ze znajomych to już mi wisi i tak nie mam o czym z nim gadac i nie znam angielskiego :O najgorsze to chyba z tym cwelem co dostał takąocene :( jestem załamana! 😭 nienawidze go...chyba wypatrosze wykładowce za to.... no i ta zimna woda:(

oczywiscie, ze na korzysc :P w ramach poprawy moge ci oddac miejsce w hotelu na Krecie z moim grekiem :D

że co? proponujesz mi miejscówke w waszm nagrzanym wyrku? :classic_cool: a mi tak wszystko zoobojętniało już :( dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe 😭 on zasłużył na 2 !!!!!!! :( tyram jak wół to współczuje :( te cholerne nieprzespane noce... ja już na szczęście mam za sobą, chodze spac kolo północy i nareszcie funkcjonuje jak człowiek....no i mam ferie ale marnuje czas :(

tak, bo wychodzi na to, ze bede mogla byc tylko 9 dni a pobyt jest na 10 :D wiec mozesz przyleciec, wyspac sie i wrocic do Polski :P