Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Psotnica88

Zerwał ze mną

Polecane posty

Hej, byłam z chłopakiem 2lata i 11 miesięcy,byliśmy zaręczeni. Od pół roku nie układało sie między nami. Nie wytrzymał i zerwał ze mną. Był to cios w serce. Po 2 tygodniach powiedział mi że ma nową dziewczynę z którą jest mu dobrze, kolejny cios w serce. Szybko się pocieszył. Był z nią 4 miesiące, uprawiali seks itp. po 4 miesiącach wrócił do mnie. Stara się bardzo, robi wszystko żeby odbudować ten nasz związek. Niestety nie umiem mu wybaczyć, jest mi ciężko, ciągle myślę jak to mu dobrze było z tamtą, wypominam mu za każdym razem wszystko. Ze się szybko pocieszył, że uprawiał seks. to tak boli a ja chce dobrze,chce być z nim a nie umiem zapomnieć :(

Gość fghfghghjn
a czemu do niego wróciłaś ?????????????????????????? mówił ci, że jest mu dobrze z tamtą, a ty do niego wróciłaś tak po prostu jakby nigdy nic ?????????????????? nie widzisz, że się nie szanujesz ?????????? w dupe go kopnij i znajdź takiego na jakiego zasługujesz !!!!!!!!!!!!!!!

Gość fghfghghjn
a skoro tak wielce go kochasz i chcesz być z nim to się teraz męcz !!!!!!! i czekaj aż znowu mu się znudzisz i znajdzie sobie inną !!!!!!!!!!!!! i znowu cie w dupe kopnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje gratulacje za podejście do życia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość werwerwer
fghfghghjn > mam coś co idealnie do Ciebie pasuje: "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" -Terry Pratchett

Gość fghfghghjn
autorko ale ty wiecznie piszesz to co on mówi, to co on zrobił, jakby był jakąś świętością ........................... czy ty kompletnie nie myślisz o sobie dziewczyno ??????????????????

Gość werwerwer
A do autorki : uprawiał seks, gdy nie byliście razem, więc nie była to zdrada. Jeśli dałaś mu nieźle w kość, to nic dziwnego że chciał odreagować. Sama tak kiedyś odreagowałam po rozstaniu z kimś, a potem wróciliśmy do siebie. Jedno mnie dziwi: dlaczego on Ci powiedział, że z nią sypiał? Po co?

dobrze mi z nim było i chce zeby to wróciło. wiem że sie nie układało, poddał się i nie walczył.teraz tego załuje

szczery do bólu jest tak jak ja. Ale to boli nawet jak nie byliśmy razem, to boli że uprawiał z kimś seks

Gość fghfghghjn
jestem kochana i kocham jestem z mężczyzna w 5-letnim związku :) i nigdy w życiu nie wybaczyłabym zdrady :) zasada prosta - zdradziłeś, więc to koniec między nami, nie chce cie widzieć i nie istniejesz dla mnie ale większość idiotek wybacza zdrady żeby później dać dupy i żałować tego do końca życia :) czekać tylko jak znajdzie sobie kolejna okazje na zdradę :) droga naiwna autorko :)

nie umiesz czytać chyba, nie zdradził mnie bo nie byliśmy razem. Boli mnie to po prostu że się szybko pocieszył

Gość bo taka jest prawda
zdradził Cie raz zrobi to i kolejny

Gość fghfghghjn
no tak rozumiem, i teraz przy każdej kłótni kiedy do niej dojdzie między wami, poleci do innej się wypłakać i zaspokoić swoje potrzeby ???????? taka jest jego reakcja na wasze problemy ????????????? gratuluje faceta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sdcsdcs
no.....fakt szybko sie pocieszyl, no i to ze zerwal bo sie nie ukladalo..to tak sie zalatwia sprawy w powaznym zwiazku? jak sie wali to sie nie walczy tylko do widzenia...on jets niepowazny i niezrownowazony

Gość fghfghghjn
a ty czytasz co napisałaś ? "byliście zaręczeni" on to zerwał i poleciał do innej szukać pocieszenia :) teraz mu się odwidziało bo co ? bo tama miała go dość ? była mądrzejsza i pierwsza go zostawiła ? a ty go przygarniasz ? to zwykła pissda nie mężczyzna :) z ciebie też nic lepszego bo się godzisz na to wszystko jedno drugiego warte :)